Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Simon Mol - pamiętamy tego zucha? |
http://pokazywarka.pl/pddk1d-2/ Jak myślicie - dla tych zakażonych dziewczyn lepiej byłoby, gdyby media pisały prawdę o Muzułmanach i Czarnych - że to cwane, chytre lenie, które gardzą Chrześcijanami a jeszcze bardziej gardzą białymi kobitkami o lewicowych pogladach? Czy może dobrze, że media czarnych przedstawiają jako poczciwych i szlachetnych dzikusów o sercach większych niż ich penisy. Że w każdym serialu TVP Murzyn występuje jako szlachetny biedaczysko, że wybiórcza wmawia tępym lachonom, że ich obowiązkiem jest dać dupy czarnemu antyfaszyście? Pytam nie bez powodu - trochę szkoda mi tych łomżyńskich galerianek, które zachęcone kilkuletnią beemką i śniada cerą rozkładają nogi przed Czuczonami.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Simon Mol - pamiętamy tego zucha? |
Ty swojej dupy żałuj a nie ich :):):) One nie będą gubić klocków tylko ty :):):) W twojej wypowiedzi wyraźnie widać tęsknotę za rozumem :):):):):)
|
|
nie szydź z dżejmsa, dżejms ma monopol na prawdę i właściwy światopogląd. właściwy ludziom którzy nie powinni zejść nigdy z drzewa......
|
|
a co, boli ze przed Toba nie rozkładają ;)) ?
|
|
Czy w Łomży naprawdę są tacy idioci? Aż przykro, że ktoś musi mieszkać z takimi chamami. Steamboy , maruda - przeczytajcie swoje wypowiedzi - nie głupi wam? Żadnych argumentów - same inwektywy. Jesteście jak 3 letnie dzieci - nie potraficie znaleźć argumentów na obronę swoich lewicowych poglądów, więc przynajmniej obrazicie kogoś kto myśli inaczej. A tak w ogóle - co byście powiedzieli tym 60 dziewczynom? "Brawo dziewczyny jesteście naprawdę postępowe, brawo za walkę ze szkodliwymi stereotypami". Wiem, że nie potraficie rzeczowo odpowiedzieć, ale może chociaż trochę pomyślicie zanim obrazicie kogoś.
|
|
Obojętne mi jest jaki obraz innych nacji serwują media i nie rozumiem jaką prawdę miały by serwować w tej kwestii bo nie wiem jak jest owa prawda, na razie czytam tylko o ksenofobicznych swiatopoglądach a to zupełnie co innego, w życiu opieram się na empiryzmie nie na teorii, tez gardzę chrześcijanami a jestem polakiem, nie wiem czy czeczeni gustują w lewicowych kobietach czy ograniczonych intelektualnie prawicowcach, nie wiem czy czarnoskórzy są szlachetni czy nie, wsród białych znam wystarczająco dużo s k u r w i e l i, ze wystarczy aby znienawidzić ten kolor skóry, nie czytałem w wyborczej oredzia pt. DAJ DUPY CZARNEMU, przypuszczam ze autor wypowiedzi nie widział wyborczej na oczy ale w jego srodowisku nienawiśc do wyborczej jest trendy a myslenie passe, a co bym powiedział tym dziewczynom???? Nic, to nie ja pchałem się do łózka molowi. Jeżeli argument to stwierdzenie mające uzasadnić pewną tezę to ja najpierw postaw, bo Twoje ciasne poglady i pytania w stylu "Jak myślicie - dla tych zakażonych dziewczyn lepiej byłoby, gdyby media pisały prawdę o Muzułmanach i Czarnych - że to cwane, chytre lenie, które gardzą Chrześcijanami a jeszcze bardziej gardzą białymi kobitkami o lewicowych pogladach?" sa co najmniej deprymujace.....jakich Ty argumentów wymagasz w tej kwestii, ziom???
|
|
"Czy w Łomży naprawdę są tacy idioci? Aż przykro, że ktoś musi mieszkać z takimi chamami. Steamboy , maruda - przeczytajcie swoje wypowiedzi - nie głupi wam? Żadnych argumentów - same inwektywy.... " Ty w ogóle myslisz nad tym co piszesz???? Jedziesz od pierwszego zdania i płaczesz ze ktos Ciebie obrzuca inwektywami? Przedstawiciel gatunku ctr+v........dla ścisłości - tak, to była inwektywa.
|
|
alalalala bamba simon mol wpadł do szamba
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |