Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
WALENTYNKI |
DLACZEGO MĘŻCZYŹNI NIE POTRAFIĄ OKAZYWAĆ UCZUĆ, DLACZEGO NIE WIEDZĄ KIEDY MAJĄ SPRAWIĆ NIESPODZIANKĘ, DLACZEGO ZAPOMINAJĄ O ŚWIĘTACH KOBIET?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: WALENTYNKI |
trafiłaś na nie tego faceta;-] to nie znaczy,że każdy jest taki....myślenie sterotypami to najgorsze co może być
|
|
Ogarnij się kobieto !
|
|
Oj tygrysek sie rozbrykal.....
|
|
tygrysek ma sieke w bani Życie to nie je bajka, nie podrapie cie po jajkach
|
|
TYGRYSEK_7777 bo faceci to "tępaki" :))) (nie wszyscy oczywiscie)
|
|
moj zawsze pamieta, faceci to takie dziwnie skonstruowane maszyny, ze jak go juz bierzesz to jeszcze dodatkowo musisz go wyszkolic i gwarantuje ci ze o niczym nie zapoomni
|
|
z tym wyszkoleniem to trochę ciężko :D
|
|
Bo kobiety tego uczą, wymagają pamietania o wszystkim, o wszystkich, o ich świetach, o rocznicach itp, tyle ze hmm same zapominają wiele... Fiku
|
|
kobiety myślą że mężczyźni zapominają, albo nie umieją okazywać uczuć, a to jest prostsze, oni nie kochają...
|
|
Tygrysku ja potrafię masz maili-a podaj udowodnię ci....
|
|
Autor: Donald (---.elomza.pl) Data: 13-02-11 10:28 kobiety myślą że mężczyźni zapominają, albo nie umieją okazywać uczuć, a to jest prostsze, oni nie kochają.. bo miłości niema jest tylko przyzwyczajenie a miał być kolekcjoner............
|
|
Baby narzekaja na chlopow, a same sa pewnie idealne... Pffff... Ja tam wole czasem o czyms zapomniec, niz krytykowac kogos, przy okazji nie widzac swoich bledow... Ja Ci w Dupę, Ty mi Loda...
|
|
wczoraj oglądałam zabawny skecz http://www.youtube.com/watch?v=e2ppUhj8-Tg kabaretu Hrabi :) i tam fajnie przedstawiła Joasia w czym tkwi nasz kobiecy błąd :) Facet, hm... no spoko z nimi źle ale bez nich ??? no właśnie. Udanych, kochanych Walentynek ( singielka )
|
|
Nie krzycz tyle! Wyłącz capslocka
|
|
A czy walentynki to ***** jakieś święto? Jak kogoś kochać to cały rok a nie tylko 14.II i 08.III. Ogarnij się i nie płacz. Idź poprzyklejaj serduszka na oknach to może jakoś się sam domyśli. A dla tych co nie pamiętają albo udają że nie pamiętają pjona! Wale W Tynki! Święto murarzy i tynkarzy!
|
|
no właśnie. je&ać komunę !!!
|
|
BooOy masz w 100procentach racje zalkamanie i ubluda jak sie kocha to caly rok ja juz dalem swojej bylej róże bo jutro nie bedzie okazji bo w weekend mam widzenie z dzieckiem to suka wyrzucila do smietnika , wiecej juz zadnej babie nie dam liscia
|
|
a takie k u r w a wrazliwe udaja porazka
|
|
SZCZEBIOTKA ZMIENIŁA NICK !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |