Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Festiwa Piwa?! |
Słyszałem że podobno w jednym z klubów w łomży ma być festiwal piwa czy coś takiego, podobno plakaty są gdzieś na fb ale nie mogę tego znaleźć. Wie ktoś może coś o tym? -_ ---------------------------------------------------
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Festiwa Piwa?! |
w barbadosie
|
|
18 luty wjazd 3 dychy w tym piwo do bólu
|
|
no właśnie udało mi się to na fb znaleźć, nie powiem ciekawie się zapowiada http://www.facebook.com/event.php?eid=184013128305873 ---------------------------------------------------
|
|
Będzie zajebiście! "Nie wystarczy tylko biegać lub trochę się starać, z naszym herbem na sercu trzeba zap...".
|
|
"Milczę kiedy trzeba krzyczeć krzyczę gdy powinienem milczeć" po pierwsze To jest jakaś kpina, "beer festiwal" wstęp 30 zł, nieograniczona ilość piwa, a nie sądze by gnojostwo wypiło więcej jak cztery piwa,teraz popatrzmy na to z innej strony, tam będzie bardzo dużo dzieciaków w wieku od 16 i w górę, już nie będe jechał na aferce jak w poprzednich tematach bo szkoda czasu bo mam ważniejsze sprawy na głowie ale jedno pytanko, czy ktoś tam będzie trzymał pieczę nad sprawdzaniem dowodów? bo jak wiadomo nie od dziś że większość osób które tam goszczą to niepełnoletnie osoby
|
|
siku za 3 ?
|
|
Legendarny tobie to jak by i za darmo te piwo dawali to i tak byś pewno narzekał, typowy Polak. Poza tym co do tych 4 piw to są zawodnicy którzy taką ilością sobie robią rozgrzewkę jak dla mnie to niezły pomysł i na pewno się tam pojawie ---------------------------------------------------
|
|
Są i tacy ale policzmy 30zł to 6 piw klubie,więc 6 piw załóżmy na dziewczynę to bardzo dużo ;],a i na niektórych panów też. Ale zawsze jakaś to nowa inicjatywa w Łomży,tylko jak zawsze cena z dupy,bo w takiej Warszawie to za 10zł są takie festiwale. No ale w Łomży wszystko ma swoją cenę,taka mentalność ludzi ;]
|
|
te ich piwo to raczej taki drink z wodą
|
|
Damianolo - co do imprez w W-wie to tam jedno piwo typu 'lidl' kosztuje 10zl a nie cały fastiwal wiem co mówię bo znam ból płacenia za nie -_ normalnie za ten wjazd płaci się jak na faceta 5-10zł minimum a piwo w łomży stoi od 5-7zl jak dla mnie te 3dyszki się opłacają. ---------------------------------------------------
|
|
W Biedronce VIPa po dwa złote można dostać.
|
|
ale nie znam klubu w którym jest oddział biedronki ; D ---------------------------------------------------
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |