poniedziałek, 25 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Dojazd do BIAŁEGO

Szukam osoby , która jezdzi codziennie( albo kiedykolwiek w tyg od pon do piatku) do Białegostoku na 8 rano najlepiej w oklice centrum lub pobliże, dam 10zł w jedną stronę

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Dojazd do BIAŁEGO

Bilet studencki w jedną stronę kosztuje od 11zł do 18zł więc wątpie, żeby ktoś Cię ze sobą brał i odwoził pod same miejsce w którym musisz być za 10zł :)

Bilet normalny w jedną stronę to od 16zł do 20zł więc nikomu sie nie opłaca brać Ciebie ze sobą, bo chcesz zapałacić mniej niż w PKS i pod same miejsce miałby Cię zawozić :)

pozdrawiam :)

Albo ja jestem głupi albo myślę zupełnie odwrotnie.
A co do pierwszego to myślę że nie.

Do marta03. kobieto tu nie chodzi o kase 0,50 gr w to czy w tamto, Ty byś może i nie brała nikogo za marne 10 zł w jedną stronę, ale nie raz jeżdziłam i wiem że tyle się daje, bo ktoś kto sam jezdzi chętnie wezmie kogos i za 10 zł, a ceny biletów znam doskonale więc nie musisz mi ich przedstawiać............Zresztą nie skomentuje.............nie czekam na komentarze od osób niezainteresowanych.........więc zajmij sie swoimi sprawami.......chociaż widać ze nudzi Ci sie mocno

Roma

nie nudzi mi się uwierz, akurat dojeżdżam do białego weekendami i jakos nikt nie bierze 10 zł w jedną stronę bo jeśli ktoś ma benzyne to ona kosztuje jakbyś nie wiedziała, a Tobie zależy chyba żeby jeździć no nie? :) a to, że ktoś jeżdzi sam to nie znaczy, że będzie brał inne osoby za 10zł, nie przesadzaj. Dziękuję i nie będę z Tobą dyskutować jeżdzij sobie za ile tam chcesz. pa :]

Marta03 a moze ty nie bierzesz tylko wiecej ja sama jezdzilam do bialego autem i tyle bralam teraz tez tyle biore lub z kims jade to tyle daje wiec jak nie wiesz to nie gadaj glupot lepsze 10 zł niz nic jezeli ktos jedzie z toba w obie strony to masz 20 zł i druga osoba 20 zł i mozna objechac do bialego za 40 zł spokojnie jak nie wiesz to nie pisz głupot bo takich ludzi jak ty to sie czytac wogole nie chce

jak dziewczyna ładna i gadatliwa to zabrałbym nawet i za 5zł niż jeździć samemu :D

ja też dojeżdzam do Białego i trochę też się orientuję. pa :D

Dziad zawsze chce niewiadomo jakie pieniądze, nawet za taką błahostkę.

ehh

Oto co myślę o PiS...

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org