Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Dojazd do BIAŁEGO |
Szukam osoby , która jezdzi codziennie( albo kiedykolwiek w tyg od pon do piatku) do Białegostoku na 8 rano najlepiej w oklice centrum lub pobliże, dam 10zł w jedną stronę
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Dojazd do BIAŁEGO |
Bilet studencki w jedną stronę kosztuje od 11zł do 18zł więc wątpie, żeby ktoś Cię ze sobą brał i odwoził pod same miejsce w którym musisz być za 10zł :) Bilet normalny w jedną stronę to od 16zł do 20zł więc nikomu sie nie opłaca brać Ciebie ze sobą, bo chcesz zapałacić mniej niż w PKS i pod same miejsce miałby Cię zawozić :) pozdrawiam :)
|
|
Albo ja jestem głupi albo myślę zupełnie odwrotnie. A co do pierwszego to myślę że nie.
|
|
Do marta03. kobieto tu nie chodzi o kase 0,50 gr w to czy w tamto, Ty byś może i nie brała nikogo za marne 10 zł w jedną stronę, ale nie raz jeżdziłam i wiem że tyle się daje, bo ktoś kto sam jezdzi chętnie wezmie kogos i za 10 zł, a ceny biletów znam doskonale więc nie musisz mi ich przedstawiać............Zresztą nie skomentuje.............nie czekam na komentarze od osób niezainteresowanych.........więc zajmij sie swoimi sprawami.......chociaż widać ze nudzi Ci sie mocno Roma
|
|
nie nudzi mi się uwierz, akurat dojeżdżam do białego weekendami i jakos nikt nie bierze 10 zł w jedną stronę bo jeśli ktoś ma benzyne to ona kosztuje jakbyś nie wiedziała, a Tobie zależy chyba żeby jeździć no nie? :) a to, że ktoś jeżdzi sam to nie znaczy, że będzie brał inne osoby za 10zł, nie przesadzaj. Dziękuję i nie będę z Tobą dyskutować jeżdzij sobie za ile tam chcesz. pa :]
|
|
Marta03 a moze ty nie bierzesz tylko wiecej ja sama jezdzilam do bialego autem i tyle bralam teraz tez tyle biore lub z kims jade to tyle daje wiec jak nie wiesz to nie gadaj glupot lepsze 10 zł niz nic jezeli ktos jedzie z toba w obie strony to masz 20 zł i druga osoba 20 zł i mozna objechac do bialego za 40 zł spokojnie jak nie wiesz to nie pisz głupot bo takich ludzi jak ty to sie czytac wogole nie chce
|
|
jak dziewczyna ładna i gadatliwa to zabrałbym nawet i za 5zł niż jeździć samemu :D
|
|
ja też dojeżdzam do Białego i trochę też się orientuję. pa :D
|
|
Dziad zawsze chce niewiadomo jakie pieniądze, nawet za taką błahostkę.
|
|
ehh Oto co myślę o PiS...
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |