czwartek, 28 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
staż w łomży

witam! czy ktos sie orientuje kiedy beda przyznawane staze w nowym roku??? i ile jest teraz kasy za staz??? pozdrawiam

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: staż w łomży

popytaj na Lakowej

a co to ma wspolnego ze stazem?

A miałam nadzieję, że ten troll dostał dożywotnio szlaban na kompa...

Nie ma miłości, są ciężarówki ;)

BEDZIESZ MIALA TAKI STAZ NA FORUMIE JAK JA MOZEMY POGADAC WTEDY

NAJPIER DOBIJ DO 1000 POSTUW
BO JESTES CIENKA JAK SIK WENZA

dzieki, juz wszystko wiem;/

i co przyznali ci staż czy nie ?

Musisz pytać w UP bo tu na forum nikt Ci nie powie bo same śmierdzące lenie, chamy i gbury tu są.

Za staż dostaniesz teraz nie więcej jak 700 zł. Jest popyt na fryzjerki, pomoce biurowe, barmanki/kelnerki.

Jak trafisz na dobrego pracodawce a skierują cie tam z UP to możesz liczyć na bonus od pracodawcy jakieś 30 - 40% i wtedy wyjdzie Ci ok tysiąca na rękę za staż. Wbrew pozorom nie wszyscy pracodawcy w Łomży to CH**.

Jednak tak czy siak wszystko zależy od wieku jak masz do 25 lat, nie pracowałaś wcześniej to masz szanse załapać sie na programy unijne, jak więcej bądź masz już jakieś lata pracy to zdajesz sie tylko na "łaske pana"

pozdrawiam

nie przyznali jeszcze;//

Cwaniaczek-dzieki wielkie:D o to mi chodzilo:))

No to jednak mam szanse i to podwojne:D

podobno pieniadze juz maja....

Wnioski rozpatrywane są już teraz,ale staże będą przyznawane dopiero od kwietnia,podobno.

,,Może przesadzam,ale stwierdzenie MIAŁ RĘCE,JAK DUŻE BUŁKI brzmi zbyt głupio"

ciekawe... mam nadzieje ze szybciej:)

mam swiezutkie wiadomosci, wiec pisze:D wnioski sa rozpatrzone juz teraz a staze zaczynaja sie od 1 marca:D

Agnieszka to masz slabe informacje :) staz mozna zaczac juz od 10 lutego, wiem bo sam jestem na stazu od tego dnia ;) pozdrawiam

ale gdzie wy te staże chcecie odbywać? Słyszałam że w urzędzie mają przyjąć 25 osób na staż

Ot robota, zobacz no! Mi w urzedzie tak powiedzieli... ;/ ze wsyztskie staze ida od 1 marca

Ja zaczynam staż od 1 marca 2011. Jakie badania trzeba zrobić, ile to trwa i kto płaci za te badania(jaka kwota)??

ja robilam w Bonie na ul. fabrycznej, koszt 60zl u mnie pokrywal pracodawca.. To jest zwykle badanie profilaktyczne cisnienie zmierzy i oslucha maly wywiad i na ttym koniec

Aha to spoko, to powinienem załatwić to w jeden dzień, bo tylko tyle mam do dyspozycji :D

i jak z tym stażem, dostaliście się? Moja siostra ma iść na staż do ratusza, ile tam płacą? nie wiecie?

Ja się dostałem, ale pierwsza kasa ma wpłynąć dopiero około 14 kwietnia, więc się okaże czy weekend spędzę na Teneryfie czy na Bonie.
pozdro

za normalny staż dostaje się 780zł a za staż z EFS 890zł :)

pozdrawiam :)

na rękę?

Jak otrzymać staż? Byłam na 6 rozmowach o staż z UP i na 4 rozmowach usłyszałam, że mam za wysokie kwalifikacje lub się zmarnuję a na dwóch, że będą się kontaktować przez urząd... Kim trzeba być i czego nie mieć, żeby dostać staż? ;/

"BEDZIESZ MIALA TAKI STAZ NA FORUMIE JAK JA MOZEMY POGADAC WTEDY

NAJPIER DOBIJ DO 1000 POSTUW
BO JESTES CIENKA JAK SIK WENZA "-A to się Michalina pochwaliła....Żenada a te Twoje posty to o kant DUPY potłuc..

I kilka stówek na nogę a jak trafisz do dobrego plantatora to i na drógą nózkę cuś poleje heh .

Ja mam dostawać 890 PLN . + nadgodziny . No i miło by było gdyby z woli pracodawcy z pare groszy dodał do podstawy .. A jak bedzie w rzeczywistości dowiem się za tydzięń przy rozliczeniu ..

Philipss

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org