Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
zaginięcie psa |
W dniu 10.02.2011 zaginął piesek srebrnobrązowy rasy York szczęśliwego znalazcę proszę o bardzo pilny kontakt telefoniczny 601644572 lub pod adres Al. Legionów 32b/9. Nagroda pienięzna gwarantowana. Barzdo go kochamy jego zniknięcie to tak jak by ktoś najbliższy z rodziny odszedł. Jeśli kto kolwiek widział lub wie gdzie przebywa proszę o wiadomość. Piesek ten był u nas od 3 lat. Jest bardzo mały i wesoły , az najmłodzym synem był badzo zżyty. Bardzo proszę o pilny kontakt i z góry jestem wdzięczny za wiadomość. Pozdrawiam.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: zaginięcie psa |
Widziałam małego yoreczka w pobliżu Dworca PKS, tam się błąkał, kiedy szłam na autobus, ale chyba ktoś go wziął. Nie wiem w sumie, czy to bezpański tak latał, czy to wasz, czy to tamtej osoby.
|
|
dziękuję za wiadomośc mam nadzieję że go odnajdziemy pozdrawiam bardzo nam na nim zależy. gdyby tylko coś więcej pani wiedziała lub gdzieś coś usłyszała to bardzo proszę o kontakt
|
|
Chciałbym się jeszcze dowiedzieć czy był to mały pieseki srbrno brązowy z obciętym ogonkiem . Za każdą bardziękuję i serdecznie pozdrawiam
|
|
A ile tej nagrody by było?
|
|
Jestem z Państwem całym serce , ponieważ mam również Jorczkę i nie wyobrażam sobie być w Panstwa sytuacji
|
|
napweno bedziesz zadowolony i usatysfakcjonowany
|
|
a ja i moje dzieci szczęśliwe bo teraz mam tragedję w domu
|
|
dziękuję za wsparcie
|
|
Wierzę. Tak to był malutki york, chyba piesek, bo pieski sa mniejsze od suczke, srebrny grzbiet. Nie zwróciłam uwagi na ogonek.
|
|
TRADYCYJNIE WARTO POPYTAC W ZLOTYM SMOKU NIE ZASZKODZI A POMOC MOZE WIELE ROZBIEGANY WZROK KUCHARZA WIELE WYJASNI
|
|
w złotym smoku a gdzie to jest proszę o wiadomość z góry bardzo dziękuję
|
|
m1ch4liny to nie słuchaj.. bo zloty smok jest chinska restauracja, a jak wiadomo psy sa ich przysmakiem.. wiec to byl niesmaczny (!) zart.. _________________________________________________________ :) :) :) :) :) :) __________________________________________________________
|
|
A dokładnie w którym miejscu pani go widziała z poważaniem
|
|
Dokładnie to przy ławeczkach na poczekalni.
|
|
dziękuję i pozdrawiam chyba już go nie odnajdziemy, być może to ktoś z przyjezdnych go wziął szkoda tylko że to nie pani go wzięła pozdrawiam
|
|
mam tylko nadzieję że ktoś go wziął i trafł w dobre ręce
|
|
No niestety, jechałam na uczelnię, nie mogłam go zgarnąć ze sobą do autobusu. Może się znajdzie, spokojnie, trzymam kciuki!
|
|
dziękuję i pozdrawiam
|
|
A może trzeba rozkleić ogłoszenia o zaginięciu w pobliżu miejsca Pana zamieszkania,no i na dworcu,skoro tam widziano psiaka.Nie wiem,czy to dobry pomysł,ale próbować warto.Powodzenia
|
|
Popieram Chrupkę.
|
|
bez udziału w programie 997 się nie obędzie ---------------------------------------------
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |