Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Pytanie seniora |
jestem facetem starej daty i trochę mało rozumiem o co tu chodzi ale lubię czytać , czy mogę brać udział w dyskusjach czy tylko się poczytać mogę.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Pytanie seniora |
nie. możesz tylko czytać.
|
|
Możesz sobie poczytać :):) Ale tylko poczytać :):) I żeby nie przyszło ci do tej starczej łepetyny pisać cokolwiek :):):):) Jeśli obrabiasz mi dupę , to nie zapomnij mnie w nią i pocałować :)
|
|
Oczywiście że możesz pisać,zresztą jak każdy;-)))))))))))))))
|
|
bez zartow mieszkam w chicago i jestem polakiem z matki i chce nawiazac znaiomosc z wami w lomzy
|
|
Ale tu nikt nie żartuje,pisz i nie zwracaj na innych uwagi.Im nigdy nie dogodzisz;-)))))))
|
|
moia mama pohodzi z lomzy
|
|
Aaaaaa !!!!!! No to skoro tak to pisz brachu , pisz wszystko co przyjdzie Ci do głowy :) A poza tym to WITAJ W DOMU WARIATÓW :):):):):):):):) Jeśli obrabiasz mi dupę , to nie zapomnij mnie w nią i pocałować :)
|
|
...możesz tylko pisać, nigdy nie czytaj, bo przestaniesz pisać... A moja mama chodziła do Łomży.... rudy błazen z druhem
|
|
iestescie dziwni aia nie wiem co mama robic iutro wymysle i pomysle w tei histori
|
|
Nad czym tu myśleć ??? Pisz i już :):):):) Byle co aby dużo :):):):):) Jeśli obrabiasz mi dupę , to nie zapomnij mnie w nią i pocałować :)
|
|
My nie jesteśmy dziwni;-)))My jesteśmy sobą.A to duża zaleta w tych czasach;-)
|
|
Jakie czasy, takie zalety... rudy błazen z druhem
|
|
Senior jak sam napisałeś na forum są dziwni ludzie, ale znajdą się też normalni, więc niełam się.
|
|
Gdyby nie było"dziwnych" jak odróżniłby "normalnych"? rudy błazen z druhem
|
|
http://www.youtube.com/watch?v=BTDQEPKKW5I Jeśli obrabiasz mi dupę , to nie zapomnij mnie w nią i pocałować :)
|
|
No i wypłoszyli chłopinę :)
|
|
Jak to w domu wariatów :):):):):):) Jeśli obrabiasz mi dupę , to nie zapomnij mnie w nią i pocałować :)
|
|
Sami swoi;-)))
|
|
Wróci, tylko weżmie jakąś walerianę... Czy od kropli walerianowych można zajść w ciążę? To zależy ile Walerian ma lat. rudy błazen z druhem
|
|
Się uczesze i przyjdzie :):):):) Wstał dopiero, rozczochrany jest :):):):) Jeśli obrabiasz mi dupę , to nie zapomnij mnie w nią i pocałować :)
|
|
postpost: ... pisz, dyskutuj, wymieniaj poglądy. Nie wszyscy tu odzywają się czasami poważnie. Dużo jest ludzi młodych, żartownisiów, czasami też smarkaczy. Ale można tu mówić o Polsce, o Łomży i o Chicago ! Jak widzisz dużo osób zwróciło uwagę na Twoją wypowiedź, wzbudziłeś zainteresowanie. Co tam dobrego w Twoim dużym, wietrznym mieście ? ADALL
|
|
a kto w Czikago nie pochodzi z Łomży?? http://main.sqipcom.com/?ref=TomHas
|
|
A toś brachu trafił. Tak sam z siebie, czy zesłali? Póki co, zaopatrz się w , jak mu tam?-Prozac. No i, w kondensator dużej mocy, gdy już Prozac, przestanie działać. < wieczne im odpoczywanie >
|
|
trochę szacunku dla seniora może co ? i niepokemonowac, bo nie każdy zna ten język, a w szczególności seniorzy...
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |