poniedziałek, 25 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Kombajny John Deere

Witam!

Ostatnio rozmawiałem z jednym znajomym, który rozwija swoje dość spore już gospodarstwo rolne. Zarzucił temat, że chce kupić kombajn John Deere. Nie ukrywam, że jest to dla mnie totalna abstrakcja. Przeglądałem z nim kombajny zbożowe John Deere w sieci. Czy ktoś się orientuje, czy lepiej kupić taka maszynę w Polsce, czy sprowadzić z Niemiec?

Pozdrawiam.

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Kombajny John Deere

sprowadzic z ameryki

są ludzie którzy to sprowadzają , kwestia dogodania się , sam pojedziesz stracisz czas i nic nie znajdziesz

koziol0

to jest portal miejski !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

szpenio - człenio!!!!

Popatrz na Claas Lexion.

Znam kilku handlarzy z okolic co to sprowadzają.Przebitka u nich jest taka,że jak dwa kombajny sprzedadza to trzeci mają darmo.Jedynie ceny na jako takim poziomie ma Tolek Mieczkowski z Kupisk Starych.W razie potrzeby telefon do niego mam.

Tolek ma ceny podobne do innych , jak miał komis po drugiej stronie drogi to się zgadzam ceny były ok ale to było 10 lat wstecz

koziol0

szpenio człeku z miasta w spisie jest temat o psich kupach więc tam się udzielaj

koziol0

ANGLIKA SPROWADZ TYLKO POTEM KOSE TYLEM NAPRZOD ZALOZ I BENDZIE SMIGAL

Co tam będziesz daleko szukał. Wejdź w układ z którymś z naszych, tzw. czołowych "polityków", obojętne z lewa czy z prawa. Oni tam, mają wprawę w tego typu działaniach, już 3/4 majątku narodowego opierd*lili, to i na "kombajna" znajdą sposób. Zakupią to-to jako np xero, na wyposażenie sejmu. I tak jakoś mniej-więcej, trafi do Ciebie nówka, za połowę ceny.
Tylko dyskretnie, bo gdy pismaki zaczną coś węszyć, to na 100% że, "powiesisz się" w celi.

< wieczne im odpoczywanie >

ha ha portal miejski. dobre...

kolejny kombajn z lat 80 :D same dziongi

Jakie miasto, taki portal i tematy szpeniu.

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org