Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Kombajny John Deere |
Witam! Ostatnio rozmawiałem z jednym znajomym, który rozwija swoje dość spore już gospodarstwo rolne. Zarzucił temat, że chce kupić kombajn John Deere. Nie ukrywam, że jest to dla mnie totalna abstrakcja. Przeglądałem z nim kombajny zbożowe John Deere w sieci. Czy ktoś się orientuje, czy lepiej kupić taka maszynę w Polsce, czy sprowadzić z Niemiec? Pozdrawiam.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Kombajny John Deere |
sprowadzic z ameryki
|
|
są ludzie którzy to sprowadzają , kwestia dogodania się , sam pojedziesz stracisz czas i nic nie znajdziesz koziol0
|
|
to jest portal miejski !!!!!!!!!!!!!!!!!!! szpenio - człenio!!!!
|
|
Popatrz na Claas Lexion.
|
|
Znam kilku handlarzy z okolic co to sprowadzają.Przebitka u nich jest taka,że jak dwa kombajny sprzedadza to trzeci mają darmo.Jedynie ceny na jako takim poziomie ma Tolek Mieczkowski z Kupisk Starych.W razie potrzeby telefon do niego mam.
|
|
Tolek ma ceny podobne do innych , jak miał komis po drugiej stronie drogi to się zgadzam ceny były ok ale to było 10 lat wstecz koziol0
|
|
szpenio człeku z miasta w spisie jest temat o psich kupach więc tam się udzielaj koziol0
|
|
ANGLIKA SPROWADZ TYLKO POTEM KOSE TYLEM NAPRZOD ZALOZ I BENDZIE SMIGAL
|
|
Co tam będziesz daleko szukał. Wejdź w układ z którymś z naszych, tzw. czołowych "polityków", obojętne z lewa czy z prawa. Oni tam, mają wprawę w tego typu działaniach, już 3/4 majątku narodowego opierd*lili, to i na "kombajna" znajdą sposób. Zakupią to-to jako np xero, na wyposażenie sejmu. I tak jakoś mniej-więcej, trafi do Ciebie nówka, za połowę ceny. Tylko dyskretnie, bo gdy pismaki zaczną coś węszyć, to na 100% że, "powiesisz się" w celi. < wieczne im odpoczywanie >
|
|
ha ha portal miejski. dobre...
|
|
kolejny kombajn z lat 80 :D same dziongi
|
|
Jakie miasto, taki portal i tematy szpeniu.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |