Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
"używaki" |
Popularne ostatnimi czasami. można w nich kupić nie tylko używaną ale i nową odzież. Które uważacie za najlepsze? Kiedy są dostawy, kiedy jest najtaniej. Pochwalcie sie gdzie "buszujecie" po godzinach :) SamFart: "Łomża, miasto rond, kosciołów i biedronek.... ;)"
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: "używaki" |
moja lepsza połówka buszuje w Maskaradzie - to ten przy Polo. Chwali go sobie najbardziej G -- my name is grzech, pierworodny grzech
|
|
Moim zdaniem kiedyś były bardziej popularne, jak ludzie biedniejsi byli, teraz to albo biedota tam chodzi albo staruszki które chcą ubrać się ekstrawagancko...
|
|
DONALD mam skromne pytanie ---------pokaz ty mnie tych bogaczy???a na rynku to co pies???? skad sa te szmaty?? nawet jeśli będziemy krzyczeć, głupiec nic nie zrozumie Katon
|
|
Moim zdaniem kiedyś były bardziej popularne, jak ludzie biedniejsi byli, teraz to albo biedota tam chodzi albo staruszki które chcą ubrać się ekstrawagancko... Donald pół miasta sie w nich ubiera i to głównie młode dziewczyny. Dużo tam też ładnych ubrań dla dzieci. SamFart: "Łomża, miasto rond, kosciołów i biedronek.... ;)"
|
|
Polecam sieć GWOŹDZIEJ, w Łomży są chyba 3 ich sklepy.Najbardziej lubię ten przy kwiaciarni Marzenie.Fajne ciuchy mają też za byłym ,,Witpolem"(teraz jest tam ,,Stokrotka")na Ks.Anny. A w szmatexach wcale nie ubierają się jedynie ludzie biedni i starsze panie.Ja zdecydowanie wolę ubrania z tego typu sklepów,niż z normalnych.Można ubrać się stylowo,oryginalnie oraz gustownie,a nie tak,jak wszyscy. ,,Może przesadzam,ale stwierdzenie MIAŁ RĘCE,JAK DUŻE BUŁKI brzmi zbyt głupio"
|
|
Fajna jest Kopalnia przy Alei Legionów na przeciw parku.To nie tylko używak,ale także komis.Czasem są tam naprawdę modne i niedrogie ubrania.
|
|
Maskarada.Aha to dlatego takie kolejki widuje przy tym "używaku". http://main.sqipcom.com/?ref=TomHas
|
|
Najlepszy uzywak PRYMA !!! the best off:D
|
|
rzepicha, jesteś niezaradna życiowo ale nie musisz się unosić i zazdrościć innym że kupują nowe...
|
|
na przeciwko 'natury' po schodach na góre ;))
|
|
raz weszłam do używaka i jedyne co zwrocilo moja uwage to to ,ze tam smierdzi oraz to jak grzebiace w tych koszach kobiety malo sie nie bily o te szmaty,ja tam nie widziałam nic fajnego
|
|
http://dobryzarobek.pl/index.php?id=68342288b396ad8fd8cc5492c800be8b
|
|
Kiedyś szmatexy były duż lepsze teraz to porażka - smród i byle jakie szmaty. W Łomży zrobiło się pare outletów - Vabi, Brand, Next i tam można za nie wiele większe pieniądze się ubrać a przynajmniej wiesz że jest nowe i markowe no i pół Łomży w tym samym nie chodzi.
|
|
Gdzie jest Brand i Next? SamFart: "Łomża, miasto rond, kosciołów i biedronek.... ;)"
|
|
W używaku też można kupić mnóstwo markowych ciuchów. ,,Może przesadzam,ale stwierdzenie MIAŁ RĘCE,JAK DUŻE BUŁKI brzmi zbyt głupio"
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |