Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
potrzebny fotograf i kamerzysta na 16 Lipca 2011 |
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: potrzebny fotograf i kamerzysta na 16 Lipca 2011 |
Poproś sowę, zrobi takie foto, że dziwną minę zachowasz przez miesiąc- minimum, gwarantuję !
|
|
|
bardzo dobry fotograf pracuje w Vobisie w stokrotce, a przy okazji podróż poślubna obok możesz kupić, ja tak zrobiłem, jedyne co żałuję to że nie kupiłem na 2 tygodnie onaion
|
|
Szukaj kogoś kto zajmuje się fotografią a nie photoshopem. Jest taka jedna pani "fotograf" w Łomży, co w photoshopie potrafi odchudzić człowieka o dwa-trzy rozmiary:) Podejrzewam, że mogłaby obskoczyć taką imprezę bez wychodzenia z domu. W końcu jest photoshop:) Powiem szczerze, że niewielu jest w Łomży fotografów. Ci co są to mają zamówień do 2018 roku;) Chyba, że chcesz mieć zdjęcia na tle malowanego pałacu lub z gołąbkami. Wtedy idź gdziekolwiek:)
|
|
Witam,podany termin mam jeszcze wolny,zapraszam na niezobowiązującą prezentację.Jestem z Łomży.namiary podam mailem.pozdrawiam
|
|
|
ja polecam kamerzystę Artura Kalinowskiego a fotograf to bogdan Nowacki albo Jerzy Chaberek najlepsi w mieście i maja najlepszy sprzęt
|
|
Polecam sprawdzonych kamerzystów, którzy traktują swoją pracę serio, a nie rozrywkowo... 1. Cine film.pl- jak pamiętam to p. Zalewski 2. Kaminski Studio 3.www.studiovideoprofilm.pl 4. p. Dorobisz Stefan i Arek Ogladaliśmy filmy z wesel tych Panów i wszysfko jest ok.
|
|
http://www.serafinski.com/ podobno sliczne zdjecia robi ~cienona
|
|
Zgadzamy sie...P. Serafiński robi chyba najlepsze zdjecia i ujęcia
|
|
ja mam aparat cyfrowoy o dobrej rozdzielczosci. Ja Ci w Dupę, Ty mi Loda...
|
|
Najlepiej poszukaj na stronie http://www.slub.lomza.pl/content/blogcategory/23/88/
|
|
Ciekawe ilu tych poważnych kamerzystów ma zarejestrowaną działalność?i ilu jest emerytów którzy sobie w ten sposób dorabiają?
|
|
W Łomży i okolicach jest cała masa fotografów, profesjonalnych, półprofesjonalnych i amatorów. To nie czasy z przed kilku lat kiedy dobry fotograf miał zajęte terminy na dwa lata do przodu. Niedawno szukałem fotografa. Tylko profesjonalistów z zarejestrowaną działalnością, bogatym długoletnim dorobkiem i wyrobioną marką. Wszyscy mieli wolne terminy jeszcze na ten rok. Tylko kilku miało zajęty dzień, który mnie interesował. Rynek należy do klienta, nie wierzcie w bajki, że trzeba rezerwować z dwuletnim wyprzedzeniem.
|
|
"Lanek", zgadzam się z Tobą w 100%. Takie zamawianie z 2 letnim wyprzedzeniem to jest sztuczne napędzanie, czy to kamera, fotograf, sala weselna, zespół itd.... "Rynek należy do klienta, nie wierzcie w bajki, że trzeba rezerwować z dwuletnim wyprzedzeniem"-PRAWDA
|
|
ale jak nie zarezrwujesz to cie ktos inny ubiegnie, ja rok przed slubem musialam juz sobie innej parafii szukac, bo w mojej juz na ten dzien wszystkie godziny byly zajete. Z zespolem i sala tez nie mialam zbytniego wyboru, ale Polecam Stefana i Arka Dorobisz krecili moje wesele i jestem bardziej niz zadowolona.
|
|
Fotograf niech cyka kamerzystę, kamerzysta niech kreci zespół, zespół niech gra dla właściciela sali weselnej a Wy jedzcie na do okoła świata i taki będzie najlepiej. Przynajmniej nikt Was nie obgada , że to czy tamto było żle...!!!!!
|
|
Autor: Leszek (---.lomza.vectranet.pl) Data: 07-02-11 15:01 Szukaj kogoś kto zajmuje się fotografią a nie photoshopem. Jest taka jedna pani "fotograf" w Łomży, co w photoshopie potrafi odchudzić człowieka o dwa-trzy rozmiary:) (...) Ci co są to mają zamówień do 2018 roku;) ------------- No bez przesady.
|
|
Do ' Studio Filmowe': 'Ciekawe ilu tych poważnych kamerzystów ma zarejestrowaną działalność?' A ciekawe ilu klientów chciało od Ciebie fakturę VAT za nakręcone wesele :)
|
|
Ztego co wiem to na studniówki wystawiane były faktury przez: p. Dorobisz Firme cine film studiovideoprofilm mają dzialalnośc zarejestrowaną
|
|
Studio Foto-Videofilmowanie Andrzej Kuliś ul. Kolejowa 3 18-500 Kolno (przy lokalu Viva) telefon: 511 869 555
|
|
nie o faktury mi chodzi a o czas jaki się poświęca danej pracy.Jeśli szwenkier wraca z podstawowej państwowej roboty to nie zawsze chce się takiemu przepoczwarzać "po godzinach"w montażystę...
|
|
"Studio Filmowe"- masz rację. Najważniejsze jak ten ktoś zmontuje film z duszą, a nie schematem- każda uroczystość jest inna i niepowtarzalna. "Szwenkier" to mocne słowo i fajne, ale dla operatorów kamer po szkole filmowej w Łodzi... Szablonowo i szybko, widziałem takie filmy w rodzinie, wszystko to samo tylko Para Młoda inna....hehehe takiego filmu to ja nie chce i nie tylko ja....
|
|
Polecam RECTIME PICTURES !!!! Wspaniała ekipa i prawdziwi profesjonaliści. Nagrywali wesele mojej siostry i wyszło super ! tel.515-318-470.Mozna też zajżeć na ich sronę internetową.Na planie jest ich zawsze dwóch i nie robią nudnych tasiemców ,ich filmy ogląda się jak filmy z tv!
|
|
"proponuję" cieszę się że to rozumiesz.Co do szwenkiera- to moja ironia w stronę "kamerzystów".Jednak nie wszyscy sami montują to co sfilmują.Należę do Zoś Samoś,najlepiej jak wszystko zrobię sam.Filmy weselne zbyt wielkiego pola do popisu nie dają,Można szukać ciekawszych ujęć,jednak scenariusze są zazwyczaj podobne.Pomijając teledyski i ewentualne plenery ślubne film z wesela powinien być raczej dokumentem a nie zbiorem animacji i udziwnień...
|
|
a mojej siostrze robił ten fotograf i zdjęcia są rewelacyjne www.fotostudio.zambrow.org
|
|
|
http://dobryzarobek.pl/index.php?id=68342288b396ad8fd8cc5492c800be8b
|
|
Zapraszamy Do zabawy w tworzeniu własnego filmu i zdjęć. Szczególnie bogata oferta dla Młodych Par Posiadając zaawansowany technologicznie sprzęt i doświadczonych fotografów, operatorów kamer i montażystów możemy sobie pozwolić aby pracą się bawić. To zapewnia zadowolenie klientów i doskonałą z nimi współpracę. Nie jest to nasze dodatkowe zajęcie ale zawód i do pracy przygotowujemy się z całą odpowiedzialnością. Posiadając własną maszynę cyfrową do naświetlania zdjęć ubogacamy ofertę o zdjęcia już w cenie 39 gr za szt. Zapraszamy www.fotoelite.pl.
|
|
Polecam fotovideoefekt.pl Przystepone ceny i dobry sprzet ;]
|
|
http://www.best-video.pl/kontakt.html sprawdzony i dobry :)
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |