Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Nasze ciało |
prawie każdy z nas ma drobne kompleksy na temat swojego ciała. Jedni większe,drudzy mniejsze i tu jest pytanie , które części waszego ciała są przez Was nie lubiane i chcielibyście je zmienić ? A może wszystko jest OK. i nic nie chcecie zmieniać ?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Nasze ciało |
ty masz małego wacka, nawet karzełki się z ciebie nabijają jak razem się bawicie...
|
|
dluzsze nogi a przy tym buty na obcasach, skromne marzenie, wieksze oczy i ladne dlonie,
|
|
" Donald" zjeżdżaj bo tlen marnujesz!!!
|
|
dobry temat :) ja chcialbym schudnonc bardzo bo mam brzuh jak byum polknol pilke lekarsko .
|
|
Re: szczebiotka Mój znajomy powiada, że "nogi są nieważne, bo i tak na bok, najczęściej, idą..." rudy błazen z druhem
|
|
Ja chciałbym zmienić tak dużo że szkoda wymieniać ale temat jest fajny
|
|
Autor: paplik (---.elomza.pl) Data: 09-02-11 16:26 Re: szczebiotka Mój znajomy powiada, że "nogi są nieważne, bo i tak na bok, najczęściej, idą..." Paplak Czasem mnie Diabeł kusi by uwierzyć w Boga dzieki
|
|
A ja w sobie nie chciałabym zmieniać nic;-)))
|
|
ja tez nic, klamalam mam skrzywienie profesjonalne
|
|
ja mam kompleksy na punkcie kazdej czesci ciała taka jest tylko MOJA OPINIA... ;)
|
|
Autor: Donald (---.elomza.pl) Data: 09-02-11 15:37 ty masz małego wacka, nawet karzełki się z ciebie nabijają jak razem się bawicie 100/100
|
|
Autor: szczebiotka (---.w92-128.abo.wanadoo.fr) Data: 09-02-11 18:54 Autor: paplik (---.elomza.pl) Data: 09-02-11 16:26 Re: szczebiotka Mój znajomy powiada, że "nogi są nieważne, bo i tak na bok, najczęściej, idą..." Paplak Czasem mnie Diabeł kusi by uwierzyć w Boga dzieki
|
|
to tylko tyle:)
|
|
Robalom bez różnicy. Chyba że, ktoś wybierze-piekarnik. < wieczne im odpoczywanie >
|
|
Ja nie mam kompleksów, poważnie. Na pytania odpowiem.
|
|
|
Ona nie ma wacka :):):):) Jeśli obrabiasz mi dupę , to nie zapomnij mnie w nią i pocałować :)
|
|
http://dobryzarobek.pl/index.php?id=68342288b396ad8fd8cc5492c800be8b
|
|
for2na: dzieciaku nie śmieć tymi pomysłami forum. To było modne 25 lat temu ! Twoich rodziców na pewno wtedy taką argentyńską piramidką oszukali. Nie wspominali Ci o tym ? A poza tym jest to preceder nielegalny, można iść za to do pierdla. ADALL
|
|
kompleksów może nie mata, ale pamientajta, że do dobrej BABY potrzebna jest PYTA jak KŁONICA i zarost jak MECH ! ! ! http://yarrok.blogspot.com/2008_04_24_archive.html http://moto.money.pl/ceny-paliw/
|
|
ja nie lubię mojego kaca
|
|
szymonek ic do ksiedza to ci powie coi jak
|