wtorek, 18 lutego 2025 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Licencjat

Podejmie się ktoś napisania??

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Licencjat

A może by tak troszeczkę spiąć tyłeczek i samemu napisać? Czy nie było by przyjemniejsze mieć świadomość, że się samemu napisało taką pracę a nie kupiło?

śmiem twierdzić ze co najmniej połowa ludzi (którzy ukończyli uczelnie) nie powinna nigdy tam się dostać ... żenada a Redaktorek ma racje !!!

A potem pretensje do całego świata,ze nie mają pracy.Co macie do zaproponowania pracodawcom,jeśli nawet napisanie licencjatu przerasta możliwości?

Nie przerasta możliwości i nie o to chodzi, że się komuś nie chce! może po prostu nie mam czasu by skupić się na tym, a napisanie takiej pracy zajmuje dużo czasu i trzeba się temu poświęcić jeśli ma wyjść to w miarę dobrze... Ciekawe czy osoby które tak "głosują" że jest to złe itd nigdy nie skorzystały z tego typu pomocy...wątpię;] więc proszę i mnie nie oceniać!!!!!!!!!

też studiowałam i pisałam dwie prace; licencjacką i magisterską, tu dodam że były to prace w języku obcym, mając pracę, rodzinę, dwójkę dzieci. Zajęło mi to bardzo dużo czasu, kosztowało mnóstwo wyrzeczeń i cierpliwości, ale jak była satysfakcja po ukończeniu, to co osiągnęłam zawdzięczam tylko swoim najbliżym i sobie. I tak naprawdę to nie taki diabeł straszny... .

ewita

Mamba ,a za egzaminy w gimnazium ile płaciiłaś?

Mały Ty to pewnie jeszcze nawet podstawówki nie ukończyłeś więc się dziecko nie wypowiadaj.

Jak później spojrzeć w lustro?

a z czego ta praca? masz już temat?

Nie daruj głodnemu ryby. Podaruj mu wędkę i naucz go łowić.

marzenie hahahahaahhaah

Ja to rozumiem, chociaż śmieszne to trochę. Bo jeśli w ten sposób wygląda nauka: najpierw ściągi w szkole, później kto napisze pracę maturalną, potem licencjat itd. Niech nikt nie płacze później, że nie ma pracy po studiach, bo tak naprawdę nic nie umie, ale ok. rozumiem, można nie mieć czasu, pracować do późna itd. CzarnaMamba77 nie podałaś nawet z czego ma być ta praca, jaki kierunek, chociaż przybliż trochę.

Prawie jak absolwentka wyższej uczelni.

ja mogę Ci pomóc jeśli podasz temat :)

Nie daruj głodnemu ryby. Podaruj mu wędkę i naucz go łowić.

Temat muszę wymyślić sama... studiuję politologie, specjalizacja:doradztwo personalne i zarządzanie personelem.

A tym wszystkim przemądrzałym jak się coś nie podoba to niech zamknął gęby i w ogóle się nie udzielają! Nie prosiłam tutaj o jakieś zbędne komentarze tylko o pomoc.To jest moja sprawa i jeżeli jest taka możliwość to na pewno z niej skorzystam.

Autor: CzarnaMamba77

cytat z wątku: "Nie przerasta możliwości i nie o to chodzi, że się komuś nie chce! może po prostu nie mam czasu by skupić się na tym, a napisanie takiej pracy zajmuje dużo czasu i trzeba się temu poświęcić ..."

No i czego się czepiacie? Ja tam autora rozumiem. Przecież w życiu nie chodzi o jakieś tam głupie wypracowania, których stworzenie przyniesie niezbędną wiedzę. Czasami jest to nieważne! Rodzina CzarnaMamba ma zapewne biznes rodzinny, który po tatusiu przynosi krociowe zyski i wstyd rodzinie, że ich dziecko nie posiada wyższego wykształcenia. On/a nie musi pracować i posiadać żadnej wiedzy, ma jedynie błyszczeć "na salonach".
Mamba, czy zgadłem?

Pozdrawiam
Ile nie karmić faceta i tak cycka szuka.

A tym wszystkim przemądrzałym jak się coś nie podoba to niech zamknął gęby i w ogóle się nie udzielają! Nie prosiłam tutaj o jakieś zbędne komentarze tylko o pomoc.To jest moja sprawa i jeżeli jest taka możliwość to na pewno z niej skorzystam. Re.Ale prostactwo.

To żeś się kobieto wpierdzieliła :(( Zapomniała się przelogować białogłowa na anonima i dałaś dupy pisząc z prawdziwego nicka. No to teraz już Cię namierzą. Koniecznie zrezygnuj na jakis czas z bezproduktywnych wizyt na solarium czy biegania po galeriach i w zamian bierz się do "smarowania" tej pracy.

Pozdrawiam

peter von chrupka tylko nieumiejetnie zacytowala :) zobacz ze na koncu postu jest :
"Re.Ale prostactwo."

Re: CzarnaMamba
Zadzwoń: 501267941

CzarnaMamba77 napisała:
Nie przerasta możliwości i nie o to chodzi, że się komuś nie chce! może po prostu nie mam czasu by skupić się na tym, a napisanie takiej pracy zajmuje dużo czasu i trzeba się temu poświęcić jeśli ma wyjść to w miarę dobrze... Ciekawe czy osoby które tak "głosują" że jest to złe itd nigdy nie skorzystały z tego typu pomocy...wątpię;] więc proszę i mnie nie oceniać!!!!!!!!!

Chyba jednak przerasta. Jak się nie ma czasu, to się nie studiuje. Poczekam, jak zobaczę ogłoszenie takich panienek: "Dziecko. Podejmie się ktoś urodzenia i wychowania za mnie?"
I wytłumaczenie: "Nie przerasta możliwości i nie o to chodzi, że się komuś nie chce! może po prostu nie mam czasu by skupić się na tym, a urodzenie i wychowanie dziecka dużo czasu i trzeba się temu poświęcić jeśli ma wyjść to w miarę dobrze..."

Ja będę "głosować", bo napisania swojej matury, magisterki i referatów w trakcie studiów nikomu nie zlecałam.

Je n'sais pas ou je vais, oh ca je l'ai jamais bien su. Mais si jamais je le savais, je crois bien que je n'irais plus...

Dran: faktycznie, nie przeczytałem uważnie. Sorki - von chrupka

Pozdrawiam

Peter to ja przepraszam.Mój wpis jest dowodem na to,że niczego nie powinno się robić niechlujnie.

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org