Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
poczytajcie ten bełkot wpółczesnych " menagerów" |
poczytajcie to słownictwo użyte zwroty - boki zrywać. Ostatni raz taki styl spotkałem na propagandowych tekstach zjazdowych PZPR. Wklejam ten tekst oceniający sam siebie czyli siec sklepo media exspert boki zrywać "2010 W MEDIA EXPERT – WZROST NA PRZEKÓR TRENDOM Pomimo perturbacji w branży Multimedia, RTV oraz AGD Media Expert może zaliczyć rok 2010 do wyjątkowo udanych. Szczegółowa analiza działań podjętych przez spółkę w 2010 roku pozwala poznać powody, dzięki którym właściciele marki Media Expert skutecznie uniknęli problemów odczuwalnych przez pozostałych graczy rynkowych. Doskonałe wskaźniki sprzedażowe oraz wzrost udziału w rynku to nie przypadek, a efekt wzorowej współpracy całej załogi Media Expert. NOWA JAKOŚĆ ZAKUPÓW Elektromarkety zyskały zupełnie nowy wygląd. Wdrożono najnowocześniejsze koncepcje merchandisingowe i wizualne. Wprowadzono nowy sposób prezentacji produktów i dodatkowe ekspozytory. Prezentowana koncepcja to przykład realizacji aktualnych światowych osiągnięć w dziedzinie handlu. W wyniku przeprowadzonych zmian elektromarkety sieci Media Expert zyskały nowoczesny wygląd i staly się jeszcze bardziej przyjazne klientom. Konsekwentnie realizowana polityka komunikacji marketingowej zaowocowała wzrostem rozpoznawalności placówek i marki Media Expert. Drugi rok z rzędu marka Media Expert znacząco zwiększyła swoją obecność w kampaniach reklamowych w ogólnopolskich stacjach radiowych i telewizyjnych. WIELKIE OTWARCIA MEDIA EXPERT W 2010 roku miał miejsce najdynamiczniejszy wzrost liczny elektromarketów. Konsekwentna realizacja poczynionych założeń i inwestycji pozwoliły na otwarcie 33 nowych elektromarketów oraz gruntowną rewitalizację 23 kolejnych. W 2010 roku powierzchnia handlowa elektromarketów powiększyła się o ponad 40 tyś metrów, a zatrudnienie wzrosło o ponad 500 osób. MEDIA EXPERT LIDEREM 2010 to rekordowy rok pod względem obrotów sieci. Elektromarkety Media Expert znajdują się głównie w miejscowościach, których liczba ludności nie przekracza 100 000 osób - już w trzecim kwartale roku, firma zajęła pierwsze miejsce we wspomnianym segmencie. To ogromny sukces, biorąc pod uwagę, że w chwili powstania Media Expert startowała w rankingach z siódmej pozycji. Analizując wskaźniki całej branży AGD i RTV sieć elektromarketów Media Expert znajduje się obecnie na trzecim miejscu pod względem obrotów w skali ogólnopolskiej. Efektem wdrażanego rebrandingu i silnych zintegrowanych działań marketingowych był wzrost spontanicznej znajomości marki o 90% w rekordowym czasie 18 miesięcy, w stosunku do czasu przed rebrandingiem (badania MillwardBrown). MEDIA EXPERT WZMACNIA POZYCJĘ Dobre wyniki sprzedażowe to tylko jeden ze wskaźników określających pozycję spółki. Konsekwentne budowanie pozycji lidera na rynku Multimedia, RTV i AGD następuje również w wyniku realizacji polityki konsolidacyjnej. Przejmowane sklepy są remontowane oraz poddawane unifikacji wizualnej zgodnej z najnowszymi standardami Media Expert. PRACOWNICY – TWÓRCY SUKCESU Prawdziwe oblicze sukcesu Media Expert, obok spektakularnych wskaźników i niezwykłej dynamiki wzrostu, to pracownicy firmy. Doskonale dobrany zespół fachowców, identyfikujących się z organizacją i z jej misją dostarczania klientom produktów najlepszych marek w najniższych cenach, to najmocniejsze ogniwo w całym łańcuchu ekonomicznych zależności. Zaangażowanie i ciągła chęć podnoszenia kompetencji sprawiają, że pracownicy Media Expert budują na co dzień sukces całej sieci. Riposta
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: poczytajcie ten bełkot wpółczesnych " menagerów" |
To zupełnie tak samo jak w PiS;) Czujesz absmak?
|
|
Już pomijając tekst, chcę przy okazji wspomnieć o pracownikach łomżyńskiego Media Ekspert'a. Chyba w żadnym innym łomżyńskim sklepie ze sprzętem RTV i AGD nie ma tak niekompetentnej obsługi. Nie dość, że trzeba się nalatać za nimi, żeby łaskawie zwrócili na Ciebie uwagę, to nawet jak uda ci się w końcu chodź na moment zainteresować Ich swoją osobą, w mgnieniu oka Cię spławią. Byłam tam jeszcze przed remontem. Obleciałam cały sklep, żeby dowiedzieć się od kogoś czy maja jeden kabelek. Oczywiście zostałam olana i nikt nie potrafił mi powiedzieć gdzie powinnam szukać, nie mówiąc o tym, żeby którykolwiek z pracowników raczył ruszyć szanowne 4 litery i sprawdzić chociażby w kompie czy mają coś takiego na stanie. Myślałam, że to jednorazowa sytuacja związana z remontem itp, ale nie... Już po remoncie wybrałam się po raz kolejny w poszukiwaniu lodówki. Tak chamskiego i olewawczego traktowania klienta chyba nigdzie jeszcze nie widziałam. Stwierdziłam, że sklepów z lodówkami w Łomży kilka jest i zrezygnowałam z kupna lodówki w tym sklepie. Oczywiście znajomością sprzętu, który sprzedają też nie grzeszą. Siostra wybrała się z kolegą w celu obejrzenia monitorów. Szukali takiego, którego można by podpiąć pod laptopa coby się wygodniej pracowało. Oczywiście ważna była też jakość obrazu. Pan sprzedający, nie dość, że nie potrafił tego monitora podpiąć pod lapka to o ustawieniu jakichkolwiek parametrów w ogóle nie było mowy. Także niech sobie menagerowie tej sieci piszą swoje bzdurki. Ja sobie zdanie o tym sklepie już wyrobiłam i nie sądzę, żebym szybko się skusiła na jakiekolwiek zakupy tam. ___________________________________________________________ Nie ma miłości, są ciężarówki ;)
|
|
@drzewko_szczescia
|
|
> @> > >
|
|
Autor: drzewko_szczescia (---.elomza.pl) Data: 08-02-11 21:52 "Już pomijając tekst, chcę przy okazji wspomnieć o pracownikach łomżyńskiego Media Ekspert'a. Chyba w żadnym innym łomżyńskim sklepie ze sprzętem RTV i AGD nie ma tak niekompetentnej obsługi. Nie dość, że trzeba się nalatać za nimi, żeby łaskawie zwrócili na Ciebie uwagę, to nawet jak uda ci się w końcu chodź na moment zainteresować Ich swoją osobą, w mgnieniu oka Cię spławią....(...)" Aby skomentować ten poziom usług jest tylko jedno słowo:....Łomża........ SamFart: "Łomża, miasto rond, kosciołów i biedronek.... ;)"
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |