Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Poziom intelektualny użytkowników tego forum. |
Sami oceńcie od 1 do 10. Ja się nie udzielam :) Miłej zabawy. SamFart: "Łomża, miasto rond, kosciołów i biedronek.... ;)"
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Poziom intelektualny użytkowników tego forum. |
dal bym 10 ale Ty zanirzasz okrutnie fienc daje 9/10 Tempiem głópote na foróm
|
|
Masz u mnie 1 w zupełnosci wystarcz przeczytac twoj podpis aby wystawic ocene ;) Life's simple. You make choices and don't look back. ;) --------------------------------------------------------------------------------
|
|
|
Embraer jesteś meską szowinistyczną świnio . Nie umiesz nawet zabłysnąć intelektem
|
|
NIE KARMIĆ TROLLA
|
|
poziom intelektualny tego forum jest taki sam, jak wszystkich mieszkańców miasta, a odzwierciedla go wybór byłego sekretarza PZPR na prezydenta Łomży. dziękuję za uwagę.
|
|
popieram franio koziol0
|
|
angelfree jeżeli na podstawie tego,że ktoś nie potrafi zabłysnąć intelektem stwierdzasz,że embraer jest męską szowinistyczną świnią to gratuluje... poza tym zgadzam się z embraer autorowi/autorce postu dałbym jeden właśnie za taki ''mądry'' podpis poza tym droga autorko nie spodziewaj się cudów i obiektywnych ocen bo większość użytkowników tego forum zbytnio sie nie lubi i czekają tylko by siebie krytykować i wyzywać się nawzajem. jeśli można byłoby razić drugą stronę prądem za złą odpowiedź tak jak w eksperymencie Millgrama wszyscy chodzili by poparzeni z nastroszonymi włosami i z unoszącym sie dymem z uszu.Pozdrawiam.
|
|
franio30 trafne spostrzeżenie aż strach pomyśleć co będzie jak te jasie śmietany, szczebiotki itp. na karcie do głosowania zaczną wyczyniać to co tu wyczyniają.
|
|
duvall nie błyskasz intelektem widać Wpierw będą cię ignorować , później będą się śmiać, jeszcze później będą atakować, na końcu dopiero wygrasz.
|
|
za to ty błyskasz bardzo:-D...''WPIERW''polecam kupić słownik języka polskiego.
|
|
7angelfree Chyba cie ponioslo zlotko???? Wez na luz bo ci cisnienie skoczylo....Pozatym to nie miejsce dla feministycznych starych dewotek.Msza w niedziele w berecie i radio maryja to lepsze rozwiazanie dla ciebie.... Life's simple. You make choices and don't look back. ;) --------------------------------------------------------------------------------
|
|
duvall widzisz dziecko jak dałeś się sprowokować to nie moje motto wyrwane z neta Mahatma Gandhi (1869-1948)
|
|
angelfree istoto widzisz jaka jesteś naiwna i poddałaś sie moim manipulacjom ?;-]
|
|
muszę stanąć w obronie języka polskiego (niekoniecznie duvalla): słowo "wpierw" od lat niezmiennie występuje w słowniku języka polskiego pod literką W. :P
|
|
od jasienka siem prosze otczepic ........ daje 9 z kawalkiem .
|
|
prawda jest taka ze kazdy z was nie blyska niczym o nazwie poziom intelektualny, czas sie z tym pogodzić albo przemilczec forumowicze. Dla mnie wszyscy jestescie jasiami smietanami, tworzycie jedna zgana rodzine
|
|
A kim ty jestes profesorku pewnie zagubiona owieczka w sforze wilkow???? Prosze nie wybielaj sie twoje 624 posty stawiaja cie posrodku "intelektualistow forumowych" A jasio pewnie pokazal by ci prawde o sobie ale jeszcze do niej nie dorosles (intelektualnie) Pozdro. Life's simple. You make choices and don't look back. ;) --------------------------------------------------------------------------------
|
|
a ja sam sobie daję : -1 I ma was wszystkich baaardzo głęboko :):):):):) Poza 3 osobami :):):):):) Jeśli obrabiasz mi dupę , to nie zapomnij mnie w nią i pocałować :)
|
|
mną i kim jeszcze :)
|
|
a gdzie sprzedają mandarynki na kilogramy ? ---------------------------------------------
|
|
Profesor sorry :):):):):) poza 5 osobami :):):):) Szybko tych normalnych na forum przybywa:):) W takim tempie to downom daje 1/2 roku i pójdą się paść na Pulwy :):):):):) Jeśli obrabiasz mi dupę , to nie zapomnij mnie w nią i pocałować :)
|
|
0/10
|
|
do: franio30 Powiem Ci jedno, szczerze i obiektywnie: w porównaniu z obecnymi, zarówno młodszymi, jak i starszymi liderami-działaczami partjnymi, byli sekretarze to wzory wszelkich cnót. Chociaż, wielu z byłych, to nowo-nawróceni demokraci, również sk*rwieni do cna. < wieczne im odpoczywanie >
|
|
http://dobryzarobek.pl/index.php?id=68342288b396ad8fd8cc5492c800be8b
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |