Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Dobry Lakiernik |
Witajcie. Możecie mi polecić dobrego lakiernika, który pomalowałby mi drzwi w samochodzie? I ile bierze za element? z góry dziękuje.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Dobry Lakiernik |
200 zl janczewo 55
|
|
w którym Janczewie?
|
|
to naprawde dobry jak za 200 zl pomaluje element heh napewno lakier nieodprysnie w zelechach jest dobry sam u niego malowalem i nie drogi
|
|
Ja robiłem w Kupiskach Starych ul Kręta i jest ok
|
|
200 zl? to rzeczywiscie niedrogo,ja znalazlem za 300zl -robota dobrze wykonana PL
|
|
z tym 200 to ściema jasia. Nikt za tyle nie robi (chyba że malarz pokojowy)
|
|
Miejscowość Puchały na imie ma Paweł własny warsztat oczywiscie wszystko legalnie na firme ,wystawia faktury ,posiada 2 profesionalne komory do malowania ,a do tego ceny są przystępne. naprawdę polecam jeżeli chcesz kontakt to napisz na dann70@wp.pl
|
|
Za drzwi do malowania jakieś 300zł i myślę ze to jest takie minimum żeby było dobrze zrobione. Trzeba Pamiętać ze nie tylko wystarczy pomalować dobrze ale też przygotować cały element pod malowanie a to równiez ma duże znaczenie. Więc jak chcesz mieć dobrze to nie szukaj oszczędności.
|
|
Wąska malowałem samochód polecam
|
|
no w Żelechach podobno nawed dobrze robią
|
|
Rzecz na tym polega, że z moich drzwi schodzi ten błyszczący lakier i mam taką plamę na środku drzwi. I myślę że trzeba całe drzwi pomalować. Jestem w stanie wyłożyć 300-350zł na pomalowanie drzwi.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |