Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
VECTRA S.A. |
witajcie, zamierzam założyć telewizję , internet i telefon w vectrze, potrzebuję jednak waszych dorad, osób, które już miały styczność z tą firmą jako klienci, czy warto zainteresować się usługami tej firmy?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: VECTRA S.A. |
nie warto - najdroższy dostawca usług telewizyjnych.
|
|
maja dobrą ofertę HD wszystko kwestia portfela ;)
|
|
Z usług tej firmy korzystam gdzieś tak od połowy lat dziewięćdziesiątych z TV, i od 4 lat z neta, nie mam i nie miałem z nimi żadnych problemów jak do tej pory tak że szczerze polecam
|
|
Ja również !
|
|
mam od Vectry TV cyfrową PVR HD 500gb i powiem że jest ok
|
|
VECTRA jeden + nie odcina neta jak masz wirusy.
|
|
Też mam telewizję z PVR i internet 8 Mb. Nie wiem co oferują inni dostawcy i w jakiej cenie? Ja tam nie narzekam...
|
|
to dobra oferta polecam Riposta
|
|
DZIEKI ZA PODPOWIEDZI, ALE SŁYSZAŁEM , ZE W TEJ FIRMIE CO 3 MIESIACE SA PODWYZKI. CZY TO PRAWDA?
|
|
dużo w tym prawdy ja mam tylko TV i cyklicznie drożeje dlatego internet mam z innej firmy
|
|
chłopie kto ci takich głupot naopowiadał ?? ja tam cały czas płace takie same rachunki tylko w tym roku lekko poszło do góry o 1% vatu
|
|
podwyżki bardzo często co jakis czas kanał znika ostatnio program z bajkami nic w zamian internet ok ale drogi
|
|
Jaki kanał z bajkami zniknął, bo ja pierwszy raz słyszę. Trzeba sobie zryty telewizor ustawić.
|
|
WEKTRE DOBRZE ROBI KACPEREK Z WZGS POLECAM
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |