poniedziałek, 25 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Play w Łomży

Gdzie znajdę salony Playa w Łomży?

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Play w Łomży

Przy 4plus , przy Malinie na starym rynku.

Dziękuje;)

Proponuje na starym rynku,bo w centrum 4plus na niczym sie nie znaja.

Może się nie znają, ale za to jaka ładna obsługa

LANEK TO FAKT ALE OBIE PANNIE SĄ ZAJĘTE ...

Na starym synku to się dopiero nie znają. Przenosiłam numer do PLAY, mam sprawny telefon więc ten który kupiłam chciałam sprzedać. Pan ze starego rynku tak mnie obsłużył że nie powiedział mi o nowej karcie sprzedałam telefon razem z kartą. Ktoś nabił mi ładny rachunek.
Poszłam do tego Pana i powiedziałam mu o tym, zapytałam dlaczego mi o tej karcie nie powiedział.
A on na to: 'Proszę Pani zapomniałaem, dziś to mam problem, klient chciał zebym zasilił mu konto za 30 zł a ja zasiliłem mu za 300, teraz muszę iść do bankomatu i dołożyć kase".
Rece mi opadły.
Panie w 4+ śa bardzo miłe i pomocne.

POLECAM 4+

mamusia :)

Play to najlepiej rowijająca sie siec w Polsce

Ja Ci w Dupę, Ty mi Loda...

To ten pan miał twojej karty pilnować? a jak teraz zajdziesz w ciążę to też on za to będzie odpowiedzialny.

Nie jednak mógł mnie poinformować że taką kartę dostaje, skad miałam wiedzieć że bede miała druga karę. Ja w sallonie nie pracuje i mam prawo nie wiedzieć, a jego zasranym obowiazkiem jest poinformować klienta.

Myślę, że ten temat był w afekcie złości, którego nie znam powodu. Również przenoszę numer, dostałem treść umowy, która mi została wytłumaczona, dość wyraźnie i rzeczowo, dostałem również drugą kartę i pomimo że nie jestem geniuszem to wiem co z tym dalej zrobić, lecz niestety jak czegoś się nie wie i nie ma czasu by iść do salonu żeby to wyjaśnić, to jeszcze mamy coś takiego jak internet lub biuro obsługi abonenta. Polecam więcej czytać jak słuchać.

Konsul2
Widzę, że nie zauważyłeś ale mamy teraz modę na narzekanie i wylewanie swoich żali na tym pięknym forum. Niestety w dużej ilości przypadków, przynajmniej w mniemaniu autorów, zwalnia to z samodzielnego myślenia.
Jak to szło?... Mamy taki kraj jaki potrafimy zrobić? :)

Prawda nie ma żadnych bogów ponad sobą. Wiara w prawdę zaczyna się od zwątpienia we wszystkie prawdy, w które się uprzednio wierzyło.

mamusia a moze mial ci jeszcze ta kartę wstązka opakować??? glupota luduzka nie zna granic !!!! Panie w 4 + sa ladne jak ktos chce popatrzeć a nie wiedziec o usługach etc.

______

Żyj żyj na maxa...

http://www.gangsters.pl/index.php?polec=123861

Jak sobie kupisz nową torebkę, to starą wyrzucasz z całą zawartością ???

No tak, ja robie problem bo powinnam wiedzieć że dostanę druga kartę, a jeśli nikt mi nie powiedział powinnam sobie doczytać...
Natomiast wy obrażacie BARDZO MIŁE PANIE z 4+ bo niby nic nie wiedzą...
Skoro jestescie tacy madrzy proponuje poczytać, doczytać o ofertach i tylko pójść podpisac umowę,
Poprostu się czepiacie.

A ja odradzam właśnie salon na Starym Rynku. Ci Panowie to jedna wielka pomyłka, to co mi od**** ze zmianą statusu umowy i oddaniem telefonu na gwarancję woła o pomstę do nieba. Najlepszy salon był w stokrotce, PIERWSZY I OGARNIĘTY. Co do 4+ się nie wypowiadam,bo nie byłem.

Ja nadal twierdze ze jak cos zalatwiac ,to tylko na starym rynku,moze panie sa piekne w 4+,ale wiadomosci nul !

A terrorysta to pracownik Salonu na starym rynku :), Dobre POZDRAWIAmY!!!!!

Ja ciebie tez pozdrawiam,ale intuicja zle ci podpowiada :)

Jako szczęśliwy, były abonent sieci w zasięgu której znajduje się 99,9 procent Polaków, GORĄCO ODRADZAM PODPISYWANIE UMOWY Z PLAY.
Pomimo czterech zmian aparatów tel, 2 kart sim ciągłe problemy z działaniem w mieście jak i poza nim. Np. 4 kreski zasięgu, a rozmówca słyszy że jestem poza zasięgiem i np za 8 próbą połączenia ma sygnał. Albo UWAGA "nie ma takiego numeru" !!!
Na wychodzących komunikat "połączenie nie może być zrealizowane" słyszałem podczas np 2-3 prób podjęcia połączenia.
Zrobiłem kilkadziesiąt zgłoszeń technicznych i każdorazowo sieć umywała ręce.
Zależy Ci na pozostaniu w łączności omijaj tę sieć.

--
tomek w.

\"Rzuciłem myśl, że cokolwiek mi się należy\"

\"Żeby mi się chcialo tak, jak mi sie nie chce\"

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org