Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
przyjęcia do POLICJI |
MOŻE KTOŚ WIE JAK WYGLĄDAJĄ PRZYJĘCIA DO ŁOMŻYŃSKIEJ POLICJI, jak długo się czeka, bo ja słyszałem ,że bardzo długo i że przetrzymywane są podania, bo szybciej załatwiają znajomych.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: przyjęcia do POLICJI |
mysle ze chociaz troche moge Ci pomoc:) akurat sama zaineresowalam sie praca w Policji, wiec pare informacji posiadam. Podejrzewam ze w miare orientujesz sie jaka jest droga, aby zostac policjantem. na poczatku skladasz podanie do Policji. niestety nie je tak jak bylo jeszcze w czerwcu. na razie przyjecia podan jest wstrzymane, gdyz nastapila zniama w rekrutacji. nie wiadomo czy podania nalezy skladac do komendy miejskiej, itd. czy do komendy glownej Policji (wiadomosc bedzie w srodku lipca). no a jesli juz cie przyjma to testy sprawnosciowe, psychologiczne, wiedzy ogolnej no i nowosc- egzamin z jezyka obcego. a potem droga przed Toba:) zycze powodzenia:) aha a co do przetrzymywania podan to nic nie wiem, o tym precedensie slysze po raz pierwszy:)
|
|
A JA SŁYSZAŁEM ,ŻE KADRY PRZYŚPIESZAJĄ SWOIM A NIEZNAJOMYM OPÓŻNIAJĄ , I TAK INI CZEKAJĄ NA TESTY TYDZIEŃ A INNI PO 2 ,3 MIESIĄCE, DLACZEGO TAK JEST
|
|
a moze ktos wie jak wstapic do mafi lomzynskiej czy jest jakis kasting czy jakies zawody jak so to jakie czy trzeba miec odpowiedni kark i samochod moze ktos podpowie
|
|
Spiero, twarde łokcie trza mieć, to pewne... A co do reszty anatomii to pojencia ni mam...:)
|
|
postanowilem sie zmienic, przestac pic i przylaczyc sie do policji
|
|
heheh. to w ogole w lomzy jakas mafia jest? ja nic o tym nie wiem:P a co do Policji to naprawde ciezko jest cokolwiek powiedziec, bo mowie ze przepisy sie zmienily i ze w chwili obecnej zadnych podan nikt nie przyjmuje:) trzeba czekac cierpliwie na rozwoj sprawy: pozdrawiam mundurowych, tych obecnych i przyszlych:) gosia:)
|
|
Tu moze cos znajdziesz: http://przepisy.e-box.pl/phpbb/index.php?sid=fdfd593a8f3e033a43478baf0d450f5c
|
|
to czy was przyjmą do policji zależy od waszego IQ, jak macie małe to bądzcie pewni ze was przyjmo, a jak macie duże to poszukajcie sobie innego zawodu bo z dużym IQ do policji nie przyjmują
|
|
Gdyby to było prawda ,to zastanawiałbym sie czy ty przypadkiem nie z policji.Tylko bez obrazy panie kibic.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |