poniedziałek, 25 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
zgubiłem obrączką

Mój mąż zgubił obrączkę, 24.01.2011 przy ul.Piłsudskiego, albo w autobusie nr 8. Więc jak by ktoś znalazł w tamtej okolicy obrączkę to bardzo proszę o kontakt zemagda@tlen.pl

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: zgubiłem obrączką

nierozumiem jak mozna zgubic obrączke co on ja w kieszeni nosił czy jak przecież z palca to raczej sama niezauwazalnie nie spada ;p

Z dyskoteki kawaler wracał.

JA MYSLE ZE U KOCHANICY ZOSTAWIL LUB W HOTELU I MOWI ZE SPADLA Z PALCA W AUTOBUSIE NUUMER 8 HEHEHEH ZENADA MOGL LEPSZY NUMER WYMYSLEC ZE GO CYGANIE NAPADLI LOL WIEC PAMIETAJCIE JAK KTOS ZNAJDZIE NIECH SIE ZGLOSI POZDRAWIAM I ZYCZE POWODZENIA W POSZUKIWANIU ZAGUBIONEJ OBRACZKI HEHEHEHEHEH

DlugiDzon

Eee . No sorry każdy moze coś zgubić nie mącić jej w głowie bo może sobie naprawde to wziąć do serca że ją mąż zdradza . Powariowali ;// . Obraczka to jeszcze nic do porownania jak niektorzy dzieci zapominają i wychodzą np z banku bez nich widziałam taki juz przypadek . Może w pracy był i zdjął obroczke zeby sie nie poniszczyła mial ja w keszeni a akurat mogl pienadze lub bitel wyjac i obraczka razem z tym wypadał . Pomyślcie najpierw a pozniej piszcie te swoje bzuury . Pozdro ;/

zeby w pracy sie obrączka nie poniszczyla buehehe, kobieto zejdz na ziemie. Kto ogarnięty to wie o co chodzi z tymi zagubionymi obrączkami :) Pozdro dla kochanki :)

Lepiej sklej. Nie wtrącaj sie w nie swoje klimaty a nawet jezeli ma kochanke nie twoja sprawa nieprawdaż , aczkolwiek w to wątpie . madzia123 lepiej nie czytaj tych bzdur co oni piszą jezeli masz zaufanie do męża . Pogarda dla was ;//

Mojego męża nie było 3min wyszedł po pieczywo wyciągał z kieszeni portwel w tym momencie zsuneła się mu obrączka nie zauważył Ja zauważyłam brak odrazu jak tylko wszedł do domu wrócił tam szybko nawet byli jeszcze ci sami ludzie ale nikt nie przyznał się do jej wzięcia. Chłopaki sprzedali i wypili za nią piwo takie życie a ludzie.....ech

~cienona

I co głupio wam teraz . wypisywać takie bzdury zal mi was ;/

to w jaki sposób mogła się zgubić w aytobusie nr. 8?

Ona napisala albo więc mogło mu wypasc przy wyjmowaniu biletu eee logika

Juz od razu Kochanki... Jednak jestescie bezczelni... Kobieta ladnie pyta, a tu od razu chamstwo i nic wiecej... jak nie wiecie nic na ten temat to sie nie odzywac tylko nie potrzebne zamieszanie robicie. Ja nie znalazlem nic podobnego do obraczki, wiec nie moge pomoc.

Ja Ci w Dupę, Ty mi Loda...

cienions nie wierz we wszystko co mówi mąż. faceci sa tak zaprogramowani ze mówią to co kobiety chcialyby uslyszec . :)
Sory ale trzeba byc idiotą zeby nosic obraczke nie na rozmiar swojego palca. bo taka dobrze dopasowana sie nie zsunie.A wiec twoj mąż nie poszedl po pieczywo tylko spozywczaka do kochanki .
Jest tez druga opcja, jest anonimowym hazardzistą i poprostu ją sprzedal.
Chociaz teraz większosc ma kochanki , więc zgaduje 1 opcję .

Stiffmajster beszczelny to jestes ty dzieciaku, widac to po twoim opisie Ja Ci w Dupę, Ty mi Loda... a więc nic nie mów o chamstwie idi$to

http://www.gangsters.pl/index.php?polec=123861

Ogarnijcie sie wszyscy . Kobieta chce wiedziec czy ktos znalazł obraczke wiec na jej pytanie odpowiedzcie a nie glupie komentarze piszecie o kochance . Zajmijcie sie najpierw soba a pozniej innymi . Pytanie jest proste wiec odp poinna tez byc prosta . "tak znalazle obraczke " lub " nie znalazles jej " logika

nie znalazlem *

Trzeba męza dobrze karmić bo inaczej chłop mizernieje, paluszki cienieją i obrączka spada.

profesor ale ty jesteś durny aż cię żal chcesz to podam Ci adres sklepu i sam przeleć tą sprzedawczynię jest taka przystojna napewno ci się spodoba
a co do obronczki była dobra tylko że schudł palce również i zrobiła się za duża chyba to normanlne dla ciebie moze zbyt trudne do zrozumienia
po trzecie mój maż nie potrzebuje kochanki bo ja jestem zbyt dobra kochanką dla niego zeby szukał sobie innej
po trzecie drugą obraczkę nosi już drugi rok i nie sprzedał nie zgubił czyli chyba aż tyle nie przepuszcza na hazardzie hahahahaha to z ciebie oczywiscie ten smiech
i najważniejsze każdy sądzi po sobie wiec współczuję

~cienona

hahaha

cienona dwa razy po trzecie? problem z matematyką? :) nie unoś się, wiemy ze jest ci cięzko , zdrada itd. ale takie jest zycie :)

a ty profesor nie badz taki hop do przadu bo ci tylu moze zabraknac ;/ Wiesz ciebie to kazda pewnie zdradza bo nie wytrzymuje z takim debilem . Albo wgl zadnej nie milales hahahaha ktora z tb by chciala byc hahahahaha . Zejdz czlowieku na ziemie i sie nie udzielaj nie proszony kpw czy po polsu do cb nie dociera co sie do cb mowi ;/ no widze ze chyba nie .

pszejdz sie po lombardah , napewno w jakims pszez pżypadek zastawił :)

Tempiem głópote na foróm

profesor morda cię swędzi czy **** ???? chyba żadna baba cię nie chce i tu masz problem chłopie może dać namiary na ten spożywczak ta cię weźmie moze....
a mi nigdy nie było tak leko:) moje życie jest piękne a tobie współczuję

~cienona

oj profesorku jeszcze mozesz sprubować na ręcznym jak juz nawet sklepowa cię nie zachce.... żal cię

~cienona

sądzac po waszych wypowiedziach macie góra 15,18 lat, wiec o czym z wami dyskusja. Cienona nie musisz opowiadac jaka to z ciebie w domu dobra Dajka jest . A ty kariam sie nie rozpłacz tymi minkami ( :/ )
Akurat tyle co ja w zyciu mialem kobiet to ty nawet tyle dzieci nie splodzisz przez cale swoje posrane zycie :) Jesteś jeszcze gówniara więc pozostaje ci sie mądrzyc na forum, pewnie w 4 oczy inaczej byś piszczała i kto inny by robil na recznym.....

i sądzac po tym jakie bzdury wygadujecie to raczej wy macie problem ze znalezieniem kogos, nie dość ze malo inteligentne to i pewnie brzydkie

hahahahaha ale ześ teraz poszedl zal dupe sciska . ;/ ty nawet na recznym nie mozesz bo wiadro masz w kroczu hahaha ;/ Zrozumiem ze miales kobiety w domu jak mama i babcia haaha ;d

ale ty dowciapna, nawet mi ciebie nie szkoda

ty nawet na recznym nie mozesz bo wiadro masz w kroczu

niewiem co to mialo znaczyc, moze twoi koledzy z piaskownicy będą wiedziec. Wspolczuje twoim rodzicom ze urodzili taką nie*dacznice pewnie codzienie walą się głową o kolaryfer z twojego powodu...

Widze Profesor robisz tu za dobrego duszka, ktory wszystko wie najlepiej i kazdemu doradza, na dodatek oceniasz ludzi co g*wno o nich wiesz, ale moze jednak tak naprawde zastanow sie co Ty tu w ogole robisz. Nie wiesz kto siedzi po drugiej stronie ekranu i tak naprawde mozesz tylko sie domyslac, a mowic ze ktos jest dzieciakiem to tylko sie ponizasz bo Twoje slowa nie maja pokrycia. Na dodatek Twoj nik jest tez troche nijaki bo swiadczy o Tobie ze jestes inteligentny, a tak naprawde to mi sie wydaje ze przez to chcesz sie dowartoscowac, bo inaczej nie potrafisz jak w taki sposob , czyli przez internet... Bo w zyciu pewnie jestes szara myszka, ktora boi sie nawet slowem odezwac.

teraz to ty oceniasz bałwanie, ja mogę oceniac bo widze ze piszecie jak dzieci, nie ja zaczełem i nikogo pierwszy nie poniżałem, a wy macie z tym problem i zachowujecie sie jak dzieci. Pozatym koncze z wami dyskusje , ztobą też Stiff Ja ci w dupe ty mi loda. Banda internetowych odważnych idiotów

Nie będe sie zniżal do waszego poziomu jutro poniedziałek , bedziecie na lekcjach w gimnazjum dziecciaki i wtedy zobaczymy czy ktos się odezwie w godzinach rannych. Bo chyba wklasie komputerow nie macie.....

Profesor to po co te wszystkie dyskusje jezeli uwazasz ze tu gimnazjum??? jak Ty jestes starym chlopem to wez sie wlasnie za cos porzadnego a nie dyskutujesz z gownirzami na jakims forum. Wlasnie takie zachownie swiadczy ze jestes dobry tylko w gadaniu i nic wiecej. Ja nie oceniam ja wiem ze tak jest, tacy ludzie jak Ty szukaja w d*pie mozgu i raczej tam nie znajda. Niestety prawda w oczy kole.

Profesor ja mam syna w twoim wieku ma 18 lat ale jest bardzo inteligentny ty w porównaniu do niego jesteś dno Własnie dałam mu poczytać twoje wypowiedzi i nieźle się ubawił on mówi że musisz mieć z 15 lat bo jego rówiesnicy nie są tak beznadziejni weź naprawdę sobie ulżyj ręcznie może trochę i z muzgu ci zejdzie chłopie i zaczniesz normalnie funkcjonować powodzenia

~cienona

wątpie,że jeżeli ktoś ją znajdzie to ją odda. :)
ale wiara czyni cuda .. kto wie może się uda ;))

:):)

mózgu a nie muzgu, w jakiej wsi ty sie uczylaś dziecko. No wlasnie twoj syn jest taki sam nie doj&b jak i ty. O ile go masz, wiem ze dzieci rodza dzieci... A to twoj interes przed kim nogi rozkladasz nie mając nawet zadnej szkoly, sądzac po twojej gramatyce , pisowni,arogancji i braku kultury. Oplacalo sobie tak zycie marnowac? Ja jestem szczesliwy a ty probujesz komus wmawiac nie stworzone rzeczy ,w dodatku zboczone o jakims ręcznym jakbys byla jakąś nie do,jebaną cnotką.Twoj wiek kazdy by okreslil na max 15 18 lat a teraz probujesz zaslaniac sie ze masz syna. Ciekaw jestem czy rodzice zaglądaja w internet i widzą co tu wyprawiasz i jakie rzeczy wypisujesz, Tym razem to juz naprawde na tyle. Zrób "ręczny" synowi

profesorku niestworzone pisze się razem poj&bie chcesz się spotkac zapraszam trochę się zdziwisz matole żegnam pana "profesorka" miłego dnia w szkole

~cienona

TO JEGO OBRACZKA BYLA ZA DUZA ??? ZNACZY SIE JUZ PO INNYM JA ODZIEDZICZYL ?

DlugiDzon

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org