Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
mandaryna |
WItam wszystkich CZy ktos ma ostania nowa piosenke mandaryny?? POZDRAWIAM pozdrowionka
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: mandaryna |
113 - Mandaryna - Here I Go Again ?
|
|
nie ostatnia jakas nowa wyszla pozdrowionka
|
|
pewnie chodzi ci o piosenke "ev`ry night" <spoko>
|
|
tak masz moze ja??? pozdrowionka
|
|
i jak masz ta mandaryne ?? pozdrowionka
|
|
jak ja nie cierpie mandaryny bleeee :P co to wogole jest!!!:] Damiano
|
|
Po pierwsze: to nie jest forum wymiany plików mp3! Po drugie: mandaryna to najgorsze gówno muzyczne w Polsce. Pozdrawiam
|
|
gówno jak gówno ale co Ci "artyści" z siebie robią, Polka śpiewa po angielsku (pseudo angielsku), a w dodatku wydaje się jej że jest ładna :/ tak na marginesie czy ktoś widział/słyszał kiedyś polską piosenkę na zagranicznej VIVIE czy MTV ? Latam, Skaczę i jeżdżę
|
|
WWO - U Ciebie w miescie na viva plus. co Ty na to :) ?
|
|
kilka lat temi Viva (niemiecka) puszczala Edyte Gorniak, teraz juz polski utwor zadko gosci na ich antenie, choc zdaza sie ze jakis polski hip hop puszcza...aaa a bardzo popuslarna na Vivie byla tez polska przerobka Aqua- Barbie Girl... nawet nieraz na Eurosporcie ja puszcza przy okazji pokazow fitness :P
|
|
mam ta piosenke jak chcesz to odezwij sie do mnie ma gg to pogadamy 4194579 <spoko>
|
|
Ale widzicie, polskie piosenki sa rzadkością.... a zobaczcie co się dzieje u nas (i nie tylko), praktycznie puszczają piosenki z kazdego kraju... Polske zawsze mieli za nic. Ale trzeba walczyc i isc do przodu! Latam, Skaczę i jeżdżę
|
|
Bo polska scena muzyczna nie jest na wysokim poziomie... byla... 15 lat temu... chociaz tez nie ;p
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |