wtorek, 26 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
kradzierze

witam pomóżcie mi odnalesc moje auto AUDI b4 kombi bordowy metalik
zaginęło w zeszła niedziele nad ranem z ul Ks Anny
prosze o informacje
co w tej Łomzy sie wyprawia????

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: kradzierze

w dieslu była czy w benzynie? sam sie obawiam bo tez mam taka laleczke a slyszalem ze ostatnio je kradna..

koleś 25 ,bez obrazy,ale ten model ostatni rok produkcji to1993 więc jesli masz ostatni wypust to ta laleczka ma dziś 18 lat.Jesli by tu była mowa o dziewczynach to faktycznie miałbyś laleczkę.Ty po prostu masz babcię.

chyba tego dnia sporo rzeczy zgineło m.in. osiedle jantar...sama sie o tym prfzekonalam....i to z pod samej klatki potrafia zwedzic hamy jedne!
łapać skur*** i łapy obcinac!

KSz1989

1.9 TDI lepiej załóż mały pstryczek

mały moze dla ciebie bmw 750 to fura ale taki TDIk b4 to moze stare ale lepsze od A4 moze i babcia ale -25 pali z dotyku

mały masz racje ale Ci co maja takie autko lub mieli to wiedza co to za samochod tylko dla wtajemniczonych hehe lalka i koniec:D:D

dla znawcy aut to produkowali do 1995 roku
zauwazylem ze zawsze masz najwiecej do powiedzenia

Andrzej W.

ktos mi zaje---bal antene prezydenta i jakos sie tam nazywala

?

_maly_ ostatni wypust b4 to ''1993'' o ludzie!!!!! jak nie wiecie TO NIE PISZCIE!!!!

http://yarrok.blogspot.com/2008_04_24_archive.html
http://moto.money.pl/ceny-paliw/

faktycznie 95 a nie 93. co nie zmienia faktu ,że to wiek podeszły.

i co z tego, że ''podeszły''???

http://yarrok.blogspot.com/2008_04_24_archive.html
http://moto.money.pl/ceny-paliw/

http://www.youtube.com/watch?v=M7aV2O_0pxI

a od czego są Policjanty :)

mały jak b4 to babcia to ja jeżdżę pradziadkiem,no ale.... pewność mam taką że jest w lepszym stanie nić twój 10-latek czy tam 5-latek o ile takiego masz chodź wątpię,taki jak ty co najwyżej to ma ale 5-letni rowerek na 5 przeżutek z komunii.
Mi jak taki łoś mówi że coś jest stare to mu odpowiadam że jare,a człowiekowi któremu warto coś do łap dać to nieważne czy coś ma 10 czy 20 czy 30 lat to i tak będzie dobre a takiemu paklakowi jak mały który gówno wie to warto dać ale co najwyżej 10-letnią kosiarkę do trawy.

powiem tak b4 to piekne auto a te ktore mi skradziono bylo w kombi AVANT 94 r zalezy mi na tym autku wiec moze NAGRODĘ
dam za wiadomosc gdzie stoi.popatrzcie po waszej okolicy.a jak zlodziej czyta to po kołpaki zapraszam i opony letnie 1 sezon smigane .mojemu koledze kołpaki orginalne z mazdy 6 buchneli.ku...a auta do pokoi pod pierzyne trza brac!

a w benzynie też kradną?? złodzieje schodza na psy, ale widocznie i oni odczuwaja biede i nędze jaka jest w tym kraju

maly bez obrazy ale nie wiesz kiedy ten model skonczyl produkcje 1995 na poczatku

Może ktoś kurnika potrzebował?

zlodzieje musza miec juz biede ,ale swoja droga narazac sie dla 2 czy 3 tys bo kradzione wiecej nie warte to juz desperacja wstyd

moze puszki powinni zaczac zbierac

Lanek sam jestes jak kurnik to bylo ostatnie udane tecnicznie Audi jak ktos ma super stan to jeszcze 10 lat mozna latac ale nie masz pojecia o autach to nie pisz bo szkoda goscia ze mu ukradli

Ciekawy jestem ile wypłacą za ten super samochodzik z AC?

bo kradna auta a nie zlomy,jak by b4 była jerzacym zlomem jak BMW czy opel lub merc to by stala nieruszona ale audi czy vw to sa samochody

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org