poniedziałek, 25 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Zastanów się co Ty możesz dać z siebie swojemu miastu, by było miejscem jeszcze

Zastanów się co Ty możesz dać z siebie swojemu miastu, by było miejscem jeszcze bardziej przyjaznym, zadbanym, gościnnym, zasobnym, rozwiniętym gospodarczo(...) - W tych słowach to chyba ktoś nie zna realiów pisząc takie coś i wymawia publicznie,.

Drogi autorze tego tekstu - Zastanów się czy Twoje miasto daje możliwość rozw2oju gospodarczego.

Co za banał

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Zastanów się co Ty możesz dać z siebie swojemu miastu, by było miejscem jeszcze

:(

OCB

Re: Zastanów się co Ty możesz dać z siebie swojemu miastu, by było miejscem jeszcze

Łomża powinna przyciągać więcej firm zajmujących się produkcją. Tego wciąż brak w naszym mieście i dlatego mamy takie bezrobocie. Zarobki są niskie, a tym samym ludzie oszczędzają i mało wydają. Zmniejsza się zapotrzebowanie na produkty, bo ludzi nie stać i tak koło się zamyka. Powstaje tzw. kryzys. Róbcie coś, żeby temu zaradzić!

AutoPokaz.pl

moge dac z siebie miastu pochwałe, ze jeszcze ono istnieje ;)

narazie miasto stoi w miejscu. Marketów brak, bulwarów brak, dyskotek brak, nowych biedronek brak, parkingów dla tirów brak... :(

AutoPokaz.pl

niech autor tego tekstu zacznie od siebie :)

Re: Zastanów się co Ty możesz dać z siebie swojemu miastu, by było miejscem jesz

Ja mogę dać 5zł na ŁKS (duma Łomży), 5 zł na tacę (piękno Łomży) oraz 5zł kolesiowi spod sklepu na rynku (zasobne miasto). Nie będę pluł na chodniku (zadbane miasto). Sąsiadce powiem, że ładnie wygląda (przyjazne miasto).

Tylko nie wiem co zrobić z tym rozwinięciem gospodarki. Jak rozwinąć coś tak pięknie rozwiniętego.
Rozwiniętego jak róża w wazonie...
Jak dywan na trzepaku...

Łomża żąda dostępu do morza!!!

;)

''Błogosławiony ten, co nie mając nic do powiedzenia,
nie obleka tego faktu w słowa.''

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org