Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
PWSIiP |
Witam, mam pytanie do tych którzy studiują tam, jak i tych którzy znają bądź też pomogą mi na moje pytania. Czy ktoś jest na zarządzaniu lub administracji? co później z tego będę mogl miec? Czy te kierunki maja przyszłośc? w łomży/Polsce?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: PWSIiP |
Tak jak i wszystkie inne gwarantują Ci przyszłość;D
|
|
|
bez pleców żadna szkoła Ci się nie przyda chyba ze w czepku urodzony/a jestes ;)
|
|
wyższe wykształcenie AutoPokaz.pl
|
|
Student z pierwsza lokata od razu zostaje prezydentem Łomży, a student z drugą lokatą - jego zięciem :-)))) Nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów, póki nie poznałem internetu. (S.Lem)
|
|
Zarządzanie jest dobrym kierunkiem jako dodatek, gratis. Lub jeśli masz swój biznes a potrzebujesz zrobić sobie wyższe, najpierw licencjat Łomża później mgr jeśli się dostaniesz gdzieś dalej. Innej opcji ja nie brałabym pod uwagę. Nawet z mgr bez doświadczenia i znajomości, porządnej pracy w Łomży nie dostaniesz, takie są realia. _____________________ Ale to tylko moje zdanie :)
|
|
NIE IDZ NA TAKI KIERUNEK !!!!!!!!!!!!! Nie masz po nim zadnej wiedzy i zadnych konkretnych umiejetnosci! Idz na kierunek techniczny inzynierski lub z pokrewienstwem medycznym!! Ja po zarzadzaniu 2 lata i albo zapier*alasz na produkcji albo nie pracuejsz nigdzie a jakims przedstawicielem to mozesz byc i bez studiow NIE STUDIUJ DZIADOSTWA!!!
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |