Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
nowe kino |
Ja to bym chciała żeby w Łomży powstało nowe (czytaj nowoczesne) kino. Milenium to chyba sie nie odrestauruje. Po co te Tesco, czy inny super market. Mi w zupełności Stokrotka wystarcza, a jak ktoś lubi duże zakupy to chyba tylko dlatego że lubi sobie wyjechać, więc niech tak zostanie. Wyjazd do Warszawy czy Białegostoku na zakupy to nie to samo co wyjazd do Łomży. A może jakiś fajny basen. Kto lubi sport?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: nowe kino |
W Stokrotnym butiku wypatrzyłam śliczną romantyczną sukienkę - była jak mgiełka poranna, ech...
|
|
Urzekła mnie Twoja historia. -- "Religia jest bardzo pożyteczna społecznie, bo dzięki niej kobiety tak się nie puszczają, a i służba mniej kradnie..." (Winston Churchill)
|
|
...prawda że ładna była ?! :) Ave
|
|
A ja bym chciał żeby spadło bezrobocie w mieście. Jak będzie więcej ludzi, których będzie stać na pójście do kina co najmniej raz na tydzień, to i znajdą się pieniądze na budowę takiego kina. -- Samotność to emocjonalna trzeźwość.
|
|
Tak, ale ta cena... Mogłaby być cholera niższa...
|
|
no mogłaby ale nie była.... Ave
|
|
...no i cóż poradzić na to..? chyba ni ma na to rady...
|
|
Posłuchajcie siebie... ;D -- Samotność to emocjonalna trzeźwość.
|
|
...słuchamy.... :) Ave
|
|
No toć Ptysia ni ma to trza za niego nadrabiać zaległości...:)
|
|
IMAX-a pyknąć powinni :P
|
|
>>MATRIX<< :) Dj.Pyku.Lomz@.poland
|
|
ceny w multikinie sa takie same jak w millenium cos tu nie gra, 13 zl tyle kosztuje bilet do multikina w tygodniu, bo w weekendy jest drozszy 17 zl, ale tam wiadomo za co sie placi, jak ktos nie byl to musi tego posmakowac bo naprawde warto, a te nasze millenium to na wies sie nadaje, jak tu film mozna obejrzec, a ceny biletow jak w multikinie, juz nie chodzi o nowe kino ale dlaczego przez tyle lat nikt nic tam nie zrobil, fotele, sprzet, budynek od zawsze jak stal tak stoi i jeszcze sie pogarsza!!!!!! ale nie martwcie sie jak zapracuje za granica pieniazkow to zrobie w lomzy KINO chociarz taka jedna sale jak jest w multikinie i nie bylo by lepszej w promieniu 150 km, moze wawa albo gdansk najblizej, to by byla napewno dobra inwestycja:) Damiano
|
|
Damiano, trzymamy za Ciebie tzn. Ciebie za słowo!!
|
|
Zróbmy zbiórkę na nowe kino ;D Pokażemy im! A jak... -- Samotność to emocjonalna trzeźwość.
|
|
ja się na to piszę. A jak... :)
|
|
Odam wszystkie moje oszczędności :) (4,50zl.) Dj.Pyku.Lomz@.poland
|