poniedziałek, 25 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Nieuczciwy radca prawny z Łomży – reportaż TVN Uwaga

jak by ktoś nie oglądał

http://uwaga.onet.pl/43434,wideo,234291,nieuczciwy_radca_prawny,nieuczciwy_radca_prawny,reportaz.html

a miał być kolekcjoner............

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Nieuczciwy radca prawny z Łomży – reportaż TVN Uwaga

następna super sprawa machlojek

NO SUPER CIEKAWE ILE JESZCZE LUDZIA DADZA SIE BAMBUCZO ROBIC

no Łomża staje sie z dnia na dzień słynniejsza!
ciekawe co jeszcze sie tu wydarzy

Czemu tak się dzieje że największe złodziejstwo,korupcja,patologia itd. idzie zawsze od góry,i nikt tam za to nie ponosi żadnej odpowiedzialności i kary?

Wygląda na to, że przestępcy nie lubią cyborgów i rozhisteryzowanych starych kawalerów, którzy wyglądają na impotentów...

rudy błazen z druhem

Kolejna próba wdeptania kogoś w błoto! Dla mnie to śmiechu warte!Pan Zbyszek jest naprawdę dobry w tym co robi a przede wszystkim skuteczny!!! Sam korzystałem z jego usług i gdyby nie on to firmy ubezpieczeniowe i ZUS wypieli by się na mnie i g...wno nie odszkodowanie które mi się należało jak "psu buda"!!

jankeson to gratuluję że Ciebie p.Zbyszek nie oszukał, może miałeś więcej szczęścia..my tego szczęścia nie miałyśmy i musimy się teraz szarpać z nim po sądach, prokuratorach i na policji...wystarczajaco przeszłyśmy i nam teraz taka sytuacja jest nie potrzebna..

Powinni podać pełne dane osobowe tego radcy wraz ze zdjęciem, żeby inni nie dali się naciągnąć.

tak tak jak zwykle biedaka wrobili, kazdy niewinny tylko sie na nich uwzieli...no litosci...

Z tego co ja wiem to jest to bardzo dobry radca prawny, a na taki układ, że prawnik bierze 25% odszkodowania (a nie całą kasę, a przynajmniej zaliczkę z góry) na prawdę mało kto idzie. Ale przecież trzeba było wypłakać się w Uwadze i z kolesia zrobić oszusta.

Jankeson jesteś z rodziny czy tym gościem który gościł w swoim domu tego radcę (bezprawnego). Z pewnością jest on dobry i to bardzo w tym co robi, bo zrobić tyle kantów i nie dać się złapać to wielki sukces, a co do samej opinii tego radcy to proponuję przejrzeć jeszcze raz na stronie "Uwagi" ten program, przy kamerze wypowiadała się jego żona i nie trzeba tego więcej komentować, lecz jeśli robił w porządku jak twierdzisz to przygotuję pełnomocnictwo, by twoja wypłata wpływała na moje konto, podpiszesz?

a czemu nie nie na moje?

wirkoz chyba nieuważnie oglądałeś ten program skoro piszesz takie rzeczy, po pierwsze nikt się nie wypłakiwał tylko zoasała naświetlona sprawa, chociażby ku przestrodze dla innych.
Żona jest sędzią więc radca prawny niczego się nie boi, a to że powiedziała że są w trakcie rozwodu..? Gadać to sobie można..i pławić sie w luksusie za pieniądze z odszkodowań ofiar wypadków a później głupka strugać..

wirkoz skoro tak piszesz to uważasz że tak powinni postępować radcy prawni? żerowac na czyimś nieszczęściu i w ten sposób się wzbogacać..?

wirkoz - dobry jesteś, nie ma co :) Z tego co i ja wiem, to to jest bardzo dobry radca prawny, skoro potrafi odzyskiwać odszkodowania. Ale to że jest oszustem i chce się szybko dorobić na czyjejś krzywdzie, to już jest kolego inna sprawa. Gość jak ma talent, to szybko by się dorobił uczciwą pracą, bo ludzie by go polecali, a tu teraz klapa... Nie dość że ma już opinię jaką ma, to jeszcze będzie musiał zwrócić łatwo zarobione pieniądze, mam nadzieję, że jeszcze swoje odsiedzi, bo gość powinien reprezentować pokrzywdzonych ludzi, a nie robić z nich jeszcze bardziej pokrzywdzonych.
Ps. Mam nadzieję, że jak kiedyś nie daj Boże będziesz musiał trafić do jakiegokolwiek radcy prawnego, żeby powalczyć o Swoje, to nie trafisz na takiego śmiecia, co będzie chciał Ciebie jeszcze bardziej dobić, żeby samemu się wzbogacić.

Konsul wiem co mówię! Zlecałem jemu robotę 3 razy i podpisywałem pełnomocnictwo! Za pierwszym razem nie powiem zadrżała mi ręka ale jakoś się przekonałem!Z żadnej jego rodziny nie jestem bo kontakt do niego złapałem od kolegi któremu pomógł wyrwać odszkodowanie z ZUS. Mi pomyślnie załatwił sprawę i śmiało polecam go znajomym a z tego co wiem to też są zadowoleni.W moim przypadku nie chodziło o takie sumy.

jankeson to miałeś dużo szczęścia że wszystko potoczyło się bez komplikacji, ale co mają powiedzieć osoby przez niego oszukane..? To tak się dzieje w państwie prawa..? Że drobni złodziejaszki za byle co trafiają za kratki a ZŁODZIEJ takiego kalibru czuje się bezprawny..i to jeszcze bogacący się na ludzkiej krzywdzie..

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org