Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Zestaw nasadek Honiton czy Stanley |
Tak jak w temacie muszę kupić klucze nasadowe , zastanawiam się nad tymi dwoma firmami jeśli ktoś ma jakiejś innej firmy narzędzia proszę podawać marki.Prosił bym o szczerą odp.Piszcie ile już macie taki zestawik jak ciężko jest używany i skalę wykonania od 1 do 5
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Zestaw nasadek Honiton czy Stanley |
Zapomniałem dodać cena nie może przekroczyć 300zł
|
|
Za 300 zeta ,to kup sobie zestaw TOYA albo TOPEX w dyskoncie spozywczo -przemysłowym
|
|
Zdecydowanie Honiton np.: http://allegro.pl/zestaw-kluczy-klucze-nasadowe-94-honiton-germany-i1421411524.html mialem okazje korzystac z tego sprzetu i jak dla mnie w zupelnosci wystarczjacy, znam osoby co maja dokladnie taki sam zestaw w roznym stopniu uzytkowania od czasu do czasu dla siebie, i zarobkowo na codzien sprzet nie dozajechania, jak wpadnie troche grosza sam rowniez mam zamiar taki nabyc Stanley to tylko nazwa firmy kojarzaca sie z super jakoscia a w rzeczywistosci to zapewne chinszczyzna
|
|
Toya napewno niekupie bo to siett
|
|
ja polecam yato,w tej cenie chyba coś znajdziesz.
|
|
siet?
|
|
słyszałem że nie polecają właśnie kluczy yato.A na moje ok niewyglądają solidnie.Szwagier własnie Honiton kupił i swojego garażu wystarczy,żeby kosiarkę rozebrać przy samochodzie nieraz pokręcić one własnie wystarczają
|
|
Stanley jest ok.Mam taki zestaw od8 do 36 ok.5 lat ,używam codziennie i zero problemów.Tylko za 300zł tego nie kupisz.
|
|
Kupie kupie widziałem po 250 taka zbliżona cena do tego
|
|
Może i kupisz,ale na allegro takiego zestawu co ja mam nie widzę.
|
|
kamin60 chłopie pytasz się o poradę a sam niby wiesz co jest "siett" a co nie to i sam kupuj,jak ci yato hu...we to kup chińszczyznę za 100zł i takim badziewiem rozkręcaj sobie w garażu rowerek.
|
|
nie wiem jak cenowo to wyglada w Polsce, ale narzedzia tych firm sa doskonalej jakosci: crafstman, snap-on. stanley profesional tez nie sa zle
|
|
tylko craftsman polecam K 120
|
|
Ty wyprane_gacie wiem że to siet bo pytałem po kuplach,rodzinie,są też inne fora.Nawet trzymałem coś takiego w ręce i tym kręciłem i na pewno tego gówna nie kupie za przeproszeniem
|
|
Craftman to tylko pakowacz typu Topex Toya itp., posiadam kilka drobnych rzeczy z tej firmy i kazda jedna to Made in China wiec nie wiem czy to taka rewelacja kupuj smialo tego Honitona przyzwoite narzedzia, dobre sa tez jonnesway ale za taki sam zestaw trzeba dac ponad 300zl
|
|
A jeszcze doradźcie mi jaki jeszcze leprzy wkrętak z grzechotką Bosch czy Stanley Bosch http://allegro.pl/bosch-wkretak-z-grzechotka-45-koncowek-i1429920179.html Stanley http://allegro.pl/stanley-wkretak-z-grzechotka-10-koncowek-i1434258067.html lub prosze podać swoje propozycje cena niech nie przekracza 80 zł
|
|
Pomocy
|
|
Śmiało mogę polecić firmę honiton, bo sam takich używam. http://allegro.pl/zestaw-kluczy-klucze-nasadowe-94-honiton-germany-i1421411524.html tutaj już nieaktualne, ale poszukaj takich co może przesyłka jest darmowa.
|
|
kamin60 jaki zestaw kupiłeś i jak się spisuje, zastanawiam się nad honiton 94el. za 220pln. Warto???
|
|
Mnie pasuje bardzo sklep online Tedar. Kupuję tutaj dość często. Zdarzyło się brać od nich klucze nasadowe, szczypce i inne akcesoria. Sklep z szybką wysyłką, nie czekają nie wiadomo ile, tylko wysyłają zaraz po tym jak dostaną kasę na konto. dawid
|
|
reklama nic więcej - spadaj
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |