Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Autor: majka (---.kprm.gov.pl) |
Witam.... witam.... ....a co koleżanka robi w Kancelarii Prezesa Rady Ministrów? :) Te ostanie posty na forum to w ramach obowi±zków zawodowych, czy prywatny poci±g ku korzeniom? A może już szukacie miejsca na pomnik dla pana Millera? :) hihihi .....odsłonięcie byłoby poł±czone z festynem na plaży, a lokalna policja miałaby zagwarantować bezpieczeństwo..... ? Rado¶nie pozdrawiam! _____________________ Kefas "Bo im tylko o to chodzi Abyś sam sobie szkodził Abyś sam nie mógł myśleć Abyś sam nie mógł chodzić"
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Autor: majka (---.kprm.gov.pl) |
Każdy ma prawo być lokalnym patriot±... majka
|
|
Powtórka..... |
Ależ ja nie mam nic przeciwko! :) ...usmiecham się przecież, pewnie znów za dużo cynizmu w moim u¶miechu (jak to mówi moja dziewczyna), ale nie miałem na celu nikogo urażać. Przepraszam, je¶li zadałem pytanie w sposób nieodpowiedni. :))) Chciałem się dowiedzieć co Łomżynianka robi w KPRMie? :) _____________________ Kefas "Bo im tylko o to chodzi Abyś sam sobie szkodził Abyś sam nie mógł myśleć Abyś sam nie mógł chodzić"
|
|
Re: Powtórka..... |
jest na praktykach studenckich majka
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |