Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Trzecia Reprezentacja Polski zagra w Łomży! |
Co myślicie? Będzie pełny stadion? W końcu to wydarzenie jakiego jeszcze u nas nie było. http://allegro.pl/listing/user.php?us_id=20127537
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Trzecia Reprezentacja Polski zagra w Łomży! |
??????????? Łomża to jest potęga, Łomża najlepsza jest!!!
|
|
Stadion pewnie będzie pełny (w końcu to mecz międzynarodowy), pytanie tylko kto go zapełni. Myślę, że oprócz meczu warto postarać się o należytą organizację całej otoczki na ten czas. by the way W związku z tym, że admin tego forum usunął mój wczorajszy post dotyczący tego tematu, ciągle pytam jaki był tego powód?! Powołanie się na Narew.info, które pierwsze podało informację o meczu w żaden sposób nie narusza przecież zasady: "Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane". Pytam więc po raz kolejny: dlaczego mój post został usunięty? Cenzura?!
|
|
|
zawsze coś AutoPokaz.pl
|
|
Mecz odbędzie się we wtorek, prawdopodobnie w godzinach południowych. Także stadion będzie pusty.
|
|
Stadion ogromny nie jest, a to będzie mecz międzynarodowy. Jeśli umiejętnie rozdysponuje się bilety i dobrze zorganizuje imprezę to wcale nie będzie pusto.
|
|
A ja sądzę, że nie może być gorzej, niż podczas ubiegłorocznego spotkania z Białorusią. Tym razem mamy do dyspozycji trybunę krytą, oświetlenie, więc standard oglądania spotkania jest większy. Jeśli ceny biletów będą przystępne, to możemy mieć full.
|
|
ja mysle ze bedzie full,w koncu to Polska reprezentacja.
|
|
18-latkowie grają w swoich ligach w extraklasie, a gramy z Holandią. Holandia zawsze jest w czołówce i to nie ważne która to reprezentacja. Myślę że mecz odbędzie się w godzinach wieczornych przy sztucznym oświetleniu. Mecz będzie na pewno atrakcyjniejszym spotkaniem niż ten z Białorusią, także pompujemy już balonik, żeby zapełnić trybuny do ostatniego miejsca ;) http://allegro.pl/listing/user.php?us_id=20127537
|
|
...,a tak w ogóle to biletów na mecz nie bedzie,ten mecz idzie przez PZPN a ŁKS do tego nic nie ma,w tamtym roku na meczu z Białorusia nie było biletów,wiec nie wiem co to za problem isc na mecz i pokibicowac :)
|
|
ŁKS jest w strukturach PZPN i ma do tego dużo. Jak bilet będzie kosztował np. 10zł. to nikogo to nie zbawi, a klubowi bardzo pomoże jak stadion będzie pełny. http://allegro.pl/listing/user.php?us_id=20127537
|
|
Jeszcze 10zł mozna dac ale np 20 jak bylo na Legii to lekkie przegiecie PL
|
|
20 zł to przegięcie? Jakoś popyt na bilety był, więc chyba nie. Nikt też Tobie nie każe kupować bilet na krytą, możesz za dychacza pójść na "rzeczną". Popatrz sobie na ceny biletów na innych stadionach, gdzie istnieją co najmniej dwie trybuny o różnym standardzie - wszędzie cena jest różnicowana.
|
|
Nie no ja sie zgadzam z TOBA BUTIX24.PL,to prawda ze kazdy grosz do klubu sie przyda,nie ma co załowac a takich meczy czesto u Nas nie ma,wiec mozna samemu za wejscie dac te 10 zł :),ja zawsze jestem za ŁKS-em.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |