Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
SkateShow |
09.07.05 - Łomża Stadion Miejski Muza Hip Hop,Break Dance,Pokazy skate'owe ++Gwiazda Imprezy O.S.T.R.++ Kto się wybiera na to imprezke ?? wiecie co mi nie pasuje Ten Złoty Kur i te piwo na deche :/ :/ ale reszte się okarze bo ludzie z Ełku mówili że zajebiscie było :) Trzeba sprawdzić .Bo mało unas sie dzieje a tako okazje trzeba wykorzystać , żeby to nie był BRowar Łomża to by nas omineli jak zawsze ;/ Dj.Pyku.Lomz@.poland
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: SkateShow |
Hip hop ? Czy w tym miescie nie beda grac juz pozadnego rocka? Ilez mozna gapic na ogolonych dresiarzy. Marek
|
|
Nie wszyscy to są dresiarze a po drugie Hip-Hop jest miły dla ucha niż te cały rock i te machanie głowami. Dj.Pyku.Lomz@.poland
|
|
HIP HOP DON'T STOP!!! bigi2004
|
|
**** metal i dres
|
|
buahaha... hip-hop to sciema. floorek to gej. tyle na ten temat :D
|
|
666 jezeli ludzi poznajesz na forum w ten sposób to dla ciebie wszyscy tutaj są gejami. sam jetes gejem a jezeli masz jakies problemy to mozemy je rozstrzygnąć osobiście.
|
|
ok, tylko zaloz normalne buty, bo w takim blasku slonca moga mnie porazic :D
|
|
Ale macie problemy każdy słucha czego chce ja słucham najbardziej Hip-Hop ale tesz dobre techno i tako muze klubowo każda muza jest dobra na swoi impreze . no toć na imprezie co występuje Skate,graffiti i dresiarze nie puścisz Disco POlo Lub Metal. Dj.Pyku.Lomz@.poland
|
|
Czlowieku co Ty gadasz ? Od kiedy skate'y sluchaja hip-hopu :| ?
|
|
No sory pomyliłem sie oni słuchają takie grupy 666 Fm Dj.Pyku.Lomz@.poland
|
|
a jest taka grupa w ogole ?? o lol...
|