Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
motocykle |
Witam.Chciałbym się dowiedzieć czy w Łomży jest jakaśorganizacja zrzeszająca motocyklistów?Czy są organizowane jakieś spotkania,zloty itp?Czy ktoś wie na ten temat? ŁOMŻA O.K
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: motocykle |
w wrześniu był zlot motocyklistów w łomży z całego regionu, dużo sie ludu najechało, było fajnie. Jak będzie coś nowego to podam na forum.
|
|
Z góry dziękuję i liczę na wiadomości.Pozdrawiam. ŁOMŻA O.K
|
|
kamilo.... na jakimś forum się udzielacie...? ...na http://www.riders.pl/ Łomży nie widać.... jest jakieś inne bardziej reprezentatywne...? _____________________ Kefas "Bo im tylko o to chodzi Abyś sam sobie szkodził Abyś sam nie mógł myśleć Abyś sam nie mógł chodzić"
|
|
znaczy sie ja to byłem na skuterze bo to był zlot wszytkich motocykli
|
|
W Łomży między swoimi ludźmi jesteśmy znani jako ETD ŁOMŻA
|
|
metheor a ty kto?jesli moglabym wiedziec :P
|
|
ETD :) no widziałem jeden wasz filmik macie moze ich wiecej na necie ???? Jack Daniels rulezzzzzzz
|
|
No właśnie metheor, ktoś ty?? Czuje tu jakąś zwałę??
|
|
hehe _wowo jak ty sie wyrazasz :P
|
|
wejdz sobie na stronę www.motolomza.fora.pl to jest forum łomżyńskich motocyklistów:) Pozdrawiam
|
|
Rozpoczęcia(kwiecień) i zakończenia(wrzesień) sezonu, w Jedwabnem(lipiec), w Zambrowie(tez chyba lipiec) i jest jeszcze kilka, ale nie jeżdżę na resztę. _______________________________________ Nie jesteś motocyklistą? Nie martw się, nie każdy jest idealny.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |