Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
zgubiony porftel |
Witam. Wczoraj tj. 28 stycznia zgubiono portfel z dokumentami i niewielką ilością gotówki, jeśli jest osoba, która być może znalazła proszę o kontakt. Piszę w imieniu kolegi, który jest z Suwałk, tutaj przyjeżdża na uczelnie. W portfelu był dowód, prawo jazdy, licencja ochroniarza oraz pozwolenie na broń i trochę gotówki, ale to akurat najmniejszy problem bo pieniądze pieniędzmi a dokumenty potrzebne do pracy. Imię i Nazwisko na dowodzie do Grzegorz T... Gdyby ktoś znalazł proszę o kontakt sms lub rozmowę 515824537
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: zgubiony porftel |
Hehe, człowieku w cuda wierzysz... Ludzie to szuje (aby na złość) każdy normalny człowiek by tak zrobił, że po znalezieniu by oddał właścicielowi, tylko "normalnych" jest parę procent społeczeństwa. Koleś który go znalazł uważa że byłby frajerem jeśli by go oddał... Przykro mi jest, ale taka jest prawda 3x w życiu zgubiłem dość ważne przedmioty i nigdy się nie znalazły... Sam oddałem znaleziony portfel facetowi z zambrowa
|
|
Moim zdaniem założyciel tematu pisał do tych "paru procent normalnego społeczeństwa". To nic nie kosztuje zapytać i w cale w cuda nie trzeba przy tym wierzyć. http://allegro.pl/listing/user.php?us_id=20127537
|
|
zgadza się... podbijam temat. może uczciwy znalazca się odezwie. kasa nie ma znaczenia , tylko te papiery..
|
|
jak znajdzie człowiek JP, to se prędzej dupal podetrze tymi dokumentami, jak znajdzie jakaś ciota, to się pozwolenia przestraszy i spali, a jak znajdę ja to przepiję w pizdu :D
|
|
...
|
|
Podbijam
|
|
podbijam temat!!!
|
|
odbijam, wasz serw
|
|
teraz ja odbijam ;p
|
|
zamykam temat ,portfel znaleziony :D
|
|
co już nie gramy :)
|
|
Jestem pierdoła co 2 razy portfel zgubiła i 2 razy dobrzy ludzie zwrócili. Raz nawet osobiście z dostawą do domu. Jak sam doświadczyłem są jeszcze uczciwi ludzie, a cuda się zdarzają ale pewnie nie w odniesieniu do zgubionych portfeli bo to zbyt prozaiczne!
|
|
Jednak są jeszcze uczciwi ludzie w tej Łomży. Kiedyś zgubiłam dowód i kartę do banku to też dostałam z dostawą do domu.
|
|
zgubilam zamszawa torebke , bardzo ladna
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |