Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Koniec świata???? |
Ktoś z Was wierzy w ten koniec świata??? Co się dzieje z tym światem??? Powodzie,pożary,terroryści coś za dużo tego wszystkiego???????????
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Koniec świata???? |
nie, w sam raz __________________________________ Bo lato jest po to, by kochać, marzyć, śnić.. Piękna jest tylko prawda i tylko ona jest godna miłości... ŁKS Łomża!
|
|
Może nie koniec świata w sensie planety, ale na pewno nasz. Wszystkie cywilizacje przed nami upadły, z różnych powodów. Pytanie nie powinno brzmieć czy, ale kiedy. _____________________________________________________________ Prawda nie ma żadnych bogów ponad sobą. Wiara w prawdę zaczyna się od zwątpienia we wszystkie prawdy, w które się uprzednio wierzyło.
|
|
niebawem... AutoPokaz.pl
|
|
Mi sie śnił :D ...
|
|
Tak wierzymy , kościół nas zniszczy....
|
|
lodzio, takich jak ty Kościół ''zniszczy'' http://yarrok.blogspot.com/2008_04_24_archive.html http://moto.money.pl/ceny-paliw/
|
|
TAK TAK !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ZACZNIE SIĘ W KOLNIE :):):):):):):) Jeśli obrabiasz mi dupę , to nie zapomnij mnie w nią i pocałować :)
|
|
koniec sfiata zostal pszełorżony na 2012 z powodu wyjazdu
|
|
Zacznie się w kolnie??? hmmm ciekawe..... w końcu od czegoś musi się zacząć :))))) Wszyscy się śmiejecie a to może być całkiem poważna sprawa!!!
|
|
Hmmm a ciekawe kiedy zacznie się w tym Kolnie,może akurat bym się wybrała w tym czasie.
|
|
Omania :):) Ty to wybierzesz się i owszem ale ze mną w ciekawsze miejsce:):):) Jeśli obrabiasz mi dupę , to nie zapomnij mnie w nią i pocałować :)
|
|
Jedno się kończy drugie się zaczyna ...
|
|
Bardzo chętnie,oby było to przed końcem świata;-)))
|
|
najważniejsze aby wódka się nie skończyła
|
|
Hehehe a to dobre;-)))
|