wtorek, 18 lutego 2025 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Poszukuje pilnie kamerzyste

Poszukuje kamerzyste ktory uzywa dobrego sprzetu i potrafi porzadnie skomponowac plyte, prosze o jakiekolwien namiary na kamerzystow z Lozmy

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Poszukuje pilnie kamerzyste

kamerkę przy kompie sobie zainstaluj :):):)

Jeśli obrabiasz mi dupę , to nie zapomnij mnie w nią i pocałować :)

Znam dobrego z Nowogrodu

http://www.prokadr.pl/ nie z Łomży - ale sprawdzone

dzieki, ten z Nowogrodu to jakas sieczka slyszalam,ale popytam sie dalej mnie najbardziej interesuje Lomza bo nie mam narazie auta w razie trzeba by bylo tych zlodzieji ganiac

To może nie mówimy o tym samym.

p. Zalewski z "Cine Film" robi i wesela i reportaze itd. telefon znajdziesz na google

studio filmowe,profesjonalny wideofilmowiec,kam sony FX1000E HDV,tel 797 199 140

szpenio to gość a sexy lala to szma.. szuka chu.. w dupi..

best video 602814085 najlepszy sprzet w Łomży I OKOLICACH

szpenio i ciborek- co was obchodzi, po co dziewczynie numer ? Grzecznie zapytała, a tu zaraz wyskoczą tacy... ehh szkoda gadac :))

jasiek_00 - zwróc uwagę na ton pisania tej idiotki

"... w razie trzeba by bylo tych zlodzieji ganiac..."

najpierw chce numer a potem od razu od złodziei wyzywa , normalna to ona nie jest !!!

szpenio - człenio!!!!

Szpenio sie obrazil bo sam robi za szmate, i w domu i w pracy(o ile ja wogole ma) bo takich debili, twarzowcow i nie myjacych sie scierw to nie brakuje w lomzynskich parkach. Jestes dla nie nikim, smrod, gbora i obora....Oto caly Szpenio i Ciborek jak sama nazwa mowi bzyka swoja matke i siostre co noc-:):):)

Wejdz na google i tam znajdziesz namiary na kamerzystę.
Polecam:
cine film j/w w poscie
studiovideoprofilm.pl ma swoja strone www.
studio Kamiński namiary w google
Dorobisz Stefan i Arek

Studio Foto-Videofilmowanie
Andrzej Kuliś
ul. Kolejowa 3
18-500 Kolno
(przy lokalu Viva)
telefon: 511 869 555

Zajmujemy się obsługą video i foto uroczystości weselnych. Jako że zlecenie dotyczy reportażu video ,skupię się na tym. Mamy w ofercie nawet opcję za 1200żł Ale zaproponuję pełen pakiet wart w Warszawie co najmniej 3500zł,za naprawdę rozsądną cenę 2000zł-- Za tą cenę -przygotowania,błogosławieństwo ,ślub,przyjęcie do godz 3 rano, Film zaczyna się od ,klipu trajlera,robionego w technice ,,green-screnn,,robionego,u mnie ,lub u Państwa na ,,green-boxie,, Następne etapy filmowane przez 2,kamerzystów,profesjonalna kamera z wymienną optyką+lustrzanka,do tego ,steadycm,slider,system dolly,olejowe statywy.mikrofony kierunkowe do wywiadów itp. W cenie filmu 2-3 klipy i plener innego dnia, Za darmo -niespodzianka,200zdjęć w postaci klipu video ,pokazu slajdów z podkładem muzycznym , nagranego na płytę DVD.Są to wysokiej jakości pojedyncze klatki ,wycięte z filmu,praktycznie nie do uchwycenia przez fotografa film na BLUE-RAY +DVD tel 723-883-458
Duże doswiadczenie,wysoka kultura osobista,uprawnienia do filmowania w kościele,nie pijemy alkoholu w pracy,możliwość udziału we wstępnym montażu
FILM NA PŁYTACH 3komplety BLUE-RAY I DVD w pięknym welurowym etui

najlepszy ,,kamerzysta,,na mazowszu

ParA Rutkowska i Szablowski, niedawno zaczęli a już mają zaje...ste efekty, na następny rok są obladowani terminami (wiem bo sama u nich zamówiłam) ale myślę że w tym roku jeszcze coś jest, szczególnie jeśli chodzi o krótkie terminy, bo zaczęli niedawno i mają wiele umów z wyprzedzeniem. Z tego co wiem na umowy podpisane do połowy kwietnia dają zaproszenia gratis, bo mają kobietkęty która się tym zajmuje. 607 426 285

no to nasi kamerzyści i fotografowie pakujcie manaty bo tu za dwa koła film i foto to jak za darmo

sport to zdrowie

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org