Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Wakacje |
No - nareszcie mamy wakacje!! Chociaż - no właśnie - nie dla wszystkich to pora odpoczynku i wybawienia. Bo co z tymi, którzy nie mają za co wyjechać? Jak im uatrakcyjnić wakacje w mieście - aby to nie były wakacje pod klatką? Kto ma dobre pomysły na ciekawe, niedrogie i mądre spędzenie czasu? Otwieram giełdę pomysłów. Aby zainicjować ją - daję pierwsza pomysł. 1. Kajakami w górę Narwi - tam popas z ogniskiem i kiełbaskami - i wolny spływ z nurtem rzeki. Cały dzionek miło spędzony - a jak się zbierze grupka 4 - 6 osobowa - to i miło i wesoło.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Wakacje |
Ja bym poszedł do porządnego kina, ups... przecież u nas nie ma takowego. To może na stadion obejrzeć jakiś porządny mecz? - a tak, zdemolowali go ostatnio. Hmm, to może jakiś koncert? - może za pól roku... Może gdzieś poza "miasto"? Morze? - za deleko, Góry? - za daleko... Istne zadupie, trzy ulice na krzyż ;/ Nie zwracać na mnie uwagi, mam kiepski humor... -- Samotność to emocjonalna trzeźwość.
|
|
"markac" o mazurach zapomniales!!!!!!......
|
|
I jak, Markacyk? Humorek się poprawił?? Idźże pod "papugi" na golonko to Ci się niechybnie poprawi... :). Albo kup se rolki, taki fajowy park macie, do jeżdżenia znakomity... Albo jedno i drugie jeno w odwrotnej kolejności a zobaczysz, że szczęście w sercu Twym zagości...:))
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |