Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
PLAY |
WITAM PROSZĘ POWIEDZCIE MI CO SĄDZICIE O SIECI PLAY CZY JEST DOBRĄ SIECIĄ I CZY JEST DOBRY ZASIĘG. PROSZĘ O SZCZERE ODPOWIEDZI
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: PLAY |
Zasięg bardzo dobry, sieć godna polecenia, ale twoi znajomi będą mieli do Ciebie drogo.
|
|
Wyłącznie PLAY, bdb zasięg,używam od 1,5 roku i jestem bardzo zadowolony i szkoda mi ludzi którzy biorą abonamenty w innych sieciach, bo po co przepłacać?
|
|
play internet jest niezly:) ale zasieg to wada w lomzy przy fontannie w bloku nie ma go wcale;/ nie pomaga nawet zalaczona antena w postaci kabla. a co do komorek to fakt bedziesz mial niezle warunki ale znajomi dzwoniacy do Ciebie niestety beda musieli doplacac bigi2004
|
|
Sieć bardzo konkurencyjna pod względem cenowym. Nie wiem, jak wygląda oferta z aparatem (moim zdaniem „rozkładanie na raty” telefonu u najdroższych dostawców, jakimi są wszyscy operatorzy to pomyłka). Szeroki wachlarz usług, każdy coś znajdzie. Co do zasięgu 3G, to mogą się pojawiać problemy u osób mieszkających na obrzeżach miast i wsiach. Problem polega na braku porozumienia z Plusem co do handover ( automatyczne przełączenie Play/Plus), ale dotyczy to tylko 3G. Ci z abonentów, którzy nie muszą korzystać z sieci 3G (tani Internet i video rozmowy) mogą ręcznie ustawić nadajniki Plus i wtedy uzyskujemy świetny zasięg i dobrą jakość rozmów. Wspomniany handover ma się pojawić w „bliskiej przyszłości”, umowy podobno są już podpisane. Podsumowując, sam korzystam z Play, co prawda od niedawna, ale nie narzekam. Wszystko działa sprawnie technicznie, czego nie można do końca powiedzieć o obsłudze Klienta. To ich mała bolączka, z którą mam nadzieję szybko sobie poradzą. Jeżeli samo przeniesienie numeru lub zakup nowej aktywacji przejdzie bez przeszkód, dalszy kontakt z BOK-iem będzie sporadyczny. Co do wyższych opłat zafundowanych osobom dzwoniącym do Ciebie?, każdy chyba jednak dba o własny biznes, Ty za to nie będziesz płaciła drożej za połączenia do P4. Takie życie Pozdr.
|
|
2 lata w play i bardzo dobrze zasięg jest no i tanie minuty ale nie do mnie z innych sieci POLECAM
|
|
Zobacz na kartę freem.pl
|
|
Mam jestem zadowolona. Bardzo tanio, i znajomi do mnie dzwonią już tylko z konkretami :), a nie po to zeby zajać czas sobie i mi. Najbliżsi bardzo szybko dali się przekonać na zmianę na Play bo mają do mnie za darmo :) tak za darmo. Same plusy. Polecam. SamFart: "Łomża, miasto rond, kosciołów i biedronek.... ;)"
|
|
Ok. A powiedzcie mi proszę jak to wychodzi cenowo ile kosztują polączenia osób dzwoniących np z plusa do playa albo heyah do playa?? i nne
|
|
średnio x2, ale to już chyba sama możesz sprawdzić...
|
|
Play super, korzystam od ok 2 lat,zasię jest ok ustawiłam na reczne wyszukiwanie sieci na PLUS i nie mam żadnego problemu, właśnie zaraz kończy mi się umowa. W którym Salone lepiej doradzą, obsłuża? Stary rynek czy 4+? mamusia :)
|
|
http://www.playmobile.pl/pl/ Nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów, póki nie poznałem internetu. (S.Lem)
|
|
Rok temu wziąłem internet w PLAY i pomimo że oferta była dość atrakcyjna, to z tego modemu łapałem zasięg nawet na Mazurach nad jeziorem. Obecnie przenoszę numer abonencki do Play, a dlatego że stałych abonentów sieci komórkowe olewają i to samo proponują tym co podejmują umowę po raz pierwszy, a po przeliczeniu podobnej oferty w Play wyszło mi co miesiąc 50 minut więcej, z numerami Play rozmawiam za darmo, czego nie ma w innych sieciach, i końcowe podsumowanie. Na cały okres rozliczeniowy w Play zapłacę ponad 500zł mniej. ______________________________________ Pozdro wszystkim pozytywnie i realnie myślącym.
|
|
Sieć jest wprost wspaniała. Zasięg łapie wszędzie, tanio... Zmieniłam z orange i jestem zadowolona. Play Fresh najlepszy . Najbardziej się opłaca. No i coraz wiecej osób się przenosi do play
|
|
jestem w play od 3 lat, jest ok!!! http://yarrok.blogspot.com/2008_04_24_archive.html http://moto.money.pl/ceny-paliw/
|
|
Przeszedłem z Orange do Play i nie żałuję. Abonament mam o połowę taniej a darmomowych minut dwa razy więcej :)
|
|
tak jak ktos powiedzial wyzej,wazne ze ja mam tanio.ja osobiscie mam play i orange.ale temu drugiemu w sierpniu podziekuje i przejde na abonament play:)
|
|
ogolnie mam dwa nety w play i tel od 2i pol roku super telefony duzo minut no i zasieg ze cala swieta trojca takiego nie ma ale trzeba uwazac bo tna na uslugach ja mam za 59 zl 350 min do wszystkisch i wiadomo w play zadarmo bez ograniczen ,ale miale dostac 100 min na pol roku za przedluzenie umowy i nie dostalem nigdy ,no coz jak maja coraz wiecej klientow to robia jak wszyscy
|
|
Jeden abonament mam 7 miesiecy,drugi od dwoch mies. i jak narazie jest wszystko ok!
|
|
w play na kartę nikt nigdy nie zabiera pieniędzy http://yarrok.blogspot.com/2008_04_24_archive.html http://moto.money.pl/ceny-paliw/
|
|
ja od roku mam Play, przeniosłam się z Orange, w Play dla Firm mam za 79zł netto 540 min, w tym do play i na stacjonarne za darmo, w tym samym czasie orange proponowało mi za 100zł z hakiem 240min, i wiadomo jak te minuty w orange są rozliczane, zasięg mam wszędzie, tel bardzo dobry i kosztował chyba aż 50zł :). Umowe podpisywałam na starym rynku i panowie są w pożadku. Ponadto internet 3G, można se wykupic MB, groszowa sprawa i z zasięgiem też nie mam problemów.
|
|
dodam jeszcze ze za ten sam tel orange liczyło mi ok 300zł
|
|
Wyżej wspomniałem, że przenoszę swój numer do Play. Pod koniec umowy starałem się ograniczać rozmowy, by mi nie naliczyli zbyt dużo poza abonamentem, więc przy abonamencie 45zł już nie wspomnę nazwy sieci przyszedł mi rachunek na 140zł i jeszcze dzwonią w sprawie utrzymania numeru dla stałych abonentów. Czy to nie jest chamstwo? A oferta była taka: abonament za 90zł i bez telefonu, więc zapytałem z czego mam dzwonić, skoro mam abonament i samą kartę SIM? Odpowiedziała, że jest wiele atrakcyjnych okazji w supermarketach bez abonamentu, więc decyzja i odpowiedź były jednoznaczne, gdzie kupię telefon, tam go aktywuję. ______________________________________ Pozdro wszystkim pozytywnie i realnie myślącym.
|
|
Moim zdaniem sieć PLAY to gówno. Mam w tej sieci Abonamęt i żałuje że wziąłem. Zasięg jest słaby jak ktoś ma na kartę. A jak ktoś ma na abonamęt to zasięg jest znakomity. Ale tak to nie polecam tej sieci. Najlepsza sieć to ORANGE Damian3107
|
|
damian3107 napisał(a): > Moim zdaniem sieć PLAY to gówno. > Mam w tej sieci Abonamęt i żałuje że wziąłem. > Zasięg jest słaby jak ktoś ma na kartę. > A jak ktoś ma na abonamęt to zasięg jest znakomity. > Ale tak to nie polecam tej sieci. > Najlepsza sieć to ORANGE Kolegi wiedza o telefonii jest imponująca. Różne "kwiatki" można znaleźć na tym forum, ale to jest zdecydowany rodzynek !!! :)
|
|
ORANGE miałem i był to najgorszy B A D Z I E W !!! http://yarrok.blogspot.com/2008_04_24_archive.html http://moto.money.pl/ceny-paliw/
|
|
Jeżeli mowa o orange to zdecydowanie bubel pod względem zasięgu sieci, ale trzeba wspomnieć że Era również coraz częsciej ma problemy z rozwiązywaniem problemów i tak na temat każdej z sieci mozna rozdział napisać , wniosek? w główkach Nam sie poprzewracało, w poszukiwaniu tańszych rozwiązań zmieniamy operatorów, krytykując po drodze wszystko i wszystkich :) http://www.youtube.com/watch?v=s8hSBU7qz6g
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |