Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Centralny zamek- naprawa |
Witam, pilot od centralnego zamka w samochodzie upadł mi na ziemię i przestał działać :( W razie czego wymieniłam baterię, ale nie działa dalej:) Może ktoś wie: 1) gdzie w Łomży można naprawić pilot, ewentualnie dokupić nowy, 2) co tam mogło się zepsuć, może da radę naprawić samemu. Pozdrawiam i dziękuję za rzeczowe odpowiedzi :)
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Centralny zamek- naprawa |
fox na legionów
|
|
lub na nowogrodzkiej przed Lotosem
|
|
powinienes miec drugi pilot. jesli nie masz to mozna kupic sam pilot i go zaprogramowac, oczywiscie jesli te nie dziala. seryjny centralny zamek? czy ktos ci montowal? jakie auto?
|
|
Plac WZGS Marek Kacperski Auto Mechanika-Elektryka
|
|
tuli, jak mi spadł pilot od centralnego to odgięła się delikatnie z jednej strony blaszka i nie dotykała dobrze do baterii, taka drobna sprawa ale warto sprawdzić
|
|
M@aster, o ile nie jest to Ford lub Alfa.
|
|
Dziękuję Wam za podpowiedzi, niestety, okazało się, że naprawić się nie da (bo to pilot- scyzoryk), trzeba kupić nowy albo zmienić całą centralkę. Muszę pokombinować.
|
|
Skoro tyle wiesz to po co się pytasz na forum? To również się da zrobić tylko kwestia ceny, w zależności co padło. Na przyszłość radzę nie rzucać takimi scyzorykami, bo to jednak trochę kosztuje. Powodzenia. ______________________________________ Pozdro wszystkim pozytywnie i realnie myślącym.
|
|
Scyzoryk czy nie. Spece powinni zaadaptować innego pilota, bez wymiany stacyjki czy dorabiania klucza
|
|
Konsul2, ja właśnie dzięki informacjom na forum dowiedziałam się, z kim należy się skontakotwać - i wtedy okazało się, jak ten mój pilot się nazywa etc. Więc nie pytałam bezpodstawnie!
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |