Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Do żony :) |
Żono moja jesteś tutaj ??? Jeśli obrabiasz mi dupę , to nie zapomnij mnie w nią i pocałować :)
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Do żony :) |
:):) i znów jak głupia usmiecham sie do komputera :) h0jowe forum
|
|
a co z chalupy ci wyjebala? widac jaka ta twoja zona
|
|
A ja jak ostatni baran pytam o rzeczy oczywiste :):):):):) Jeśli obrabiasz mi dupę , to nie zapomnij mnie w nią i pocałować :)
|
|
Nie pisze , nie dzwoni a ja czekam i czekam :( Jeśli obrabiasz mi dupę , to nie zapomnij mnie w nią i pocałować :)
|
|
Poszukaj sobie drugiej;-)
|
|
Napisała :) Chodz, wygrzej żoneczke :) h0jowe forum
|
|
Nie chcę innej :( Ona albo żadna inna :) Idę już moja zziębnięta kruszynko :):):):) Jeśli obrabiasz mi dupę , to nie zapomnij mnie w nią i pocałować :)
|
|
Szkoda;-(
|
|
nie poddawaj sie walcz do końca:):) Jeśli obrabiasz mi dupę , to nie zapomnij mnie w nią i pocałować :)
|
|
Ale walczyć o co?
|
|
Zakochani są wsrod nas! Zakochani pierwszy raz! h0jowe forum
|
|
żono moja serce moje nie ma takich jak my dwoje :) Jeśli obrabiasz mi dupę , to nie zapomnij mnie w nią i pocałować :)
|
|
Męzu moj .. Już od dzis!! Sie spelniaja moje sny :)) Jesteś moim przeznaczeniem, mą miloscia i spelnieniem!! h0jowe forum
|
|
Piękny list , spotkanie nasze , wiatr listonosz w dal unosi :(:( Jeśli obrabiasz mi dupę , to nie zapomnij mnie w nią i pocałować :)
|
|
Tak często Cie widze chodz tak rzadko spotykam!! Smaku Twego nie znam!! Chodz, tak czesto Cie mam.. na koncu jezyka ... h0jowe forum
|
|
Każde twe słowo, jak czuły dotyk Pieszczotą słodką błądzi po ciele Wiesz, że to lubię, więc mnie rozpieszczasz Dając mi radość i szczęścia wiele Jeśli obrabiasz mi dupę , to nie zapomnij mnie w nią i pocałować :)
|
|
Tak jasno jest wokół mnie Tak mocno zakochałam w Tobie Zakochani... Zaczarowani... Ciebie chce mieeecccc h0jowe forum
|
|
W zakamarkach duszy, w każdym serca biciu gdzieś w podświadomości Jesteś TY…w ukryciu… Jeśli obrabiasz mi dupę , to nie zapomnij mnie w nią i pocałować :)
|
|
kochaj mnie kochaj bądź ze mna badz;p h0jowe forum
|
|
Byłem ,jestem i będę:) Wysłałem Ci wiele ciepłych słów :):) Jeśli obrabiasz mi dupę , to nie zapomnij mnie w nią i pocałować :)
|
|
do kolegi wyżej Autor: ktoś-coś (---.139.184.14.introlan.pl) Data: 26-01-11 22:55 Byłem ,jestem i będę:) Wysłałem Ci wiele ciepłych słów :):) IDIOTO ALE Z SIEBIE ROBIĘ KRETYNA ITP: NIC DZIWNEGO ŻE WSZYSCY Z CIEBIE JAJA ROBIĄ . ŻADNA KOBIETA CIĘ NIE ZECHCĘ POMYŚLI CO TO ZA CIOTA :p PASUJE DO CIEBIE SZCZEBIOTKA KTOŚ -COŚ = WNG ( WIELKA NAMIĘTNA GŁUPOTA
|
|
http://www.youtube.com/watch?v=MtSGqXEkpmY Jeśli obrabiasz mi dupę , to nie zapomnij mnie w nią i pocałować :)
|
|
Autor: Sebo19 (---.internetia.net.pl) Data: 26-01-11 23:13 do kolegi wyżej >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>> Dobrze że powiedziałeś mi z dużej litery bo miałbym problem ze zrozumieniem twojego bełkotu :):):):):):) Jeśli obrabiasz mi dupę , to nie zapomnij mnie w nią i pocałować :)
|
|
kłamstwa! h0jowe forum
|
|
Wiem :):):):) Jeśli obrabiasz mi dupę , to nie zapomnij mnie w nią i pocałować :)
|
|
Żono moja nie śpij :):):):):):) Jeśli obrabiasz mi dupę , to nie zapomnij mnie w nią i pocałować :)
|
|
nie spiem h0jowe forum
|
|
doszły czułe słowa które wysłałem ??? Jeśli obrabiasz mi dupę , to nie zapomnij mnie w nią i pocałować :)
|
|
widac że dzieciom się nudzi ALBO admina nie ma (albo sam admin robi DURNE POSTY Z NUDÓW) EH ŻAL ............ SZKODA MOICH UWAG BO TO JAK WALKA Z WIATRAKAMI
|
|
Ja Admin!! Ale zakochany :( Wiec oczko przymykam... Mezu oczywiscie ze doszly, jak zwykle usmiechalam sie do komputera.. h0jowe forum
|
|
Widziałem Żono twój słodki uśmiech :):):) Iaż mnie coś ściskało z żalu że ..... ....... .. ....... Jeśli obrabiasz mi dupę , to nie zapomnij mnie w nią i pocałować :)
|
|
Żona zajęta bardzo :( To idę i ja zajmę się czymś :):):) Jeśli obrabiasz mi dupę , to nie zapomnij mnie w nią i pocałować :)
|
|
cyrki z nudow tu wyprawiacie. Czy sami bezrobotni tu są?????????????????????????? No i emeryci z rencistami zulugula
|
|
Noc ma swoje prawa:):):):) Jedni śpią inni się kochają :):):):):):):):) Jeśli obrabiasz mi dupę , to nie zapomnij mnie w nią i pocałować :)
|
|
Bądź blisko mnie :):) Jeśli obrabiasz mi dupę , to nie zapomnij mnie w nią i pocałować :)
|
|
http://www.youtube.com/watch?v=HTkhH5XjxfM&videos=1yvxhp6eMOE Jeśli obrabiasz mi dupę , to nie zapomnij mnie w nią i pocałować :)
|
|
;-)))
|
|
Omania żony nie ma, masz szansę :):):):) Jeśli obrabiasz mi dupę , to nie zapomnij mnie w nią i pocałować :)
|
|
Ale ja nie chcę stawac między wami zakochanymi;-((
|
|
Nie staniesz między nami :):):) Dołączysz do nas :):):):):):):):):) Jeśli obrabiasz mi dupę , to nie zapomnij mnie w nią i pocałować :)
|
|
Mówisz trójkącik hehe;-)))
|
|
We troje raźniej niż we dwoje :):) We troje cieplej niż we dwoje:) We troje jest 6 dłoni a nie 4 :):) We troje więcej pomysłów niż we dwoje :):):) I wiele ,wiele innych zalet :):):):) Jeśli obrabiasz mi dupę , to nie zapomnij mnie w nią i pocałować :)
|
|
Wiesz...bo ja się jeszcze skuszę......tylko co na to Twoja żoneczka;-)
|
|
Oczy nie widzą sercu nie żal :):):):):):) Jeśli obrabiasz mi dupę , to nie zapomnij mnie w nią i pocałować :)
|
|
No tak,więc co kolego proponujesz?
|
|
Napisz do mnie :):) Jeśli obrabiasz mi dupę , to nie zapomnij mnie w nią i pocałować :)
|
|
każdą tylko nie rut...ską zajebisty platfus i charakterek nie gorszy
|
|
Im trudniejszy charakter tym większa przyjemność :):) Jeśli obrabiasz mi dupę , to nie zapomnij mnie w nią i pocałować :)
|
|
Podaj maila
|
|
Jest na profilu :) Jeśli obrabiasz mi dupę , to nie zapomnij mnie w nią i pocałować :)
|
|
Zasłania Twoja przecudna fotka;-)
|
|
k445@gazeta.pl Jeśli obrabiasz mi dupę , to nie zapomnij mnie w nią i pocałować :)
|
|
Wiem że jestem mięski :):):) Jeśli obrabiasz mi dupę , to nie zapomnij mnie w nią i pocałować :)
|
|
No w jakimś stopniu tak;-)
|
|
:):):):) Jeśli obrabiasz mi dupę , to nie zapomnij mnie w nią i pocałować :)
|
|
Ale nie zadzieraj noska za wysoko,bo to nie zdrowo;-)
|
|
Niezbyt interesująco wygląda się z nosem spuszczonym na qwintę :):):):):) Jeśli obrabiasz mi dupę , to nie zapomnij mnie w nią i pocałować :)
|
|
Ale Ty jako że masz żonę to nie powinieneś sie aż tak afiszować.Więc nosek może być nieco niżej.Nie zaszkodzi.
|
|
Żona śpi , więc nos mogę śmiało dźwigać wysoko :):) Jeśli obrabiasz mi dupę , to nie zapomnij mnie w nią i pocałować :)
|
|
To mnie pociesza;-)))
|
|
Współdzielę twoją radość :):) Jeśli obrabiasz mi dupę , to nie zapomnij mnie w nią i pocałować :)
|
|
Na prawdę,to cudownie;-)Nic mnie tak nie pociesza jak radość drugiego człowieka;-)))
|
|
Radość powinno dzielić sie na dwoje a tylko pocieszać :( Jeśli obrabiasz mi dupę , to nie zapomnij mnie w nią i pocałować :)
|
|
Dzielę na dwoje;-)
|
|
Bardzo mnie to cieszy :):) Ale dlaczego nie dzielić tej radości na troje? :) Jeśli obrabiasz mi dupę , to nie zapomnij mnie w nią i pocałować :)
|
|
Bo na dwoje jest przyjemniej;-)))
|
|
Ale w troje bardziej rozrywkowo :) Jeśli obrabiasz mi dupę , to nie zapomnij mnie w nią i pocałować :)
|
|
Ehhh ok,dzielę radość na troje;-)))tak lepiej Ci pasuje??A teraz zmykam spać bo rano pobudka.Życzę wszystkim kolorowych snów.pa
|
|
Pa do następnego spotkania :) Dobranoc :):) Słodkich snów :) Jeśli obrabiasz mi dupę , to nie zapomnij mnie w nią i pocałować :)
|
|
...... Żona wszystko widzi!!!!! Co to ma znaczyc??? Męska szowinistyczna świnia!! Żona chora, z temperaturą w łózku leży, ledwo oddycha, a ten co?? Omania, Ty nie lepsza, nie odbiera sie dzieciom ojca i zonie meza!!!!! Podrywu mu sie zachcialo?"? Czas na wycieczke do adwokata :( h0jowe forum
|
|
Żona się nie pieni :):):):) Mąż żonie zrobi usta usta i szybko dojdzie do siebie :):):) A Omania męża nie odbija tylko urozmaica przyjemności :):):):):) Jeśli obrabiasz mi dupę , to nie zapomnij mnie w nią i pocałować :)
|
|
No i draka;-)))
|
|
hahahahaha Ale nam się dostało :):):):):):) Żona jest rozsądna zrozumie moje słabostki :):):):):):) http://eskarock.pl/index.php?page=show_song_eska_rock&also_id=11601 Jeśli obrabiasz mi dupę , to nie zapomnij mnie w nią i pocałować :)
|
|
No nie wiem czy rozumie???Bardziej adwokat może zrozumieć ;-)))
|
|
Adwokat też człowiek i żyć z czegoś musi :):):):):):) Żona pokryje, ja mogę poharcować :):):):):):) Jeśli obrabiasz mi dupę , to nie zapomnij mnie w nią i pocałować :)
|
|
Ojej jaka z Ciebie dobra duszyczka.Jestem pod wrażeniem.Żeby adwokat miał z czego żyć Ty się poświęcasz;-)))Mało już zostało takich ludzi;-)
|
|
Dla dobra innych nawet żonę jestem w stanie zrozumieć :):):):):) Jeśli obrabiasz mi dupę , to nie zapomnij mnie w nią i pocałować :)
|
|
;-)))to chyba na moją korzyść ;-)
|
|
A nie na nasza wspólną ????? Nie nazbyt egoistyczne myślenie masz ?? :):):):):):) Jeśli obrabiasz mi dupę , to nie zapomnij mnie w nią i pocałować :)
|
|
No wiesz,przyjemności jakie zaznaję są moje;-)
|
|
Ale częściowo z moim udziałem :):) Podziel się przynajmniej kawałek :):) Jeśli obrabiasz mi dupę , to nie zapomnij mnie w nią i pocałować :)
|
|
No dobrze,kawałeczek odstąpię;-)W końcu mam je dzięki Tobie.
|
|
No to teraz będę ci jeszcze więcej tych przyjemności serwował , ażeby i na mnie więcej spływało z twoich łaskawych rączek :):):) Jeśli obrabiasz mi dupę , to nie zapomnij mnie w nią i pocałować :)
|
|
oj bardzo proszę...może zacznie pracować moja wyobraźnia;-)
|
|
Wyobraźnia bywa zawodna :) Nie przyjemniej jest doznać przyjemności niż je sobie wyobrażać ? :) Jeśli obrabiasz mi dupę , to nie zapomnij mnie w nią i pocałować :)
|
|
pewnie że lepiej doznać,ale obawiam się o Ciebie;-( Jak żona wyzdrowieje i wstanie z łóżka to mogą już nie przyjemności Tobie być w głowie;-)Ale jakiś wałek...;-)))
|
|
Jestem w stanie poświęcić wałek dla przyjemności :):):) Co najwyżej, żona makaronu do rosołu nie zrobi :):):):) Jeśli obrabiasz mi dupę , to nie zapomnij mnie w nią i pocałować :)
|
|
Odważny jesteś.A na rosół zapraszam do siebie;-)))
|
|
Niedzielny ? rodzinny ?domowy? Z chęcią skorzystam :):) Jeśli obrabiasz mi dupę , to nie zapomnij mnie w nią i pocałować :)
|
|
Wolałabym .....hmmm lepiej nie mówić.Niech będzie rodzinny,weź ze sobą żonę.Może to ją pocieszy ;-)Pomogę wybrać adwokata;-)))
|
|
No to jesteśmy umówieni :):):):) Ale wiesz że makaron lubię domowej roboty ? :):):) Jeśli obrabiasz mi dupę , to nie zapomnij mnie w nią i pocałować :)
|
|
Jasne,nie ma problemu.Wałek gdzieś mam. A jak nie to będzie podróba Malmy,ale gwarantuję że nie poznasz;-)))
|
|
hahahahahahahaha Osobiści z podróbek preferuję Makaron Babuni :):):):) Jeśli obrabiasz mi dupę , to nie zapomnij mnie w nią i pocałować :)
|
|
Spoko,będzie babuni.Jestem ugodna i zgodna;-)))Ze mną jak z dzieckiem;-)))
|
|
Za rączkę i do baru ? :):):) Albo w inne ciekawsze miejsce ? :):) Jeśli obrabiasz mi dupę , to nie zapomnij mnie w nią i pocałować :)
|
|
A zdradź te inne miejsca;-)to pomyślę... Do baru to nie,no chyba ze zrezygnujesz z rosołu.Co za dużo to nie zdrowo;-)))
|
|
Oooo moja droga , jest ich tyle że trudno wyliczyć :):):) Wszystkie one zależą od tego jakich przyjemności chcemy zażyć :):):):) Jeśli obrabiasz mi dupę , to nie zapomnij mnie w nią i pocałować :)
|
|
No jak to jakich??Największych;-))) I oby tych miejsc nie znała Twoja żona hehe
|
|
Gwarantuję Ci że takie miejsca znam :) I zapewniam Cię że nie pozna :):) Jeśli obrabiasz mi dupę , to nie zapomnij mnie w nią i pocałować :)
|
|
No to jesteśmy umówieni;-)))
|
|
Cała przyjemność podzielona między nas dwoje :):):):) Jeśli obrabiasz mi dupę , to nie zapomnij mnie w nią i pocałować :)
|
|
Otwieram już wino;-)))
|
|
Dobrze że kwiaty kupiłem wcześniej :):):) To zaczynam się zbierać i niebawem będę :):):) Jeśli obrabiasz mi dupę , to nie zapomnij mnie w nią i pocałować :)
|
|
Czekam z niecierpliwością;-) Czy mogę jeszcze spełnić jakiś życzenia?
|
|
... h0jowe forum
|
|
No i śpiesz się obym sama nie wypiła całego wina;-)))
|
|
!!!!! h0jowe forum
|
|
Ojoj chyba żona wstała z łóżka;-)))upsss
|
|
Żono mamy zaproszenie do narzeczonej na wino :):):) Jeśli obrabiasz mi dupę , to nie zapomnij mnie w nią i pocałować :)
|
|
wstala pozew pisac h0jowe forum
|
|
Oj może nie będzie aż tak źle;-(((
|
|
Żono moja :) Najpierw przyjemności a potem obowiązki :) Nie psuj wieczoru :) Jeśli obrabiasz mi dupę , to nie zapomnij mnie w nią i pocałować :)
|
|
!!!!! Ide na chłopów h0jowe forum
|
|
nie pisze nie dzwoni a ja czekam i czekam ?:) skąd ja to znam ? ;]:(:( :D
|
|
z życia;-)Głowa do góry;-))
|
|
nowa336 A to nie zawracaj sobie głowe takim. To chyba typ z tych dusi groszy za takiego wyjdziesz za mąż i będzie Ci wyliczał każdy grosz:)
|
|
Zapraszam na http://4lomza.pl/forum/read.php?f=2&i=350627&t=350627 czekam na wasze komętarze Fani MPK Łomża i ZTM Warszawa
|
|
komentarze się pisze :):):):):):) Jeśli obrabiasz mi dupę , to nie zapomnij mnie w nią i pocałować :)
|
|
Ahhhhhh co to był za uroczy wieczór :):) mrrrrrrrrrrruuu szkoda że tak szybko się skonczył :( no ale cóż następny przeciągnie się sporo dłużej :):) Jeśli obrabiasz mi dupę , to nie zapomnij mnie w nią i pocałować :)
|
|
hmmmm wino wypiłam sama,żona poszła na chłopów,a więc gdzie Ty się podziewałeś??
|
|
dobranoc.. h0jowe forum
|
|
O kurcze !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Pomyliłem adresy !!!!!!!!!!!!!!!!! :):):) W mieszkaniu panował półmrok , hormony wrzały emocje sięgnęły zenitu , mała wpadka się przydarzyła :):):):) Jeśli obrabiasz mi dupę , to nie zapomnij mnie w nią i pocałować :)
|
|
Dobranoc żono moja :):) http://www.youtube.com/watch?v=U0vpqswKyUg Jeśli obrabiasz mi dupę , to nie zapomnij mnie w nią i pocałować :)
|
|
No wiesz...rozczarowałeś mnie!!!a ha głupia czekałam...ehhhhhh
|
|
Nie żałuj , tego co się nie wydarzyło :) A tego co się wydarzy zapewniam Cię że nie będziesz żałowała :):):):) Jeśli obrabiasz mi dupę , to nie zapomnij mnie w nią i pocałować :)
|
|
;-(((
|
|
http://www.youtube.com/watch?v=cgkdMl2wYHU :) Jeśli obrabiasz mi dupę , to nie zapomnij mnie w nią i pocałować :)
|
|
Utulisz mnie?
|
|
Najmocniej i najczulej jak potrafie :) http://www.youtube.com/watch?v=b69b39yThNA&feature=related Jeśli obrabiasz mi dupę , to nie zapomnij mnie w nią i pocałować :)
|
|
No to troszkę poprawił mi się humorek;-)
|
|
A to specjalnie dla ciebie moja miła :):) http://www.youtube.com/watch?v=n03daWochCM :) Jeśli obrabiasz mi dupę , to nie zapomnij mnie w nią i pocałować :)
|
|
Żono moja dla ciebie :):) http://www.youtube.com/watch?v=CO5tVScPerQ&feature=related Jeśli obrabiasz mi dupę , to nie zapomnij mnie w nią i pocałować :)
|
|
Zakochałam się;-)Piękna nutka;-)))Dziękuję
|
|
Przyjemności zawsze dzielę na dwoje :):):) Też lubię ten kawałek :):):):) Jeśli obrabiasz mi dupę , to nie zapomnij mnie w nią i pocałować :)
|
|
No wiesz....a myślałam że on jest dla mnie?
|
|
Ode mnie dla ciebie :):) Przyjemnośc dawania :) Jeśli obrabiasz mi dupę , to nie zapomnij mnie w nią i pocałować :)
|
|
Spoko.Przyjemność czułam podczas słuchania.Wtedy to można się rozmarzyć....oj można;-)))
|
|
A wiesz że marzenia czasami się spełniają ? I to w tych najmiej spodziewanych momentach :):):) Jeśli obrabiasz mi dupę , to nie zapomnij mnie w nią i pocałować :)
|
|
To może i moje się spełnią;-)))Będziemy w nich oboje;-)
|
|
Razem obok siebie i zawsze z sobą :):) Jeśli obrabiasz mi dupę , to nie zapomnij mnie w nią i pocałować :)
|
|
Oczywiście;-)Tylko my;-)))
|
|
http://www.youtube.com/watch?v=8K7VBue2Ee8 Tak po krótce wszystko w jednym :):) Jeśli obrabiasz mi dupę , to nie zapomnij mnie w nią i pocałować :)
|
|
Nie wiele trzeba słów...by zamknąć w nich nasze przeznaczenie;-)))
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |