Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Media Expert |
wiecie czy w niedzielę będzie otwarty i jak tak to w jakich godzinach
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Media Expert |
można sobie wygooglowac :) Piszę poprawnie po polsku.
|
|
masz internet i ograniczony jesteś?
|
|
Media Expert? nie dla idiotów !!! ha ha
|
|
nie moge znalezc, w kazdym miescie jest inaczej
|
|
10.00 - 15.00 _________________________________________________________
|
|
DZIEKI
|
|
http://www.google.pl/search?hl=pl&source=hp&q=media+expert+%C5%82om%C5%BCa&aq=f&aqi=g3&aql=&oq= Piszę poprawnie po polsku.
|
|
dużo się zmieniło??? __________________________________ www.AutoPokaz.pl Zarejestruj się
|
|
zmieniło się, już tak nie śmierdzi szambem na wejściu ;]
|
|
Nic się nie zmieniło.Dalej obowiązuje zasada z reklamy,Nie licz na to ,że Cię wpuszczą.
|
|
Nie Polecam - "Expert" na niczym się nie znają!!!! A, gwarancja ... to LIPA! PIC NA WODĘ !
|
|
powiem szczerze po odwiedzeniu wszystkich sklepow rtv/agd mozna stwierdzic ze media expert to NAJDROZSZY SKLEP W LOMZY!!!!!!!!! pominmy juz cykliczne ulotki promocyjne bo faktycznie niekiedy mozna znalezc cos ciekawego jednak tak jest w kazdy msklepie - ulotka to wieksza/mniejsza promocja na jakis towar a reszta?? cena wyzsza lub bez zmian - czesciej wyzsza szukalem laptopa - kupilem gdzie idndziej w lomzy szukalem pralki, lodowki, malego agd , telewizora lcd - kupilem w INTERNECIE !!!!!
|
|
Wiadomo ja kompa kupiłem w necie laptopa kupiłem i sprzedałem w necie wszystko w necie kupuje jestem na + sprzedaje jestem na + bo Łomża to dziura i nic więcej tutaj tylko można tanio żyć nic wiecej
|
|
czasami są dobre promocje, np panasonic plasma 50 cali 3D była w takiej samej cenie co w najtańszym sklepie internetowym, gdzie dochodzi koszt przesyłki,do tego gratis fabryczny montaż i uchwyt. a wczoraj też były dobre ceny, głośniki do kompa kupiłem dużo taniej niż na allegro. tak samo jest w media markt, sklep drogi ale jak są promocje to mozna coś ciekawego wyhaczyć.
|
|
ostatnio byłem, to od razu wyszedłem, jakiś wysyp żywych chamów był, nie wiem co to, odpust ku*wa urządzili czy ki za ch*j ?
|
|
Rozdawali darmowe balony to sie bydło zebrało.
|
|
ku*wa jak muchy do gówienka, zamiast balonów powinni im kondony rozdawać
|
|
nie znosze tego sklepu... 3 lata temu bylem gotow kupic telewizor za 5000 zlotych... zachodze do sklepu, patrze przez okienko, a tam wszystko plywa i zmakniete. TV kupilem tydzien pozniej. Po miesiacu pojawily sie problemy ze sprzetem, a na gwarancji nie przyjeli. Wiecej nic tam nie kupie !
|
|
Ja tam kupiłem wiele żeczy i nic mi się jeszcze nie popsuło. Damian3107
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |