środa, 27 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Błędy w artykułach na 4Lomza

Błędy...

1.

"...trafił 35-letni Adrian W."

"Okazuje się, że Adam W. to..."

"...w sobotę zatrzymali Adriana W."

To w końcu Adrian czy Adam a może Antoni??

2. Złapali złodzieja bo za szybko jechał

25-latek odpowie za pasterstwo. Grozi za to kara do 5 lat pozbawienia wolności.

Co za kraj już nawet bycie pasterzem jest karalne... :p

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Błędy w artykułach na 4Lomza

Czytaj Ze zrozumieniem.Było Ich dwóch Adrian W. i Adam W. Obaj Są braćmi

hehe no co do czytania ze zrozumieniem to chyba ty masz z tym problem...

Sam temat jak najbardziej prawidłowy, tylko pewnie osoba zarządzająca stroną nie przejmie się tym (tak jak to robi w przypadku obrzucania się mięsem przez forumowiczów). Trochę to przykre, bo 4lomza.pl jest najpoczytniejszym z łomżyńskich portali i jedną z wizytówek miasta w świecie. Przypomniał mi się temat na forum sprzed kilku tygodni gdy kobieta z pod Łodzi szukała mechanika, który pomógłby jej sprawdzić stan techniczny auta terenowego, które było do sprzedania w Stawiskach. Została oczywiście chamsko zje*ana przez innych forumowiczów.
I co sobie taka osoba może pomyśleć o mieszkańcach Łomży?
Wprowadzenie odpowiedzialnego moderatora i korektora tekstu mogłoby sporo poprawić, jednak pamiętajmy, że wypowiedzi na forum pisane są przede wszystkim przez nas samych i to właśnie my możemy zacząć poprawę sytuacji na nim.

najwięcej tych błędów robi "redaktor" cz, pozostaje tylko kwestia dlaczego, czy nie ma szacunku do czytelników, czy do samego siebie?

sam nie jestem dobry z ortografii, ale dzieci z podstawówki lepiej piszą, amatorka...

wkurza mnie jeszcze, jak ktoś tam pisze artykuł jakąś poezją zj*baną i ch*j wie o co do końca tam zapie*dala...

z artykułu - Złodzieje wpadli na moście

"...mieszkańcy Łomży w wielu od 24 do 21 lat..."

Czytajac te artykuly, zal za dupe sciska jak administrator 4lomza ma problem z Jezykiem polskim. Pewnie szkoly jelen nie skonczyl i dla tego :) hah

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org