Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Fryzjer Męski |
Witam :) Mam prośbę do rozsądnych ludzi o doradzenie Fryzjera męskiego który zna się na modnych fryzurach... Z Góry Wielkie Dzięki ;)
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Fryzjer Męski |
irokeza sobie jeb..
|
|
To jest kozacka fryzka :) http://www.youtube.com/watch?v=TjiZybbOeMQ Jeśli obrabiasz mi dupę , to nie zapomnij mnie w nią i pocałować :)
|
|
Na Mickiewicza w podpiwniczeniu po prawej stronie idąc od Kościoła Pan (imienia zapomniałem)
|
|
na farnej obok kiosku jest zajebiście ;D
|
|
przy Matysiakach na długiej po lewej masz wejście wchodzisz po schodkach tam fryga kilku fryzjerów/fryzjerek i jest taki młody chłopak, moge polecić
|
|
Przy CTO koło blaszaka gość lux strzyże.
|
|
Jeszcze u Marczyka też jest dobry fryzjer,pracuje już kilka lat i jak do tej pory żaden klient nie miał zastrzeżeń.
|
|
Marko na reymonta ? ale zalezy na kogo trafisz. Pani szefowa bierze taniej i scina lepiej a u jej jednej pracownicy jest odwrotnie. Ale tez nie jest zle. Tam ciagle chodze i nie zawsze narzekam ;p
|
|
Witam Ja chodzę do fryzjera na Dmowskiego nad szklarzem i jestem zadowolony po każdej wizycie. POLECAM
|
|
Witam Ja chodzę do fryzjera na Dmowskiego nad szklarzem i jestem zadowolony po każdej wizycie. POLECAM
|
|
do lomzynskiego fryzjera to najwyzej sporadycznie na wesele , zawsze slucham osob z grona rodzinnego i ich rad ,w wyborze
|
|
jaki pod reke sie nawinie to dobry, tylko aby dobrze wyciagnal wlosy i wyprostowal , robota na godzine lub dwie
|
|
Tez polecam Pana na Mickiewcza.A irokez jest zajefajny...polecam...
|
|
Pan na Mickiewicza to Pan Piotrek Ćwiekowski. Mistrz nie fryzjer! Co on potrafi z nożyczkami zrobić to głowa mała! Naprawdę polecam tego fryzjera. Ogromna wyobraźnia i mistrzowskie fryzury. Pozdrawiam. :-)
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |