Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Multimedia Internet a CS |
Witam. Planuje na dniach założyc sobie internet w Multimedia (opcja 128) i jestem ciekaw jakie pingi są w grach przez internet. Chodzi mi glownie o CS'a. Jesli ktos ma takie łącze i gra to prosze o odpowiedz. Pozdrawiam Jedna smierc to tragedia , wiele to statystyka - J.Stalin Jeden mądry frag to TP , wiele glupich to FFA - Abstract * WoopyZiom^
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Multimedia Internet a CS |
HEHE CHŁOPAKU. NAWET NA TEJ OPCJI CS BEDZIE LIPNIE CHODZIŁ. BĘDZIESZ MIAL DUUUUUUUUUUŻŻŻŻEEEE LAGI W GRANICACH PEWNIE 5000 ALBO I LEPIEJ CZASAMI. MULTIMEDIA TO ****. IST RULEZ W ŁOMŻY
|
|
również polecam IST, zapytaj sie kogoś na cs.elomza.pl jak chodzi cs po necie...
|
|
nie moge tam wejsc. Jak mozecie to napiszcie ile kosztuje i jakie są abonamenty. Albo podajcie jakiegos linka. Pozdrawiam Jedna smierc to tragedia , wiele to statystyka - J.Stalin Jeden mądry frag to TP , wiele glupich to FFA - Abstract * WoopyZiom^
|
|
http://ist.elomza.pl/
|
|
A gdzie tam cennik i parametry łącza ?? Jedna smierc to tragedia , wiele to statystyka - J.Stalin Jeden mądry frag to TP , wiele glupich to FFA - Abstract * WoopyZiom^
|
|
Czy juz nikt mi nie pomoze ? Jedna smierc to tragedia , wiele to statystyka - J.Stalin Jeden mądry frag to TP , wiele glupich to FFA - Abstract * WoopyZiom^
|
|
woopyziom net chodzi roznie, czasami masz 50 KB/s a czasami na dapie i 300 KB/s, a za miesiac placisz 59 zł, a teraz jest promocja wakacyjna że zaplacisz 2 zł za instalacje i pierwszy miesiac neta...
|
|
A jak pingi? Da sie pograc czy są slajdy ? Jedna smierc to tragedia , wiele to statystyka - J.Stalin Jeden mądry frag to TP , wiele glupich to FFA - Abstract * WoopyZiom^
|
|
Jak się postarasz do znajdziesz mój post gdzie ja wypytywałem o Multimedia internet. Powiem że także męczę CS:Source i ping w grze mam średnio 37-40 podczas gry. W Neo był 50-70. Ping do popularnych portali: Statystyka badania ping dla 213.180.130.200: Pakiety: Wysłane = 4, Odebrane = 4, Utracone = 0 (0% straty), Szacunkowy czas błądzenia pakietów w millisekundach: Minimum = 13 ms, Maksimum = 30 ms, Czas średni = 19 ms oraz Statystyka badania ping dla 212.77.100.101: Pakiety: Wysłane = 4, Odebrane = 4, Utracone = 0 (0% straty), Szacunkowy czas błądzenia pakietów w millisekundach: Minimum = 18 ms, Maksimum = 22 ms, Czas średni = 20 ms Wiem że w moim przypadku Multimedia Internet lepiej chodzi jak Neo (128 oba łącza). No i Multi łączy się jak w sieci więc nie musisz sie logować i czekać na połączenie, bądź nie połączenie :p. Multimedia serwis spisął sie na piątkę szybko sprawnie. Ale od ponad tygodnia nie dostałem odpowiedzi na pytanie dlaczego nie mogę założyć sobie konta pocztowego na ich serwerze (jest jakiś problem)... Na wcześniejsze maile odpowiadali bardzo sprawnie i załatwiali sprawy jak się należy. No i mają też infolinie w razie braku łącza - już raz mieli awarię ale 2-3 godzinki z winy Tepsy, bo ja się łączyłem z ich serwerem tylko nie było dostępu do internetu. Jest jakaś promocja abonament poniżej 60 zł za (128 kb/s) plus dostajesz 50zł w karcie telefonicznej :) i jakaś promocja na kanały filmowe. Co do faktycznej prędkości pobierania danych z internetu to zawsze jest 8kb/s więcej chyba robią tak żeby się łącze samo reklamowało tak jak teraz ;) A no i dane są wysyłane też z prędkością 128 kb/s i brak limitów pobierania wysyłania na takim łączu 128. A ping jest też dobry w Neo 2Mb/s w CS masz 5-10ms ;) tylko za jaką cenę?
|
|
Dzieki za wiadomosc. Wywnioskowalem ze masz Multimedia internet 128 i placisz ok 60 zł miesiecznie ? I masz pinig w CS:S ok 40? Jak tak to prosze Cie o podtwierdzenie. Pozdrawiam. Jak jeszcze ktos gra w CS'a i ma internet w łomżyńskiej firmie to prosze o posta. Jedna smierc to tragedia , wiele to statystyka - J.Stalin Jeden mądry frag to TP , wiele glupich to FFA - Abstract * WoopyZiom^
|
|
potwierdzam :]
|
|
ok dzieki. Pewnie na mm sie skusze ;) Jedna smierc to tragedia , wiele to statystyka - J.Stalin Jeden mądry frag to TP , wiele glupich to FFA - Abstract * WoopyZiom^
|
|
mm to lipa twój wybór :)
|
|
Wlasnie gadalem z Ziomkiem z IST i mnie chyba namowił. Teraz musze sie zorientowac czy do mojego bloku to dochodzi i jak tak trzeba bedzie walnąc podpis na umowie ;) Jedna smierc to tragedia , wiele to statystyka - J.Stalin Jeden mądry frag to TP , wiele glupich to FFA - Abstract * WoopyZiom^
|
|
mów że gadałeś ze mną :P
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |