wtorek, 26 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Internet w Konarzycach.

Witam.

Moze ktos z was zna jakas firme ktora dostarcza internet do Konarzyc ? Bede wdzieczna za wszelką pomoc.

Pozdrawiam.
Stella

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Internet w Konarzycach.

Tepsa (TP S.A.)

Albo Szeptel (MNI) S.A. :d Bardzo (nie)polecam

Niestety u mnie nie da sie zalozyc internetu z TP.Sa:( Stara centarala czy cos:( Moze jakis internet bezprzewodowy? Ale jaki dostawca ma tu zasieg???:(

To już nie jest Telekomunikacja Polska, lecz Telekomunikacja Francuska i to bez żadnej odpowiedzialności.

Zadzwoń do firmy technik czy jakos tak, ja w niej mam i jakos na razie (juz od pół roku) jest ok:D 508295688.zadzwoń i się zapytaj czy maja w swoim zasięgu konarzyce

bigi2004

WITAM

Widzisz jak KONARZYCE sa zacofane:)

pozdrowionka

masz kłopot:

TP - nie stara centrala tylko brak węzła ADSL w Konarzycach - to tyle TP (niektórzy mają włączone z Łomży , ale to szczęsliwcy i marne szanse na podobny manewr)

technik - raczej wątpię - zbyt kiepski teren do rozprowadzania radiem

spróbuj w komórkowych jeśli nie jest za drogo dla ciebie - IDEA ma blueconect czy coś tam, PLUS i ERA też podobne i podobno całkiem spoko chodzi.

możesz jeszcze wziąć POLPAK nrazem z kilkoma znajomymi (ok 1 tys. PLN)

Pozdrowionka

PS - tak to jest jak się nie chce włączyć do miasta - gdyby Konarzyce były w granicach administracyjnych Łomży , to jako tereny miejskie dawno byłaby tam neostrada (taka polityka).

Ja mam stałe łącze z Szeptela. Troche ciężko to działa ale zawsze lepsze to niz nic. Pozdrawiam

Ja mam internet radiowy na Poznańskiej. Firma INTER NEO patrz: www.interneo.pl

Z pozdrowieniami

Polecam interneo !!

słyszałem że plus GSM oferuje za 60 złotych miesięcznie ale trzeba podpisać umowe na 24 miesiące. Nie wiem jakie ceny są w innych firmach ale w erze kosztuje 120. Musisz w komórkowych też popytać.

Witam.

Dzieki za pomoc. Dzwonilam do interneo i prawdopodobnie jest mozliwosc zeby ich internet u mnie dzialal wiec chyba sie na niego zdecyduje. Jezeli ktos kto jest klijentem interneo moglby sie podzielic opiniami na temat tej firmy i ich uslug bylabym wdzieczna. Oczywiscie jezeli ktos ma jeszcze jakies pomysly co do innego dostawcy to tez prosze pisac.

Dzieki.

Pozdrawiam.

Jak już pisałem korzystam z INTERNEO i nie narzekam.
Niedawno zmienił się właściciel i zaczęły się w firmie "porządki" a wiec powinno być tylko lepiej :)
Jest, OK - polecam!

moj dostawca mowil ze robia cos w konarzycach.
mala firma ale jest ok. telefon do gosci to 0505506326

mialem wczesniej w interneo ale po kilku tygodniach (!!!) czekania na serwisanta zaczalem szukac czego innego. poza tym zaplacilem kiedys ~400 pln za instalacje i mimo wszystko zabrali mi sprzet.

w intertor zaplacilem 200 i mam na wlasnosc.

tomek w.

--
tomek w.

\"Rzuciłem myśl, że cokolwiek mi się należy\"

\"Żeby mi się chcialo tak, jak mi sie nie chce\"

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org