Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Polowanie |
Zastrzelić psa - tylko dlatego- ze nie ma swego domu? Coraz częściej słyszy się tez o "polowaniu na bezdomnych ludzi". Jeśli nie napietnujemy tych "odważnych" bedzie coraz gorzej. Jak taki odważny - to niech to udowodni w inny sposób - a nie mierzy do bezbronnego zwierzęcia. Mam nadzieje - że łomżyńska policja da radę - i odnajdzie tego oprawcę - oprawców! Juz nie raz nasi udowodnili - że nie ma dla nich rzeczy niemożliwych. A wtedy dla przykładu Sąd - niech wymierzy najwyższy wymiar kary.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Polowanie |
Też jestem za najwyzszą karą. Mam nadzieję, że ustalą kto to zrobił. Wtedy pozostaje sporządzić tylko petycję od prezydenta RP, podpisać się pod nią i poprosić znajomych zeby zrobili to samo: w sprawie Zabitego psa hasky udało się tą drogą zrobić naprawdę dużo i nagłośnić sprawę na całą Polskę. Dość dla bezkarnego torturowania zwierząt. Nikt nie będzie dokonywał samosądów ani na ludziach ani na zwierzętach. SamFart: "Łomża, miasto rond, kosciołów i biedronek.... ;)"
|
|
Re: Polowanie na przybłędę |
Dla tych, którzy są nie w temacie dodam, że chodzi o artykuł ze strony: http://www.4lomza.pl/index.php?wiad=24169 SamFart: "Łomża, miasto rond, kosciołów i biedronek.... ;)"
|
|
A może ktoś z użytkowników forum wie coś o tej sprawie? Zachęcam do powiadomienia policji nastepnym razem zwyrodnialec będzie strzelał do ludzi.
|
|
a może ten pies kogoś zaatakował i dziabnął ?
|
|
Bezdomne psy zazwyczaj nie atakują, no chyba że ktoś je sprowokuje. z reguły stronią od nieznanych ludzi. Jestem za napiętnowaniem takiego zachowania i za przykładnym ukaraniem, bo do kogoś kogo stać na taki okrutny gest inne argumenty nie przemówią.
|
|
Też mam nadzieję, że tych zwyrodnialców policja odnajdzie. Jednak kara zgodna z naszym prawem - "Zgodnie z ustawą o ochronie zwierząt za zabicie zwierzęcia grozi grzywna, kara ograniczenia wolności albo pozbawienia wolności do roku. Jeżeli zaś sprawca działa ze szczególnych okrucieństwem może trafić do więzienia nawet na dwa lata" - jest zbyt niska.
|
|
Sk...syn niechby se w łeb strzelił jek mu sie tak nudziło było by po kłopocie! Cwelu jak jestes taki odważny to bij do równego sobie, a nie w gacie robisz i do zwierząt strzelasz.
|
|
Prosto z Polski: Idiota na torach igrał ze śmiercią . Nie wiem czy tego głąba spodkała kara:( http://www.wypadki-swiat.pl/?paged=7
|
|
Autor: Dr Still Hummer (---.elomza.pl) Data: 24-01-11 23:45 Sk...syn niechby se w łeb strzelił jek mu sie tak nudziło było by po kłopocie! Cwelu jak jestes taki odważny to bij do równego sobie, a nie w gacie robisz i do zwierząt strzelasz. wiecej oglady prosze:) nie no taaaaa
|
|
No tak, zaczyna się od wyładowywania swojej agresji na zwierzakach, a potem zacznie się lawina. Pach pach pach - coś się stało? Toż to tylko starszy człowiek! Po co staruch akurat tamtędy szedł? Pach pach pach? Co za problem - jednego bachora mniej !!! ITD Powiedzmy szczerze: wszyscy , którzy znajdują przyjemność w zabijaniu zwierzaków , to zdegenerowani jaskiniowcy. Tamci przynajmniej zabijali, żeby przeżyć. A teraz nie ma takiej potrzeby, więc skąd takie przedpotopowe skłonności? I ta parszywa obłuda, że to dla dobra zwierząt!!! Dla dobra wszystkich trzeba by było takich ćwoków powiesić za ich mikre przyrodzenia na suchej gałęzi!!! *finka*
|
|
sezon na psy i koty:) codziennie gdzieś maltretują zwierzaczki, psu urwali głowę ! (no debile no) ale afera na całą Polskę to i u nas się podniecili, czas szukać sensacji, rozumiem, powinno się karać bezmyślnych idiotów, którzy robią krzywdę bez powodu, ale dla mediów to tylko kolejna sensacja na topie... teraz jak mnie psisko dziabnie, to będzie strach mu kopa dać, bo posądzą o niezrównoważonego psychicznie mordercę bez serca :) a media będą miały pole do popisu. "Bezdomne psy zazwyczaj nie atakują" he to tylko dr dolittle wie kiedy zwierz zaatakuje
|
|
Czesio: nie jesteś niezrównoważony, ale zwichniętą psychikę masz na pewno. Nie jesteś w tym tez odosobniony. Wielu ludzi uważa, ze przywalenie kopa dla psa czy kota to nic wielkiego. Ba sa tacy co boksuja dzieci, kobiety i słabszych od siebie. SamFart: "Łomża, miasto rond, kosciołów i biedronek.... ;)"
|
|
a je*ał ich pies i cała wieś
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |