Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Przyzwyczaiłam się do NK a o co chodzi na facebooku to nie mam pojęcia..:) Niby taki rozpowszechniony itd ale ja naprwadę nie wiem co na nim robić..hmm..moze ktoś mi wytłumaczy..;)) macie tam swoje profile..?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: facebook |
a no macie macie, mi się tam face podoba ;) wiesz na bieżąco co się dzieje u Twoich znajomych dzięki statusom, bo niestety w dzisiejszym tempie życia ciężko jest ze wszystkimi utrzymywać stały kontakt _________________________________________________________ :) :) :) :) :) :) __________________________________________________________
|
|
Facebook kicha NK na maksa wolę myspace . Chcesz poznać zadać pytanie aktora gwiazde z zagranicy jeśli jest nie zapatrzona w siebie zapyziała nie ma problemu.Facebook to prawie druga NK kicha co odrazu widać wchodząc na strone. Myspace tylko i wyłącznie Myspace
|
|
noooo i nie ma tam oceniania zdjęć, eurogąbek, i tych innych głupot ;) _________________________________________________________ :) :) :) :) :) :) __________________________________________________________
|
|
załóż konto posiedź trochę a zobaczysz że cię wciągnie LUBIĘ TO! a miał być kolekcjoner............
|
|
mam konto i nic mnie tam nie wciąga..wklejają jakieś filmiki, zdjęcia, zaznaczają : lubę to, itp itd
|
|
facebook to badziew !
|
|
Chyba że ktoś chce mieć w kontaktach pania Barbara Kwarc i Kononowicz i tym podobnych ludzi to dobrze trafił.
|
|
same slimazgaje nic nie znaczace, nie radze
|
|
tez nie lubie facebooka . ; / ;)
|
|
Autor: szczebiotka (---.w92-128.abo.wanadoo.fr) Data: 24-01-11 18:01 same slimazgaje nic nie znaczace, nie radze coo, w lustro w końcu spojrzałaś? _________________________________________________________ :) :) :) :) :) :) __________________________________________________________
|
|
patrze sie i patrze:)
|
|
nie ogarniasz to nie zakładaj. Ja mam i to od dawna.
|
|
jak cie spotkam na ulicy, radze ci uciekaj , trzasne cie w gebe
|
|
facebook NK znam takich co tylko po to maja żeby chwalić się przed innymi ilośćią osób w kontaktach:)
|
|
7angelfree - taaak, bywają tak zwane pokemony ;) Ale muszę przyznać że na fb jest tego dużo mniej. _________________________________________________________ :) :) :) :) :) :) __________________________________________________________
|
|
bless z tym się musze zgodzić a fb powstał film The Social Network ciekawe ile w nim prawdy jest czy naprawde to prawdziwa historia?
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |