Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Auto Spot Łomża |
Jeżeli jesteś miłośnikiem marki FSO, FSM, Lada etc. Jeżeli coś w nim zmieniłeś, bądz jest w stanie oryginalnym, Jeżeli chciałbyś nam je pokazać, pochwalić się nim, Jeżeli jezdzisz innym równie ciekawym autem, Jeżeli chcesz poznać ciekawych ludzi- -To czekamy na Ciebie 10 lipca w "lasku jednaczewskim" o godzinie 11 [parking za mostkiem po prawej stronie] zapraszamy! - Grupa FSO
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Auto Spot Łomża |
"To czekamy na Ciebie 10 lipca w "lasku jednaczewskim"" Zabierzcie ze sobą też swoje oszczędności heheh. -- Samotność to emocjonalna trzeźwość.
|
|
Skoda też może być? Oczywiście socjalistyczna jeszcze.
|
|
Sura, Twoja Skoda bedzie ozdoba tego spotkania. NIe wiem jak organizatorzy, ale moim zdaniem powinienes sie tam pokazac. Pzdr
|
|
A czy można przyjechać Jelczem z 1960 roku ? hehe bo mam takiego bardzo dobry zabytek :)
|
|
Jak najbardziej!, jeśli jesteście związani z motoryzacją a są to samochody z epoki to zapraszamy jak najbardziej, a Jelcz? przyda sie jakies urozmaicenie, także również zapraszamy OT: tak z ciekawości, jaki model tej Skody, Rapid?
|
|
Ja chyba przyjadę lawetą ;D Niezmotoryzowani też mogą przyjść? -- Samotność to emocjonalna trzeźwość.
|
|
Jak najbardziej Rapid. Rapid 135 wyprodukowany tylko 1272 egzemplarzach.
|
|
POSTARAM SIE TEZ BYC CHOCIARZ NIEMAM JUZ SWEGO CZARNEGO FIATA ALE BYM POGADAL Z PAROMA OSOBKAMI POZDRO BACA
|
|
A moze to jest ten czerwony rapid na alumach, ktory ma glowice od fabii ;) ?
|
|
I jak było o ile było cokolwiek?
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |