poniedziałek, 25 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
zgubiona obrączka złota ,pomoc,nagroda

Witam ! W ten weekend zgubiłem złotą obrączkę .Jeżeli ktoś znalazł ,chce pomóc i zarobić 500zł zapraszam pod nr telefonu 664 612 194

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: zgubiona obrączka złota ,pomoc,nagroda

A może byś kolego podał rejon poszukiwań ??????????

rejon łóżko teściowej

rzymianka

cos tobie powiem cruzer -na wlasnej skorze odczulam. przed wyjsciem za maz skradziono mi obydwie obraczki w sklepie , zostaly kupione drugie. No wzielam slub , urodzilam dwoje dzieci ale co to bylo za zycie????Po 15-17 latach nie chcacy trafilam w w_wie do jakiegos salonu wrozek ,skusilam sie :)))Pirewsza sekwecja ------------skradziono twoje szczescie!!!!!!!!!!!!!!!Pamietam do dzis:))) chociaz juz juz dano po rozwodzie!!!!!!!!Nie warto szukac tej obraczki!!!!!!!!

nawet jeśli będziemy krzyczeć, głupiec nic nie zrozumie
Katon

bez przesady z tymi zabobonami i wrozkami. Bez urazy ale moim rodzicom tez skradziono obraczki i dlugo ich szukali a mimo to sa razem 25 lat i sa szczesliwi. ten rozwod to byl zwykly przypadek..

jak się garów nie chciało zmywać to i w pi3r*olenie wiedzmy nie trzeba wierzyć :)

Rzepicha ! Na pewno jest coś w tym o czym piszesz , ale co ma być to będzie. Najgorsze w ty jest to iż trochę wydatków i roboty będzie mnie teraz czekać tj. Kupić drugie , Poświęcić je itp.Trochę jestem za młody żeby już nie posiadać obrączki, fakt że nie lubię nic nosić na sobie żadnych zegarków ,łańcuszków itp. ,ale obrączkę jakiś czas chciałem jeszcze ponosić .Myślałem że ją zgubie ,ale dopiero za kilkanaście lat , albo że kiedyś się zrobię taki gruby że nie wejdzie mi już na palec..Trochę za szybko.Cóż życie.

bardzo ciekawe co "poszkodowany " na ten temat pisze.A ja bardzo wierzę w te zabobony o obrączkach.To tak jakbys nie pilnował swojej połowy,a jak się zgubi lub zboczy z drogi to dasz jej 500zł. Zrób sobie prawdziwy rachunek sumienia dlaczego i dla kogo chcesz szukać?Co na to twoja połowa?I najważniejsze w jakiej sytuacji zgubiłeś ten owy produkt?Jak już odpowiesz sobie na te pytania to będziesz wiedział czy warto inwestować 500 zł dla znalazcy.

akapulko12

Ale jakie złoto białe czy żółte ??

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org