Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Praca w maximix ul. Kazańska |
witam, czy wiecie czy warto tam pracować? Jest teraz ogłoszenie,że potrzebują tam do pracy i zastanawiam się czy wysłać tam swoje Cv.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Praca w maximix ul. Kazańska |
hehe moim zdaniem nie...atmosfera między pracownicami nie jest najlepsza, z szefem zresztą też terrorym_SLU
|
|
wiesz jak jest Życie to nie je bajka, nie podrapie cie po jajkach
|
|
nie pisz takich postów, bo miejsca nie bedzie. wiadomo jacy są ludzie he ;]
|
|
Znam szefa t(.) osobiście i wiem że to kanalia.szczerze zostan na bez robociu niż sie masz tam pchać.
|
|
dlatego pisze bo jak ma tam być zle to już wole może na staż gdzieś iść, gdzie będą mi dopłacać i wyjdzie mi tysiąc złotych.
|
|
ze stażem teraz też kiepsko, za mało kasy od unii dostali =/ pracy dla młodzieży niestety nie ma..tylko wyjeżdżać za granicę terrorym_SLU
|
|
staże, prace interwencyjne , publiczne są dotowone przez państwo z składek z funduszu pracy niestety w tym roku Donaldo i ekipa jego około 7 baniek zabrała z funduszu pracy .
|
|
ogolnie to opinia na temat maximix i wiomar jest niezbyt fajna ale moge powiedziec szczerze ze praca i płaca jak na łomze nie jest zła, co prawda szef jest h** , ale jesli chodzi o zarobki nie mam nic przeciw :) http://motoNE.pl/
|
|
hehe chyba nie wiesz co mówisz o tych zarobkach terrorym_SLU
|
|
W maximix atmosfera w pracy jest taka sama jak w co drugim sklepie w Łomży. Szef jest bardzo popularny ale od tej złej strony. Jak z zarobkami? Nie wiem. Jeżeli nie będziesz miał wyj*bane na wszystko, wszystko będzie miało wyj*bane na ciebie...
|
|
Poszukują osób ponieważ szef wyskoczył z odpowiedzialnością materialną i nikt na to zgody nie wyraził i poszukują osób które to podpiszą abcxyz
|
|
zaczelam tam pracowac nie jest zle ale nie wiem co z ta odpowiedzialnoscia materialna?czy to prawda ze szef ściąga w razie manka 500 zł?
|
|
w boze narodzenie da^l popisuwe przyznaje
|
|
Z odpowiedzialnością materialna jest tak że jak będzie braków np. 10 tys odlicza tylko procent ile wam napisze w papierach i dzieli to na całą załogę . W takich dużych sklepach nie ma nigdziej odpowiedzialności . Jak by nie był stratny to by nie dawał tego do podpisu proste ten człowiek jest sławny na całą Łomżę kto u niego pracował ten wie. Tam gdzie mają odpowiedzialność np Alex jest tak że każda musi spłacić po 2.5 tys każdy kto słyszy o tym ucieka jak najdalej się da bo to jest najgorsze i nie na taki duży sklep gdzie wynoszą towar . Wymienia załogę bo starej załogi nie dał rady przekonać . To jest samemu sobie wieszanie pętli na szyi . abcxyz
|
|
Może ściągnąć dużo więcej niż 500zł zależy ile wyniosą straty po remanencie abcxyz
|
|
oooooo nie jest tak zle jak mowia... widcoznie tam nie pracowali... ja tam nie narzekalem. mam piecioro dzieci i w ciagu miesiaca bylo co do gara wlozyc.
|
|
maximix polecam ! Szef super , miły i sympatyczny, dobra płaca, przyjemnosc z pracy , super klimat ! szczerze polecam !!
|
|
Chyba sobie żartujecie hehe płaca dobra minimalna krajowa to dla was dobra płaca w sklepie w którym ręce w tyłek wchodzą bo tyle roboty a musi być wszystko zrobione ani zaplecza socjalnego nic a nic . Kto chce ryzykować droga wolna abcxyz
|
|
http://www.youtube.com/watch?v=M7aV2O_0pxI
|
|
Nie pracuję tam, ale chodzę na zakupy, więc widać ile Panie tam pracujące mają roboty. Czasami jest tak, że nie ma nikogo na kasie bo ekspedientki mają również inne zadania. Moim zdaniem szefostwo chyba ogranicza zatrudnienie do minimum.
|
|
ogranicza bo szkoda im kasy a jak się ubiegało o dodatkową osobę to powiedziane było że może zatrudnić ale z poborów obetnie bo nie ma na to pieniędzy .. bywa tak że są tylko 3 osoby na sklepie bo też muszą oddać dni wolne za niedziele i sobote abcxyz
|
|
JESTEM PEWNA,ŻE TE KTÓRE ŹLE PISZĄ O TYM SKLEPIE TO ZŁODZIEJKI KTÓRE ZOSTAŁY ZWLONIONE PRZED SWIETAMI. NIESTETY WYSKAKUJE SIE Z ODPOWIEDZIALNOSCIA MATERIALNA NIE BEZ POWODU...JAK KTOS NAKRADL I NAROBIL MANKA TO NIECH SOBIE NIE MYSLI ZE KTOS BEDZIE ZA TO POZNIEJ PLACIL.KOLEJKI TAM SA ZWASZE PRZY KASACH BO TE KROWY KTORE MOGE WYMIENIC PO NAZWISKU TYLKO UDAWALY ZE COS ROBIA. PROSZE UWAZAC NA TAKICH PRACOWNIKOW NIEUCZCIWYCH... PRZESTRZEGAM WSZYTSKICH I NIE CZYTAJCIE BREDNI LUDZI KTORZY SIE MSZCZA.JA SIE WCALE NIE DZIWIE WLASCICIELOWI ZE WPADA W SZAL,KIEDYS TEZ PROWADZILAM WLASNA FIREM I WIEM CO TO ZNACZY..
|
|
:) tez tak bym zrobila
|
|
NAJWIĘCEJ KTÓRZY KRADNĄ TO KLIENT I TYLE A ZA TO ŻE KRADNĄ CHCE OBCIĄŻYĆ PRACOWNIKÓW KTÓRZY SĄ NICZEMU NIE WINNI NIECH TAK NIE KRADNĄ TO I MANKA NIE BĘDZIE PROSTE .. DLA WYPROSTOWANIA NIKT TAM PRZED ŚWIĘTAMI NIE ZOSTAŁ ZWOLNIONY "TRĄBKA" POSIADASZ ZŁE INFORMACJE KROWAMI MOŻNA NAZWAĆ TYLKO TE OSOBY KTÓRE SIEDZĄ W DOMU I NIC NIE ROBIĄ TYLKO CZEKAJĄ NA WYPŁATĘ OD FACETA MOŻNA WYMIENIĆ PO NAZWISKU NIE KRĘPUJ SIĘ DOWIEMY SIĘ CO TO ZA JEDNE KIEDYŚ PROWADZIŁAŚ I NIE PROWADZISZ BO SIĘ DO TEGO NIE NADAJESZ abcxyz
|
|
trobka dmuchnij se raz i porzadnie moze ci przejdzie
|
|
Autor: chłop14106 (---.adsl.szeptel.net.pl) Data: 09-02-11 23:17 NAJWIĘCEJ KTÓRZY KRADNĄ TO KLIENT I TYLE A ZA TO ŻE KRADNĄ CHCE OBCIĄŻYĆ PRACOWNIKÓW KTÓRZY SĄ NICZEMU NIE WINNI NIECH TAK NIE KRADNĄ TO I MANKA NIE BĘDZIE PROSTE .. DLA WYPROSTOWANIA NIKT TAM PRZED ŚWIĘTAMI NIE ZOSTAŁ ZWOLNIONY "TRĄBKA" POSIADASZ ZŁE INFORMACJE KROWAMI MOŻNA NAZWAĆ TYLKO TE OSOBY KTÓRE SIEDZĄ W DOMU I NIC NIE ROBIĄ TYLKO CZEKAJĄ NA WYPŁATĘ OD FACETA MOŻNA WYMIENIĆ PO NAZWISKU NIE KRĘPUJ SIĘ DOWIEMY SIĘ CO TO ZA JEDNE KIEDYŚ PROWADZIŁAŚ I NIE PROWADZISZ BO SIĘ DO TEGO NIE NADAJESZ chłop14106 kru. rwa czekajata wyplaty bo wam powyplacaja ahahahahahahahahahahahah
|
|
Najlepiej nie wypowiadajcie się na temat o którym nie macie zielonego pojęcia i nie wiecie co jest grane abcxyz
|
|
wiem dobrze co mówię... a te Panie które tam prtacowały już dawno powinny poleciec na zbity pysk
|
|
A co może Pani o nich wiedzieć jak Pani ich nie znała osobiście .. Z tego co wiem to już od dawna tam są nowe osoby bo tamta załoga odeszła sama abcxyz
|
|
Po prostu Pan T to kawał chama bez serca i tyle co tu ukrywać abcxyz
|
|
!~!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! abcxyz
|
|
MAXIMIX = DAW. "JUSTA" = WIOMAR =ten sam własciciel = nie warto jan111155
|
|
uuu widzę w tym poście też udziela się ktoś na" poziomie" p. Trąbka podobnie jak w postach o Wiomarze i śmiem podejrzewać że to chyba bliski/a współpracownik/ca " pana " prezesa bo sądząc po tym jak ubliża ludziom i tu i tam to bardzo prawdopodobne do tego otoczenia. Pan prezes tak potrafi UBLIŻAĆ LUDZIOM i myśli że ogarnął cały świat ale chyba się myli....widać bliskie otoczenie podobnie myśli... Ludzie nie bierzcie tego do głowy nie ma co się poniżać i prowadzić rozmowę na podobnym poziomie najlepiej się nie odnosić do tych wyzwisk sądzę że szkoda słów... jan111155
|
|
On nie tylko ubliża ludziom ale wykańcza psychicznie wyzwiskami typu głąby złodzieje i takie różne nic dziwnego ze3 przegrał sprawe z osobą która go nagrała jak ubliża abcxyz
|
|
Witam . Pracowałam tam trochę czasu i jestem happy że z tego sklepu odeszłam po 1 znalazłam prace o niebo lepszą o wiele lepiej płatną i o wiele mniej wysiłku co tam katowanie ludzi za małe pieniądze "minimalną krajową". I tego mało jak byłam na urlopie już dostałam wypłate za styczeń za miesiąć w którym pracowałam jak każdy (bez zwolnień ) i robienie za DWÓCH BO NIE KTÓRE POSTANOWIŁY PÓJŚĆ SPECJALNIE NA ZWOLNIENIE LEKARSKIE i to nie tylko ja dostałam tą śmieszną wypłatę dla odczepnego ale wszystkie które postanowiły z tamtąd odejść . a te co zostały dostały większą na zachętę a po drugie chyba większą żeby mieć za co mu spłacać jego długi . A więc chciałam podziękować za nie miłą współpracę i za śmiechu wartą wypłatę . A na temat pana T nie ma co się wypowiadać ponieważ się jeszcze nie chcący zapluje swoją gadką i każdego opluje Pan plujący . Nie życze mu zle ale jak Kuba Bogu tak Bóg Kubie .. i tylko zadłużeni ludzie wpadają na pomysł z odpowiedzialnością materialną żeby z obcych ludzi ściągnąć i mieć za co swoje długi spłacić a w tym te Audi wzięte na kredyt i na firmę :p Pozdrawiam
|
|
W tym sklepie jestem raz na 2 miesiące. Mogę powiedzieć jedno. Ciągle widzę tam inne osoby za kasą. Są może dwie od dłuższego czasu. Poza tym jest tam cholernie drogo!
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |