Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Odchodze |
Bartez=>Śledczy=>Polak=>Red=>Bartez90 Odchodze z tego forum moze nie na zawsze ale napewno jusz se nie popisze z mojego kompa moze raz na jakis czas z caffe napisze :) Pamietajcie mnie :( no i cóz ale nie szukajcie mnie bo jusz neta nie mam ! i to nie żart chcecie to mozecie sie zapytac w Vectrze ze jusz nima neta .
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Odchodze |
iiiii bardzo ku*** dobrze :D wkoncu Bog nas wysluchal... watpie zeby ktos cie zapamietal... chyba ze jako najwiekszego debila w historii tego forum... pozdro :D
|
|
666 nie ciesz się tak, śLeDcZy odchodzi, ale cała reszta jak: Bartez, Polak, Red, Bartez90 zostają ;D -- Samotność to emocjonalna trzeźwość.
|
|
Ten śledzczy musiał być naserio *** że tak się cieszycie.
|
|
Ale tak na poważnie to Bartez Polak Red i Bartez90 to ta sama osoba wiec Jak Śledczy odchodzi to reszta też wiec Seno Diras Ostatnio dzień mam wiec ... może bende miał następce który zainspiruje moje tematy i bedzie pisac jak Ja :D wiec Powodzenia i Pozdro Ptysiek NARQ Jusz mnie nie ma !
|
|
spoczywaj w pokoju... w pokoju jako pomieszczeniu :P z kompem BEZ NETA... yeahhhh
|
|
i czym będzie teraz forum bez Ptyysia i śledczego......... hehe Tak to bywa,wiatru nie ma krzak się kiwa
|
|
Rajem? -- Samotność to emocjonalna trzeźwość.
|
|
Rajgrodem nad narwią. :)
|
|
Odszedł Ptysiu, odszedł Bartez, Śledczy, Polak, Red, Bartez90. Mamy za to Spiero ,młodzieniec o najwyższym ilorazie inteligencji, oczytany, wyuczony, szczególnie z ortografią jest za pan brat. Jest obrońcą bezdomnych psów, szanuje innych, szczególnie wieśniaków z Przybyszewa, jest w dobrej komitywie ze " starymi przepitymi cwelami z MPT", gustuje też w młodych pięknych dziewczynach w mini, za kierownicą taxi, najlepiej z długoletnim doświadczeniem. Młodzieniec z takimi zaletami i znajomością tylu tematów szybko wybije się na lidera forum 4łomża. Pozdrowienia
|
|
Ej Maciek !!!!!!! Jakieś problemy w domu ??? Napisz - pomożemy....
|
|
Jak można tolerować takiego człowieka który nie znając ludzi obraża wszystkich dokoła wyzywa od wieśniaków z Przybyszewa, taksówkarzy z którymi zrobił może jeden kurs od starych przepitych cweli, zresztą nie on jeden. Może to Ty masz dwie ksywki? Kali ukraść to dobrze, jak Kalemu ukraść to już krzyk. Pomocy nie potrzebuję, era Gerka minęła w 1980 roku. Za szczere chęci serdecznie dziękuję. Może innym razem. Pozdrowienia.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |