Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Wynajmę... |
Wynajmę pokój z dzieckiem. telefon: 794014109 ogłoszenie dodane 2011-01-19 Czytając tego typu ogłoszenie nasuwa mi się szereg pytań... O co chodzi w takim ogłoszeniu?? Ktoś chce wynająć pokój, w którym przebywa dziecko, czy też zamierza wynają zarówno pokój jak i dziecko?? Ktoś chce wynająć pokój dla siebie, czy komuś?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Wynajmę... |
pokój może bym wynajęła, ale dziecko jedno już mam, a drugie będzie niedługo:D ale dobre! Allinka
|
|
Chodzi o to że razem z dzieckiem wynajmie pokój,nie umiecie czytać z zrozumieniem :D
|
|
To dziecko ma już w tym wynajętym pokoju być ???? :):):):):):):):) Jeśli obrabiasz mi dupę , to nie zapomnij mnie w nią i pocałować :)
|
|
Porostu ktoś wcześniej wynajmował ten pokój i wyprowadzając się zapomniał zabrać ze sobą dziecko :))))
|
|
ryska wez lepiej possij jakiegos kutasa, co nalpeiej ci wychodzi a nie sensacji szukasz z jakimis ogloszeniami.... wiec japa bocie !!! [gif]boobs.sorkmos.com/animatedboobsom-143.gif[/gif]
|
|
Albo ja cie !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Bezmózgi psycholu :):):):) Jeśli obrabiasz mi dupę , to nie zapomnij mnie w nią i pocałować :)
|
|
Jest pewna różnica pomiędzi słowami: najmę - najemca, ten który użytkuje mienie wynajmującego wynajmę - wynajmujący, ten który oddaje mienie pod użytkowanie najemcy W przypadku tego ogłoszenia, oznacza to, że wynajmujący/a, odda pokój wraz z dzieckiem do użytkowania najemcy (wynajmie). Tego polskie prawo chyba nie respektuje...
|
|
I to jest właśnie poziom tego forum. Nie dość, że jakiś/as nieudacznik nie potrafi pisać po polsku, to pozostali bronią go krzycząc, aby czytać ze zrozumieniem. Durnie, najpierw trzeba wziąć się trochę "za książki" bo potem tylko kupa dzieci, bez kąta do zamieszkania. FIN, a ciebie to widzę pierwszy raz po 3 latach. Jak zwykle dużo masz do powiedzenia, żenada ! ADALL
|
|
Racja zanim ktoś napisze ogłoszenie powinien dwa razy przeczytać to co napisał i dopiero je zamieścić. Ale z drugiej mańki dzięki takim błędom można czasami się uśmiechnąć już nie mówię o tym żeby się pośmiać ale delikatnie wykrzywić rogala.
|
|
pewnie jakaś blond lala
|
|
To podstępny PedoBear. Rodzice nie dajcie się nabrać.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |