Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Ford Ka |
Wita. Czy znacie kogoś kto jeździ tym autem? Jak ono sie sprawuje? Spalanie, awaryjnosć itp? Moze wiecie kto chce sprzedać? Prosze o opinię SamFart: "Łomża, miasto rond, kosciołów i biedronek.... ;)"
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Ford Ka |
Witam a masz tu linka poczytaj http://motoryzacja.interia.pl/testy/ford/news/testujemy-uzywane-ford-ka,719915,3473
|
|
JESTEM PECHOWYM POSIADACZEM TEGO CUDAKA OTÓŻ SPALANIE 12 W TRASIE W MIEŚCIE 15 CAŁY CZAS SIĘ PSUJE MOGĘ POWIEDZIEĆ ŻE WIĘCEJ NA WARSZTACIE JAK W UŻYTKU NIKT NIE CHCE KUPIĆ A I NA SZROCIE NIE CHCĄ BLACHA RDZEWIEJE ZAWIESZENIE KIEPSKIE BEZNADZIEJA. areczek25
|
|
Takie opinie juz znam SamFart: "Łomża, miasto rond, kosciołów i biedronek.... ;)"
|
|
areczek25 czy sprzedali Ci pierwszą wersję testową? :) O czym Ty piszesz? Rozumiem że pesymiści tez mają swoje święto, ale zeby zaraz wszystko źle... SamFart: "Łomża, miasto rond, kosciołów i biedronek.... ;)"
|
|
TERAZ NA SERIO TEN TYP FORDA TO PORAŻKA POCZYTAJ NA FORACH O NIM.POZDRO. areczek25
|
|
********* fóra , pomaga w treningah jogi , swietna do dojasdow do fryzjera , pojemny bagaznik ( wchodzi 100 kotów ) , jak jóśz kupisz nie zapomnij kópic se kierofcy, bo ten wklad ktury zamierzasz umiescic miendzy kierofnica a fotelem jest totalnie do dópy ... Tempiem głópote na foróm
|
|
areczek25 na forach chwalą te auto, ze mało pali nieźle sie spisuje. Jak to rozumimeć? Jasiu_śmietana spie....aj z mojego tematu, bo nigdy nie masz nic ciekawego do powiedzenia, zaśmiecasz forum. Spróbuj dowartosciować się w inny sposób. SamFart: "Łomża, miasto rond, kosciołów i biedronek.... ;)"
|
|
pokasz jakis akt wlasnosci tefo tamada gupia fungo btw , moj bak jest od dafna pełny , nie tankóje w tak idiotycznych stacjah bezmosgowyh jak Tfój temat :)) Procesor spalony czy Kapefu ? Tempiem głópote na foróm
|
|
areczek,a może ten P.Jemielita z synem Ci go naprawia?
|
|
Dobry pomysł ale oni nie mają czasu za dużo roboty w końcu są najlepsi w Łomży. areczek25
|
|
ford gowno wart
|
|
Nie pchaj się w Forda !!! lepiej poszukaj czegoś innego w podobnym przedziale cenowym
|
|
corsę
|
|
Golf trzy albo ałdi 80 tym siem teras takie damy wożom Tempiem głópote na foróm
|
|
Zapytaj mechaników. Bo Ford Ka jest dobrym znajomym każdego mechanika. :: die Zeitgeist ::
|
|
Ja mam 2=letniego fotda Mondeo i dopiero go 3 razy na lawecie do Ostrołęki woziłem.
|
|
będzie jedna kosiarka więcej do wyprzedzania :) ---------------------------------------------
|
|
Polecam poczytać opinie http://www.autocentrum.pl/oceny/ford/ka/
|
|
mam vectre do sprzedania po tanioszce
|
|
Tutaj strupa nikomu nie wciskaj po taniości.
|
|
Ile chcesz za kilogram?
|
|
zpszedam rofer figry na czensi Tempiem głópote na foróm
|
|
Ghost writer: Podoba Ci się film Zeitgeist? Or not? :) SamFart: "Łomża, miasto rond, kosciołów i biedronek.... ;)"
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |